TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Ankara'da Gidilesi Yerler

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Ankara'da Gidilesi Yerler

Mesaj revenant » 17 Kas 2011, 20:05

Merhaba,
Ankara'yı bilenlere soruyorum : Bu şehirde neler yapıyorsunuz? Ne yiyor, ne içiyor, nereleri geziyorsunuz?
Kullanıcı avatarı
revenant

Re: Ankara'da Gidilesi Yerler

Mesaj Thevenin » 17 Kas 2011, 20:19

Ankara serzenisi reloaded :D

Her sey dostlarla yapiliyor, beraber yeniliyor, iciliyor ve beraber geziliyorsa, her yer dunyanin en guzel yeridir Ankara reyizde. :D :champ:
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj revenant » 17 Kas 2011, 20:27

:D Heyecanla cevabı okumak için açıp bunu görmek de güzeldi :D
Kullanıcı avatarı
revenant

Mesaj Emre » 17 Kas 2011, 20:45

Valla bu biraz mesguliyetlerle alakali, ne ogrenmek istediginize yonelik spesifik sorular sorarsaniz daha cok yardimci olabiliriz. Thevenin'in dedigi gibi, zamanin nerdeyse tamami dostlarla geciyor. Trafikte gecen sure cok az. Alisveris icin AVM'ler, bunun yaninda muhabbet icin genelde cadde tarzi olusumlarda zaman geciyor :) Park Caddesi, Koroglu, Bahcelievler 7. Cadde gibi. Nargile mekanlarinda muhabbet guzel oluyor. Haftasonu kahvalti icin bikac guzel yer var. Paintball, Gokart gibi aktiviteler oluyo bazen. Genel olarak bu sekilde :)
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj drk » 17 Kas 2011, 23:02

Hayat evle okul arasında geçip gidiyor :) Emrenin yazdığı yerlere ek olarak yeme, içme, gezme mekanları; tunalı, bestekar, filistin, arjantin caddeleri. Avmler zaten her yerde mantar gibi türedi, bana bir armada yetiyor(saatçi de var :D ) Tusa hazırlık nasıl gidiyor?
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Archezia » 18 Kas 2011, 00:11

emre08 yazdı:...Trafikte gecen sure cok az...

Emre sen bayadır gelmiyorsun heralde Ankara'ya :D Yada senin kullandığın güzergahlarda olmuyor fazla. Ben Eskişehir yolundan şehre yanaşmaya çalışırken az çekmiyorum.

AVM'ler açısından Doruk'a katılıyorum Armada işinizi görür. Hem diğerleri gibi çoluk çocuk vs. aşırı kalabalık olmuyor :)

Bir de nargilenin adı geçmiş. :twisted: "Gerçek" nargile keyfi istiyorsanız Balgat'ta Nezih var. Ama cafeden biraz kahvehaneye kayıyor diyebiliriz. Oyun oynamak için de alt katı tavsiye ederim :) Ankara'nın heryerini bilmediğimden en iyi yer orası bildiğim. Tipinden anlamıştım zaten girince de anladım değerini...
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj Emre » 18 Kas 2011, 00:14

Archezia, valla mesai saati trafiginden mumkun oldugunca kacmaya calisiyorum, cunku bi tek mesai giris cikislarinda tikaniyor o da zaten dunyanin her yerinde var. Onun disinda Eskisehir yolunu kullanirim, ozel bi durum olmadikca trafik yogunluguna sahit olmadim hic :)
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj drk » 18 Kas 2011, 00:35

Sabah ölüm, hele bilkent köprüsünden sonra bir anda ne oluyor anlamıyorum duruyor trafik :) Akşam iş çıkışı yine aynı, diğer saatlerde ise hep açık. Tabi İstanbul trafiğiyle karşılaştırınca devede kulak :D
Kullanıcı avatarı
drk

Sonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 94 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners