TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Style Editor

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Style Editor

Mesaj kilimanjaro » 16 Ara 2019, 17:27

sedir yazdı:
kilimanjaro yazdı:
Hsnmrycl yazdı:raven üstadın ton uyumlarının, renk seçimlerinin yanına dahi yaklaşamasa da bugünkü kombin böyleydi...

Resim

Olmamış ... bu ne kılık Emre :shock:

Ben beğendim. Eğer beğenip de beğenmemiş gibi yazıldıysa affola.
Biraz mor yeleğe takıldım, bordo olsaydı diye düşündüm ama olsun. Ben ceket altına -takım yeleği dışında- yün yelek artık giyemediğimden ;) öyle düşünmüşümdür dedim.

estafurullah af ne demek … sadece Emre ye takılmak için yazmıştım.
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

Mesaj raven » 16 Ara 2019, 17:42

sedir yazdı:
kilimanjaro yazdı:
Hsnmrycl yazdı:raven üstadın ton uyumlarının, renk seçimlerinin yanına dahi yaklaşamasa da bugünkü kombin böyleydi...

Resim

Biraz mor yeleğe takıldım, bordo olsaydı diye düşündüm ama olsun. Ben ceket altına -takım yeleği dışında- yün yelek artık giyemediğimden ;) öyle düşünmüşümdür dedim.

Ceket Zara galiba ve içinde mor desenler var; bu sebeple mor yelek tercih edilmiş gibi görünüyor.
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

Mesaj manil » 16 Ara 2019, 17:56

raven yazdı:
sedir yazdı:
kilimanjaro yazdı:

Resim

Ceket Zara galiba ve içinde mor desenler var; bu sebeple mor yelek tercih edilmiş gibi görünüyor.
Renk seçimi ve İngiliz dokunması nedeniyle Hatemoğlu diyorum. Plase ise Metin Konfeksiyon olur, onlara geçen yıl böyle bir parti gelmişti diye biliyorum. Sn.hsnmrycl İstanbul'da değil gerçi ama?...

Sent from my CLT-L09 using Tapatalk
“Some people feel the rain. Others just get wet.”

Bob Marley
Kullanıcı avatarı
manil

Mesaj ÜmitYüksel » 16 Ara 2019, 18:23

Ben böyle polemik yaşamamak için yıllarca siyah ceket beyaz gömlek rengarenk kravat kullandım. [emoji4] Bu arada 10 yılı aşkın süre geçmiş kumaş pantolon veya takım giymeyeli

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
ÜmitYüksel

Mesaj Cruciatus » 16 Ara 2019, 20:43

manil yazdı:
raven yazdı:
sedir yazdı:
kilimanjaro yazdı:

Resim

Renk seçimi ve İngiliz dokunması nedeniyle Hatemoğlu diyorum. Plase ise Metin Konfeksiyon olur, onlara geçen yıl böyle bir parti gelmişti diye biliyorum. Sn.hsnmrycl İstanbul'da değil gerçi ama?...

Ceket Enis İnci Sartoria Napoletana...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
Cruciatus

Mesaj Hsnmrycl » 17 Ara 2019, 11:23

Cruciatus yazdı:
manil yazdı:
raven yazdı:
sedir yazdı:

Resim

Ceket Enis İnci Sartoria Napoletana...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ceket vakkorama
Yelek W Collection
Gömlek Dikim
Kravat Brooks Brothers

Ne yazık ki zara benim bedenime uygun bir şey satmıyor.
Erkek bedenleri pek de erkek bedeni gibi değil.
öd tengri aysar; kişi oglı kop ölgeli törümiş.
Kullanıcı avatarı
Hsnmrycl

Mesaj moy » 17 Ara 2019, 12:27

Maalesef günümüzde erkekler kadın gibi, kadınlar ise erkek gibi olduğu için pekte takılmamak lazım.Yabancı markalar sağolsun kendi kalıplarına bir güzel sokuyor bizi.
Bende maalesef göbekten dolayı bir çok markadan alışveriş yaparken zorlanıyorum. Hiç istemeyerek geniş kalıp diye Amerikan markalarına yöneliyorum.
T shirt ve polo yakada gant,lacoset, north face kot ve kanvas pantolonda gant ve levis kullanıyorum
kazak çok çok nadir giyiyorum tercihim gant, Abdullah Kığılı.
Gömlek giymiyorum hatta hiç gömleğim yok :lol:
Ceket ise fuardan fuarda genelde blazer ve kuş gözü astarsız spor ceketleri t shirt üzerine giymeyi tercih ediyorum onda da Abdullah kığılı tercihim oluyor.
Ayakkabı konusunda takıntılıyım her gün mutlaka webte bakarım avm ye giderim bakarım üstüm başım markasız olsun, pazardan olsun, defolu olsun çar çöp olsun hiç takılmam ayakkabılarım iyi olsun bana yeter :lol: .
Ayakkabıları alırım kullanmam durur aylarca.Evde giyerim, ara sıra acar bakarım mutlu olurum. Çoçukkende annem babam ayakkabı aldıklarında başucuma koyar öyle uyurdum.Galiba biraz takıntı bende ki
Sanayi olmadan ekonomi, ekonomi olmadan bağımsızlık olmaz.
Kullanıcı avatarı
moy

Mesaj kiwi21 » 18 Ara 2019, 12:21

Saglikli gunler :champ:

Resim
https://instagram.com/kiwiwatch
Kullanıcı avatarı
kiwi21

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 86 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners