msturan yazdı:Hayırlı olsun archezia, basketbol açlığı bir bende yokmuş demek ki, bir Hoop TSF yapılır öyleyse

Sağol msturan... Valla yazın zaten dediğim gibi oynayacak arkadaş bulamıyorum. NBA'de de lockout uzarsa artık Hoop TSF gibi birşeylere ihtiyacımız olacak gibi

Bond yazdı:Tebrikler Archie

Dizayn ve renk olarak çok iyi duruyor. Güle güle ve dikkatli kullan

Sağol Bond üstad (: Üstadın zevkine uygun ise bisiklet dizaynı world-class demektir zaten

NickyNick yazdı:Tebrikler archezia, sağlam kazığa bağlamışsın

Teşekkürler Nicky, bulduğum en sağlam kazığa bağladım zaten bulabildiğim en kalın kilidi de aldım

drk yazdı:Archezia tebrikler, güzel günlerde kullan

Fiyatına göre donanımı gayet iyi, bundan sonrası artık sana kalmış

İnceleme için de teşekkürler

Hız göstergesi için kablosuz modelleri tavsiye ederim, ben yıllardır sorunsuz kullanıyorum. Belkide forumda bir bisiklet akımı başlar sayende

Sen de sağol Doruk, tabiki önce süren adam olacakki bisiklet performans verebilsin (: Bugün sabah başına oturdum, vites ayarlarını da güzelce yaptım maşallah tıkır tıkır çalışıyor şu anda daha da memnunum
White Knighttan.
Kablosuz şeylere karşı bir korkum var normalde benim. Mouse bile daha hiç kablosuz almadım. Ama yıllardır sorun çıkarmadıysa eğer tabiki daha güzel olur kablosuz almak. Fakat Burdur'da olunca birşeyler almak çok sorun oluyor.

Mesela seleye hala alışamadım ve bugün sipariş verdim birkaç ıvır zıvırla birlikte(suluk vs.) jelli ve biraz daha geniş bir model. Anladığım kadarıyla özellikle konfor/rahatlık için tasarlanmış. Denemeden alıyorum mecburen umarım karşılar isteklerimi. Kaskı da bir iki güne sipariş vereceğim ama ayrı bir yerden çünkü aynı yerde yok beğendiğim birşey. Onun da ölçüsünü denemeden alacağım artık. Biraz kondisyon kazanayım kilometre saatini de hallederiz. Işığı, mışığı daha birsürü işi var bunun ya

Bisiklet furyasına gelince benim sayemde değil ama senin sayende başlayabilir.

Okuduğum kadarıyla 27 Temmuz'da Trek kampanyası başlayacakmış ikinci bisiklet 50% gibi birşey. Eğer almayı düşünenler olursa iki kişi için güzel bir kampanya...