TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Yabancı Dizi Tavsiyeleri

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Yabancı Dizi Tavsiyeleri

Mesaj cavro » 14 Kas 2012, 16:31

sci-fi isteyenlere ısrarla, tekrar Doctor Who öneriyorum :)
Kullanıcı avatarı
cavro

Mesaj fbolukbas » 14 Kas 2012, 17:53

asymptote yazdı:Ya Fringe'e ne demeli? Birkaç kişiden gelen ısrarlı tavsiyeler üzerine 1. sezonun ilk 6 bölümünü sabırla izledim, daha fazla

Ben sondan bir önceki sezona kadar izledim mecburen. Dizi nerden nerelere geldi bir bilsen Asymptote... Yazarları bile şaşırıyordur :)
Ajan Olivia Dunham başarılı ama.. Optik olarak yani :)

Yedaself yazdı:Ayrıca o kıza da gıcık oluyorum, çok yapmacık geliyor.

+1

cavro yazdı:sci-fi isteyenlere ısrarla, tekrar Doctor Who öneriyorum :)

Cnbc-e gibi bir kanalda demk gelmiştim, bana pek ciddi gelmedi ama fena da görünmüyordu. İngiliz yapımı sanırım.
Survivors diye bir ingiliz dizisi vardı. Gayet de başarılıydı. Ama anca 2 yılda bir sezon çıkartıyorlar sanki..
Kullanıcı avatarı
fbolukbas

Mesaj asymptote » 14 Kas 2012, 18:36

Alacakaranlık Kuşağı tadını vermiyor hiçbirisi :) TRT forever! :champ:
http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=33&t=10370&p=170906&hilit=alacakaranl%C4%B1k#p170906
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj DenizKSK » 14 Kas 2012, 18:37

Bir de X-Files'ın ilk sezonlarını beğenirdim ben.
"A Samurai always wears two swords."
Kullanıcı avatarı
DenizKSK

Mesaj fbolukbas » 14 Kas 2012, 21:29

asymptote yazdı:Alacakaranlık Kuşağı tadını vermiyor hiçbirisi :) TRT forever! :champ:
http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=33&t=10370&p=170906&hilit=alacakaranl%C4%B1k#p170906

:champ:
hımm bir bölümünde adam içerden biriyle anlaşıp ceza evinden ölen birinin tabutuyla kaçmak için plan yapmıştı.
Sonunda tabutu çıkardılar cezaevinden. Kaçmak isteyen amca tabutun içinde çakmağı bir yaktı yanındaki ceset onu kurtaracak işbirlikcisi ve tabutun içinde olduğunu da bir tek o biliyor.. Zekice ve korkunc olabiliyordu.
Kullanıcı avatarı
fbolukbas

Mesaj asymptote » 14 Kas 2012, 22:00

fbolukbas yazdı:Zekice ve korkunc olabiliyordu.
İşte bu yüzden seviyordum Alacakaranlık Kuşağı'nı. Korkmak hoşuma gidiyordu fakat basit ve sıradan bir korku yaşatmıyordu adamlar. Şimdiki gibi sinema teknikleriyle, efektlerle korkutmuyorlardı izleyiciyi, verdiğin örnekte olduğu gibi zekice kurgular vardı..

Bir keresinde farklı bir gezegende devasa böcekcil bitkilerin saldırısına uğramıştı bir grup kaşif, o bölüm epey geç yayınlanmıştı, evdekiler beni zorla yatırmak istediler ama çok iyi direnmiştim, hatırlıyorum :D

Yenilerden Lost dizisinin ilk sezonu bana işte o eski heyecanı ve duyguları yaşattı diyebilirim, ama sonra çok derin hayal kırıklığı da yaşattı orası ayrı.. others falan girince işin *oku çıktı :D
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj fbolukbas » 14 Kas 2012, 22:19

asymptote yazdı:Yenilerden Lost dizisinin ilk sezonu bana işte o eski heyecanı ve duyguları yaşattı diyebilirim, ama sonra çok derin hayal kırıklığı da yaşattı orası ayrı.. others falan girince işin *oku çıktı :D

Aynen, ilk bölümlerin kredisiyle seyirci sabretti, sonundaki hayal kırıklığı ve sona yaklaşan bölümler hariç gene de o umutla seyrettirdi ya Lost, buna şükür dedim.
Prison break'i de sevmiştim..
Kullanıcı avatarı
fbolukbas

Mesaj Yedaself » 15 Kas 2012, 00:42

Korku istiyorsanız American Horror Story'i es geçmeyin. Son zamanlarda yapılan korku filmlerinden bile kat kat iyi. İlk sezonu sıradan hayaletli ev temasını mükemmel şekilde işlemişti. İkinci sezon da birinci sezondan bağımsız şekilde eski bir tarihteki bir akıl hastanesinde olan olayları anlatıyor. İkinci sezona henüz başlamadım ama bazı oyuncular ilk sezonla aynı.
Kullanıcı avatarı
Yedaself

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 21 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners