TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Ne Dinliyor?

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Ne Dinliyor?

Mesaj 2fast4u » 08 Eyl 2010, 10:26

commodore 64 lu ve amıga ya gecıs yılları deymıydı o yıllar hatta tımberland sebago kapısmaları vardı......karakoy de amerıkan pazarı
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Redliner » 08 Eyl 2010, 11:24

Sebago daha şıktı timberland sonradan geldi geçti onu filan :) Avirex te çok meşhur olmuştu sırtında Amerikan bayrağıyla. Yanlız şimdi şunu anlıyorumda Amiga dev bir aletti kardeşim bağlardın joystickleri sensible oynardın ahhhh ahhhh çocukluk nede güzelmiş meğerse... ;)
Kullanıcı avatarı
Redliner

Mesaj razz » 08 Eyl 2010, 11:40

Avirex'e laf ettirmem arkadaş :P Daha dün Bond'la konuşuyoduk Avirex mont hakkında..
Red, senin bahsettiğin bayraklı patch'e Blood Chit denir.. 1700ler'in sonundan kalma bir gelenektir.. Pilot'un göreve gittiği ülkenin de içinde bulunduğu birkaç farklı lisanda yazılmış bir yazıdır o.. Tam text'i değişkenlik göstermekle birlikte özet olarak " "I am an American airman. My plane is destroyed. I cannot speak your language. I am an enemy of the Japanese. Please give me food and take me to the nearest Allied military post. You will be rewarded." şeklinde düşünebilirsin ;)
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj Redliner » 08 Eyl 2010, 11:59

Ben lisedeyken çok meşhurdu işte o mont. Aynı tip deri pilot montlar atıyorum 200$ gibi bir paraysa o 400$ filandı :) zavallı annem babama az çektirmemişim bende şimdi düşünüyorumda :lol: Ama bir aviation geleneği olduğunu şimdi senden öğrendim ve belkide Avirex ismide aviation kelimesinden esinlenerek yapılmıştır diye düşündüm bi an :) Japonlar da keşke Amerikaya hiç saldırmamış olsaydılar belki dünya şu anda daha güzel ve sakin olurdu....
Kullanıcı avatarı
Redliner

Mesaj razz » 08 Eyl 2010, 12:13

Avirex = Kings of Aviation.. ;)
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj 2fast4u » 08 Eyl 2010, 12:31

ortaokuldan kalma avirex imi hala kullanirim sadece bilek kismindaki kumaslar asindi bazen insan derisinden mi yapmislar diye dusunuyorum,.Ic astarinda dunya haritasi mevcut o da ince bir ayrinti
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj razz » 08 Eyl 2010, 13:20

Ben de hala giyerim Avirex'imi severek :) Benim mont G1 spec.. Nato Kuvvetleri'ne katılan Fransız Hava Kuvvetleri anısına yapılmış.. Sırt kısmında oldukça büyük bir Dassault Rafale ilustrasyonu ve muhtelif yerlerinde yine bu özel birlikle ilgili patchler var.. Benim de fermuar geçen yıllara yenik düşmüştü ama yenisiyle değiştirerek hallettim.. Özellikle sonbahar'da sırtımdan çıkmaz ;)
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj 2fast4u » 08 Eyl 2010, 14:29

benimki ne spec cok merak ettim arkada eskitilmis dev amerikan bayragi her tarafinda armalar foto buluyim dedim bulamadim ancak benimkini cekip koyabilirm.92 de falan isvicre den getirmislerdi
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: cbmad ve 15 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners