Üstadlar sizden fazla olmasın çok sevdiğim P' 3110 tecflex gold kurşun kalemim ve arkasında bir başka writing instrument'im, Microsoft 6000 v3 wireless keyboard'ım
Zamanla daha profesyonel resimler çekip güncellemeye çalışcam

Gördüğünüz gibi kalem çelik ve 18k altın örmelerden oluşuyor, mekanizmayı çalıştırdığınızda, yani arkasına bastığınızda bu örmeler yaylanarak kalem uç veriyor. Arka kısım ve uç kısmı Palladyum kaplama, Palladyum da Platin grubu metallerden ve oldukça kararlı, kararmıyor. Kalem 37 Gram ağırlığında ve 15 cm uzunluğunda. Ama herhangi bir kalemden çok daha fazla dolduruyor elinizi. 37 gram ise kaleme apayrı bir stabilite ve sağlamlık katmış. Kalemi elinize aldığınızda tek parça demir gibi hissediyorsunuz. Yazmasına ben hiç geçmiyim, anlatabileceğimi sanmıyorum

Açıkçası bu kalemi alırken yazmada çok performans beklemeden çoğunlukla karizması için almıştım ama yazması o kadar zevkli ki hocalar ödev versin diye dua ediyorum

Gerçekten bu kalemi bir kaç sıfatla tanımlayacak olursam gösterişli, kaliteli ve stabil derdim. Yazması çok tatlı yani

Onun dışında dün bu kalemi yere düşürdüm bir kez.. Ama kalem elimden çıktığı andan itibaren yere düşene kadar o kadar korktum ki, ağlayacaktım neredeyse... Ama yere düşüşte(uç tarafının üzerine düştü) yaylandı(o örmelerin marifeti

) ve hiç bir şey yokmuş gibi durdu öylece

Açıkçası 2 gündür kullandığım bu kaleme aşık oldum desem yeridir üstadlar

Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.