e hadi hay覺rl覺s覺 olsun yeni b繹l羹m羹m羹z, eli bo gelmedik tabi . pek sevdiimiz bir filmin introsunu hediye getirdik, balang覺癟taki kronometre esprisi ile forumumuza da uygun olsun diyerekten bunu se癟tim bu b繹l羹mdeki ilk payla覺m覺m i癟in... edit: ismi de ayr覺 bir uygun tabi forumumuza
Eskilerden yazariz yine de, guncel filmlerden Holmes reyiz Game of Shadows tavsiyedir. Saatler de mevcut Reichenbach Falls uzerinde Moriarty ile satranc sahnesinde munis bir chess timer da var. Alenen goze sokulan 'Fa...' seklinde bir markasi vardi hatirlayamadim, giden olursa buraya yazsin beyler
ge癟 oldu ama yar覺n dedemin insanlar覺na gideceim. daha 繹nce gitmek i癟in s繹zletiim arkada覺n baka bir film istemesiyle yaz覺 tura hesab覺 Musallat2 filmine gitmek zorunda kalm覺t覺m.
nihayet gidebildim. uzun zamand覺r gitmek isteyim baka filmlere g繹nl羹m kaymas覺 sebebiyle gidemediim filmi bug羹n izlemi bulunuyorum. filmden pek bir beklentim yoktu. ama unu s繹yleyebilirim ki ben 癟ok 癟ok beedim.
襤ki 羹lke aras覺nda gidip gelen hayatlar, T羹rkiyenin yak覺n zaman覺na tutulan ayna, m羹badele, k覺br覺s bar覺 harekat覺, ihtilal. hereye ramen g羹zel insanlar g羹zel dostluklar. yaant覺m覺zda bir 癟ok ayr覺nt覺y覺 filmde g繹rebilmemiz ho olmu.
d羹n gitmek istediim film olarak bug羹n ise kalbimde yer etmi bir film olarak paylat覺m.