Tolgi06 yazdı:Tayt 300 lira...
Geçen Migros'ta gördüm, bisikletleri boy boy dizmişler, ortalama fiyat 300TL civarıydı..

Tolgi06 yazdı:Tayt 300 lira...
eraslani yazdı:Dededen kalma bisikletim var deseydin[emoji38]
SM-G930F cihazımdan gönderildi
Baran yazdı:Burayı nasıl bulmuşsam google da bisiklet alma aşamasında arastırma yaparken bisikletforum una denk geldim ve üye oldum.Dünde kapattım sildim forumu kısa tecrübelerimi paylaşmak isterim.
Öncelikle forum formatı olarak heralde bizimkine o kadar alışmışımki kötü geldi gözüme,hergün bizde nasıl saat almak için fikir isteyenler giriyor ilk mesajında bende öle yaptım doğal olarak orada bisiklet önerisi istedim butce ve isteklerimi detaylı yazmama ragmen kimse sallamadıEn azından bizim Submariner tavsiye etmemiz gibi Bianchi bile tavsıye eden cıkmadı.Kalabalık olan forumda dönen tek muhabbet tayt bisiklet taytı giyilirmi giyilmezmi bacaktaki kıllar alınmalımı alınmamalımı
Surekli bir birbirlerine bulaşma dalaşma...En son banada bulaştılar ucuz kompşekli aç herifler belliki coğunluğu maddi manevi ve kültürel olarak epey alt seviyede bu cok belli oluyor malesef..Okudum okudum adam gibi bir ekipleride yok buluşan eden.Teknik olarak edindiğim bilginin kralını yabancı sitelerden ve özellikle youtube bisiklet kanallarından öğrendim.Yanı neymiş forumumuzun ve forum ortamımızın kıymetini anladım.Elit kelimesinin karşılığı para olarak sölemiyorum ama kavga bile ederken meğer baya seviyeliymişsiniz "Kendimi katmıyorum ben baya agzıma geleni sölerim" ki bisiklet forumundada birkaç hıyara baya güzel lafımı söledim öle cıktım ahahahha Bu sekilde ülkemizde bisiklet sporu anca yaz başı alınan yaz sonu çürümeye bırakılan bisikletlerden ibaret olarak kalır.Ben birsürü düzgün adam görüyorum sahilde altlarında 10 milyarlık bisikletler komple takım giyinmişler vızır vızır gidiyolar o adamlar heralde uye olmaz bu sitelere dolu dangalakla ne diye muhattap olsun...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Baran yazdı:Ben ilk motor için Ducati Monster istiyorum [emoji1][emoji1]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 32 misafir
|