TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tüm Bisikletçiler Buraya

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Tüm Bisikletçiler Buraya

Mesaj gkarinca » 19 Nis 2016, 09:37

Baran sahil yolunda günlük kullanım için şehir bisikleti daha uygun olacaktır. 28 inch tekerli hafif bir bisiklet seçmeni öneririm. Belirttiğin bütçe ile Cannondale, Specialized ya da Trek'te uygun modeller bulunuyor. Asymptote dediği gibi specialized çok iyi bir marka algısı var. Sirrus Elite, Trek Fx 7.3-4 (sevmiyorum demişsin ama yine de araştır :thumbup: ) modellerinden biri güzel bir tercih olacaktır. Yine bu modellerin yol komponentli donanımları da mevcut.

Eğer boynuzlu bisiklet düşünürsen Endurance tarzı olanlara bakmanı öneririm. Bu modellerin tekerlerkleri 25mm kalınlığında oluyor. Yol bisikleti gibi ama daha rahat bir sürüş sağlar. Biraz bütçenin üzerinde ama Endurance için bence en iyi alternatif Cannondale Synapse modelidir :thumbup:
Kullanıcı avatarı
gkarinca

Mesaj Baran » 19 Nis 2016, 10:53

Öneriler super teşekkürler,doğrusu birkaç kişi daha sehir bisikleti al dedi ama dizayn olarak hiç begendiğim bir tarz degil alırım çürür otoparkta.Eskiden akrobasi ve dağ bisikletiyle uzun seneler ılgilendim oldukcada hakimdim altımdaki bisikletlere o yuzden biraz risk alıp bu sefer yol + yarış bisikleti alacagım.Memnun kalmayacagımı söyleyen yok gibi cevremde.Trek cok iyi bir marka ama pek ısınamadım birkaç bisikletci dolaştım bugun öğleden sonra yine birkaç bisikletci daha dolaşacagım ve kararımı vereceğim.Karbon maşalı aliminyum kadro iyi markaların giriş seviyelerine yetiyor butcem.Bugun Orbea yada bakacagım Özgür abinin tavsiyesiyle.2016 Scott lar gelmiş farklı renk secenekleriyle onlara bakacagım yine bugun.Bakalım haftasonu tepesinde olurum.Bu arada cok cahilce olacak ama kaskları hiç sevmiyorum kitli pedal ayakkabı altıma şort tayt ok ama üstüme tayt giyip o kaskları takmak :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj asymptote » 19 Nis 2016, 11:53

Grup halindeki turlarda kask takmak herkeste kask olacağı için çok anormal gelmez. Bir iki turdan sonra alışır, tek başına yapacağın turlarda da artık yadırgamaz hale gelirsin.. ;) Kask+gözlük+eldiven şart.. :thumbup:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Baran » 19 Nis 2016, 13:21

Gözlük ve eldivenim hazır tayt şortta giyerim ama kaska hala alışamadı gözüm abi :)

Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj Miriel » 19 Nis 2016, 14:39

Baran yazdı:Miriel tesekkurler internetten buldum kardeşim makbule geçti.

Sevindim ağabey.

Bu arada yerinde olsam şehir bisikleti almazdım. Cyclocross veya yol bisikleti iyidir. Keşke ben de geçen sene tercihimi bu yönde kullansaymışım diyorum.
NOBLESSE OBLIGE!
Kullanıcı avatarı
Miriel

Mesaj Baran » 19 Nis 2016, 21:28

Yok zaten yol bisikleti alıcam.Bugun 3 model arasında kaldım

1-Scott Speedster 30

Resim

2-Scoot Speedster 40

Resim

3-Specialized Sectour

Resim

Ekipman olarak en iyisi 1. Ama onunda renklerini begenemedim,rengini en begendiğim 2 numara oldu ama marka imajı olarakta en iyisi 3 numara.Feci karıştı kafam aradada Orbea ya baktım.Yarın 2fast4u özgür abiyle gidip Trek bakıcaz karar verip birini alacagım ama şu an için Specialized daha yakınım.

Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj Caner1983 » 19 Nis 2016, 21:34

Baran alacağımdan değilde fikir sahibi olmak için soruyom 1. Nin fiyatı nedir?
Rolex’s don’t tick-tock
Kullanıcı avatarı
Caner1983

Mesaj asymptote » 19 Nis 2016, 22:03

Seleyi daha sonra bir Brooks sele ile değiştirme ihtimalini göz önünde bulundurarak kadro rengi seçiminde bulunmak mantıklı olabilir.. ;)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 17 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners