murkov yazdı:
Direksiyon başında ilk paylaşımım King Seiko'ya kısmetmiş! Herkese selamlar.
Renk çok güzel
murkov yazdı:
Direksiyon başında ilk paylaşımım King Seiko'ya kısmetmiş! Herkese selamlar.

Sayın @bdurmus Beyefendi merhaba. Öncelikle güvenli sürüşler dilerim. Tekerinize taş değmesin.bdurmus yazdı:
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
BigCrown yazdı:Sayın @bdurmus Beyefendi merhaba. Öncelikle güvenli sürüşler dilerim. Tekerinize taş değmesin.bdurmus yazdı:
Ben de size bir sual yönelteyim. Yeni kasadan memnun musunuz? Eski kasa Performance kullanıcısıyım ve aracımdan gayet memnun olmama rağmen (daha önce sattığım aracın aynı modelini birkaç ay sonra geri almış bir kullanıcı olarakyeni kasanın yekpare şasisini deneyimlemek adına yeni kasa Performance modeline geçiş yapmayı düşünüyorum. (Yalıtım konusunda da eski kasaya nazaran bariz bir şekilde daha iyi olduğu söyleniyor Juniper’in)
Yalnız gerek okuduğum inceleme yazılarından ve izlediğim kullanıcı incelemesi videolarından gerekse çevremdeki insanların geri dönüşlerinden (çevremde juniper Performance yok bu arada) yeni kasaya karşı bir önyargı oluşmadı değil. Zira Juniper’ı bir prototip olarak gören ve kroniklerinden bahseden birçok paylaşım mevcut. (Bkz. Bu konudaki en sert eleştirileri And Mehmet Çetin yapıyor sanırsam.) Bu kronikler arasında en dikkatimi çekeni dolayısıyla kafamda en çok yer edineni; rejeneratif frenlemedeki dozajın, eski kasayla yakından uzaktan alakası olmaması meselesi. Size naçizane sorum; eski kasayı deneyimlediniz mi, eğer deneyimledi iseniz rejeneratif frenlemede (tek pedal kullanımında) eski kasaya nazaran geç frenleme gibi bir durumla karşılaştınız mı? Ani frenlemelerde fren pedalında boşluk / gecikme hissettiğiniz oldu mu?
(Bahsi geçmişken ve alıntı yapmışken incelemelerini ve videolarını paylaşmazsam içim rahat etmez. O nedenle And Bey’in paylaşımlarını yazıma ekliyorum. Belki birine bir faydası da dokunur bu vesileyle.)
https://andcetin.com/yeni-tesla-model-y ... azalar-76/
https://m.youtube.com/watch?v=6zn8n3NhT ... phIA%3D%3D
Standart modellerde değil ama Performance modellerinin ikinci el (eski kasa 2023 model maksimum 30.000-40.000km) ve sıfır fiyatları arasındaki uçurum malum. (1’e 2) Bu fiyat farkının, Performance ve Long Range modellerin MTV’sinin fazla olmasından ve özelliklerinin / güçlerinin vs. tam anlamıyla bilinmemesinden kaynaklandığını düşünüyorum. Bu hususlar zaten bir Tesla kullanıcısı olarak sizin de malumunuzdur. Elimdeki aracı satıp Juniper premium standart yahut Juniper Long Range modele geçmek istemiyorum açıkçası performanstan mütevellit. Hal böyleyken sizce şu anki durumda Juniper Performance almaya değer mi?

debra yazdı:[emoji3]
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 68 misafir
|
||||||||||||||