TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tempur Yatak

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Tempur Yatak

Mesaj punk » 04 Nis 2011, 18:04

Tempur'u ben sabah uyanamama problemim için almıştım. Kaliteli bir uyku neticesinde yorgun değil, daha zinde uyanacağım iddia edilmişti. Hiçbir etkisini görmediğim gibi rahatsız geldiği için gece uyuyamama problemi de başgösterdi. Böylece hem uyku sürem hayli azaldı, hem de sabahları daha yorgun kalkar oldum. 3 ay kadar bu eziyeti çektikten sonra yaylı reyiz dedik.
Kullanıcı avatarı
punk

Mesaj nickynick » 04 Nis 2011, 19:13

Bu görmüş oldığunuz tempur ayıcık 50 Euro imiş :D

Resim
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj herofb » 04 Nis 2011, 20:02

herkese göre farklı etki gösteriyor demek ki neyse 1 ay bakalım sonra memnun kalmazsak iade ederiz
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj drk » 21 Haz 2011, 21:03

Herojd, hayat kalitende yatağa bağlı bir artış oldu mu geçen sürede? :)
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj herofb » 21 Haz 2011, 22:40

Sorduğun için saol dorukcum gercekten taksitleri ödeyebilmek için daha çok çalısmaya basladim böylece daha fit bir hayatım oldu :)

Saka bir yana gercekten iyi ama degdi mi dersen sanırım değmedi üstelik bu bütçeyi one watch nirvana için kullansaydım daha mutlu bir hayatım olurdu gerçi alış amacım esimin hamileliği olduğu için o mutlu o yüzden takmıyorum kafaya
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj mlm » 22 Haz 2011, 00:59

herojd11 yazdı:Sorduğun için saol dorukcum gercekten taksitleri ödeyebilmek için daha çok çalısmaya basladim böylece daha fit bir hayatım oldu :)

Çağlar, süpersin :D
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Archezia » 23 Haz 2011, 01:42

Yatak üzerinden ne muhabbet dönmüş ya. Hatta mech yukarıda bilim yapmış resmen :D Bu bence pazarlamanın geldiği durumu gösteriyor. Yatak konusunda bile neler neler konuşulabiliyor. Bu firmalar biliyor işi :D Yada ben şu an hala heryerde uyuyabilen(maşallah :)) bir tip olduğum için bana öyle geliyor. İleride belki ben de sorarım nasıl yatak alsam diye :lol: Ancak tüm bunlara rağmen hamileler ve yaşlılar için önemli olduğu aşikar.
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj mech16 » 27 Haz 2011, 17:32

Archezia;

Yatak ile ilgili yazdıklarım okuyup öğrendiklerimin yüzde biri bile değil :D
Bence de pazarlamayla birlikte ürün çeşitliliği ve Google çağının bir sonucu bu.
Eskiden eve yatak lazım olduğunda ya babaya söylenir ya da hep beraber mahallenin mobilya satan dükkanına gidilir sert-yumuşak, yaylı veya sünger yatak alınır gelinirdi. Alternatif 2 bilemedin 3'tü.
Şimdi, yatak lazım olunca dur bir googleda arayayım neler varmış, en iyisi hangisi dedin mi, bittiğin gündür. 1-2 saat içinde yatak uzmanı olup çıkıyorsun. (Kafan da karşmış, bi dünya olmuş şekilde tabii...)

Geçen gün eşim basit bir diş dolgusuna gelen hastası için "kanal tedavisi teorisini benden iyi biliyordu valla" dedi :lol:
Adam internetten okumanın dışında bir de dolgu nasıl yapılır videolarını izleyip öyle gelmiş. :D
Kullanıcı avatarı
mech16

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: sphinx ve 97 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners