SelAc yazdı:Hep zippo bir çakmağım olsun istedim ama sahtesini orijinalinden nasıl ayıracağımı bilmiyorum. Hangi serisi iyidir o konuda da cahilim. Ustalar nereden alacağım ve model hakkında yardım ederse sevinirim.
Cruciatus yazdı:Sigara ve tütün ürünleri kullanmıyorum, hayatım bıyunca da hiç kullanmadım ama bir adet S.T. Dupont Ligne 2 James Bond çakmağım var. Neden? Çünkü manyağım
Çakmak bu fotoğraf temsili..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
moy yazdı:Cruciatus yazdı:Sigara ve tütün ürünleri kullanmıyorum, hayatım bıyunca da hiç kullanmadım ama bir adet S.T. Dupont Ligne 2 James Bond çakmağım var. Neden? Çünkü manyağım
dupontun sesi yeter abi, sigara içmesen bile sigara kullanan ablaların sigaralarını bu çakmakla yakmak güzel olur.![]()
yakın zamanda değil fakat ileride mutlaka almayı istediğim çakmaklardan biride cartier
Cruciatus yazdı:moy yazdı:Cruciatus yazdı:Sigara ve tütün ürünleri kullanmıyorum, hayatım bıyunca da hiç kullanmadım ama bir adet S.T. Dupont Ligne 2 James Bond çakmağım var. Neden? Çünkü manyağım
dupontun sesi yeter abi, sigara içmesen bile sigara kullanan ablaların sigaralarını bu çakmakla yakmak güzel olur.![]()
yakın zamanda değil fakat ileride mutlaka almayı istediğim çakmaklardan biride cartier
O ping sesi tüm dupont’larda yokmuş. Benimkinde var neyse ki.
Valla ben öyle bi ablanın sigarasını yakmak istesem eşim lav silahıyla beni yakar sanırım... ahahahhaah
Yalnız cartier de şekilmiş. [emoji1303]
Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 10 misafir
|