Özellikle kahve ile ilgili aşırı tüketimden kaçınmaya çalışıyorum..Gün içerisinde 3 fincan (insan boyu) içiyorum genelde..çay sanırım gelen giden misafir falan derken 6-7 oluyordur..Dikkat etmesem kolaylıkla bu sayı 2-3 katına çıkar..gargamell yazdı:eraslani yazdı:Metro markette gördüm bu kutuyu,çok ucuzdu aldım(2 kutu alınırsa toplam 50 tl)
Filtreye giriş için tavsiye edilir.
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayın Eraslani, bu kadar çay/kahve tüketiyorsunuz. Mide problemi ya da uyku problemi yaşamıyor musunuz? Cidden merak ettim. Selamlar.
Asıl tehlike bence starbucks vb kafelerde içilen kahvelerde.Genelde americano sipariş ederim starbucksta.Çok sulu geldiğinden bir seferinde ekstra shot istemiştim,hazırlayan arkadaş kahveyi verirken nasıl olduğunu sordu,tadına baktım gerçekten güzeldi..Çok iyi olmuş deyince içine toplam 5 shot espresso koyduğunu söyledi
.zaten normalde 3 koyuyorlarmış,ben ekstra isteyince sert sevdiğimi düşünüp 1 tane de kendisi ilave etmiş..
Ben o kadar kahveyi 1 günde tüketmezken 1 bardakta veriyorlar..o yüzden fincanları insan boyu seçersek sıkıntı olmaz [emoji38]
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi