TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tüm Bisikletçiler Buraya

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Tüm Bisikletçiler Buraya

Mesaj asymptote » 23 Nis 2016, 00:07

Tolgi06 yazdı:Tayt 300 lira...

Geçen Migros'ta gördüm, bisikletleri boy boy dizmişler, ortalama fiyat 300TL civarıydı.. :)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Baran » 28 Nis 2016, 07:28

Burayı nasıl bulmuşsam google da bisiklet alma aşamasında arastırma yaparken bisikletforum una denk geldim ve üye oldum.Dünde kapattım sildim forumu kısa tecrübelerimi paylaşmak isterim.

Öncelikle forum formatı olarak heralde bizimkine o kadar alışmışımki kötü geldi gözüme,hergün bizde nasıl saat almak için fikir isteyenler giriyor ilk mesajında bende öle yaptım doğal olarak orada bisiklet önerisi istedim butce ve isteklerimi detaylı yazmama ragmen kimse sallamadı :) En azından bizim Submariner tavsiye etmemiz gibi Bianchi bile tavsıye eden cıkmadı.Kalabalık olan forumda dönen tek muhabbet tayt bisiklet taytı giyilirmi giyilmezmi bacaktaki kıllar alınmalımı alınmamalımı :) Surekli bir birbirlerine bulaşma dalaşma...En son banada bulaştılar ucuz kompşekli aç herifler belliki coğunluğu maddi manevi ve kültürel olarak epey alt seviyede bu cok belli oluyor malesef..Okudum okudum adam gibi bir ekipleride yok buluşan eden.Teknik olarak edindiğim bilginin kralını yabancı sitelerden ve özellikle youtube bisiklet kanallarından öğrendim.Yanı neymiş forumumuzun ve forum ortamımızın kıymetini anladım.Elit kelimesinin karşılığı para olarak sölemiyorum ama kavga bile ederken meğer baya seviyeliymişsiniz "Kendimi katmıyorum ben baya agzıma geleni sölerim" ki bisiklet forumundada birkaç hıyara baya güzel lafımı söledim öle cıktım ahahahha Bu sekilde ülkemizde bisiklet sporu anca yaz başı alınan yaz sonu çürümeye bırakılan bisikletlerden ibaret olarak kalır.Ben birsürü düzgün adam görüyorum sahilde altlarında 10 milyarlık bisikletler komple takım giyinmişler vızır vızır gidiyolar o adamlar heralde uye olmaz bu sitelere dolu dangalakla ne diye muhattap olsun...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj eraslani » 28 Nis 2016, 08:01

Resim
Dededen kalma bisikletim var deseydin[emoji38]

SM-G930F cihazımdan gönderildi
Kullanıcı avatarı
eraslani

Mesaj Haspirin » 28 Nis 2016, 11:09

eraslani yazdı:Dededen kalma bisikletim var deseydin[emoji38]

SM-G930F cihazımdan gönderildi

:lol: :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
Haspirin

Mesaj mvurucu » 28 Nis 2016, 11:56

Baran yazdı:Burayı nasıl bulmuşsam google da bisiklet alma aşamasında arastırma yaparken bisikletforum una denk geldim ve üye oldum.Dünde kapattım sildim forumu kısa tecrübelerimi paylaşmak isterim.

Öncelikle forum formatı olarak heralde bizimkine o kadar alışmışımki kötü geldi gözüme,hergün bizde nasıl saat almak için fikir isteyenler giriyor ilk mesajında bende öle yaptım doğal olarak orada bisiklet önerisi istedim butce ve isteklerimi detaylı yazmama ragmen kimse sallamadı :) En azından bizim Submariner tavsiye etmemiz gibi Bianchi bile tavsıye eden cıkmadı.Kalabalık olan forumda dönen tek muhabbet tayt bisiklet taytı giyilirmi giyilmezmi bacaktaki kıllar alınmalımı alınmamalımı :) Surekli bir birbirlerine bulaşma dalaşma...En son banada bulaştılar ucuz kompşekli aç herifler belliki coğunluğu maddi manevi ve kültürel olarak epey alt seviyede bu cok belli oluyor malesef..Okudum okudum adam gibi bir ekipleride yok buluşan eden.Teknik olarak edindiğim bilginin kralını yabancı sitelerden ve özellikle youtube bisiklet kanallarından öğrendim.Yanı neymiş forumumuzun ve forum ortamımızın kıymetini anladım.Elit kelimesinin karşılığı para olarak sölemiyorum ama kavga bile ederken meğer baya seviyeliymişsiniz "Kendimi katmıyorum ben baya agzıma geleni sölerim" ki bisiklet forumundada birkaç hıyara baya güzel lafımı söledim öle cıktım ahahahha Bu sekilde ülkemizde bisiklet sporu anca yaz başı alınan yaz sonu çürümeye bırakılan bisikletlerden ibaret olarak kalır.Ben birsürü düzgün adam görüyorum sahilde altlarında 10 milyarlık bisikletler komple takım giyinmişler vızır vızır gidiyolar o adamlar heralde uye olmaz bu sitelere dolu dangalakla ne diye muhattap olsun...

Malesef haklısın bu tarz adamlar yüzünden hiç bir hobi ya da spor gelişmiyor...
Motorsiklet forumlarında da böyle..adam soruyor daha önce motor kullanmadım yeni başlıyorum 600 rr alayım mı( konuya uzak olanlar için 600 rr hondanın 600 cc supersport kategorisinde oldukça profesyonel ve hata affetmeyecek bir modeli)

al ya bine bine öğrenirsin..ilk motor için 600 rr az bile diyen var
bu tarz adamlar her ortamda mevcut
"He' s winding watch of his wit; by and by it will strike..." W. Shakespeare
Kullanıcı avatarı
mvurucu

Mesaj Baran » 28 Nis 2016, 12:02

Ben ilk motor için Ducati Monster istiyorum [emoji1][emoji1]

Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj darksider » 29 Nis 2016, 15:14

Baran yazdı:Ben ilk motor için Ducati Monster istiyorum [emoji1][emoji1]

Baran, be careful what u wish for :D

https://youtu.be/Izkijizctmg
Nothing lasts forever, and we both know hearts can change...
Kullanıcı avatarı
darksider

Mesaj Baran » 01 May 2016, 13:58

Dün Bontrager Yol bisikleti ayakkabım ve Shimano Pedalım geldi sezona hazırız.

Resim

Kullanıcı avatarı
Baran

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 32 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners