TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tüm Bisikletçiler Buraya

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Tüm Bisikletçiler Buraya

Mesaj drk » 25 Tem 2011, 15:41

Archezia tebrikler, güzel günlerde kullan :champ: Fiyatına göre donanımı gayet iyi, bundan sonrası artık sana kalmış :) İnceleme için de teşekkürler :thumbup: Hız göstergesi için kablosuz modelleri tavsiye ederim, ben yıllardır sorunsuz kullanıyorum. Belkide forumda bir bisiklet akımı başlar sayende :)
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Archezia » 25 Tem 2011, 22:22

msturan yazdı:Hayırlı olsun archezia, basketbol açlığı bir bende yokmuş demek ki, bir Hoop TSF yapılır öyleyse :D

Sağol msturan... Valla yazın zaten dediğim gibi oynayacak arkadaş bulamıyorum. NBA'de de lockout uzarsa artık Hoop TSF gibi birşeylere ihtiyacımız olacak gibi :D
Bond yazdı:Tebrikler Archie :champ: Dizayn ve renk olarak çok iyi duruyor. Güle güle ve dikkatli kullan ;)

Sağol Bond üstad (: Üstadın zevkine uygun ise bisiklet dizaynı world-class demektir zaten :)
NickyNick yazdı:Tebrikler archezia, sağlam kazığa bağlamışsın :D

Teşekkürler Nicky, bulduğum en sağlam kazığa bağladım zaten bulabildiğim en kalın kilidi de aldım :lol:
drk yazdı:Archezia tebrikler, güzel günlerde kullan :champ: Fiyatına göre donanımı gayet iyi, bundan sonrası artık sana kalmış :) İnceleme için de teşekkürler :thumbup: Hız göstergesi için kablosuz modelleri tavsiye ederim, ben yıllardır sorunsuz kullanıyorum. Belkide forumda bir bisiklet akımı başlar sayende :)

Sen de sağol Doruk, tabiki önce süren adam olacakki bisiklet performans verebilsin (: Bugün sabah başına oturdum, vites ayarlarını da güzelce yaptım maşallah tıkır tıkır çalışıyor şu anda daha da memnunum White Knighttan.

Kablosuz şeylere karşı bir korkum var normalde benim. Mouse bile daha hiç kablosuz almadım. Ama yıllardır sorun çıkarmadıysa eğer tabiki daha güzel olur kablosuz almak. Fakat Burdur'da olunca birşeyler almak çok sorun oluyor. :( Mesela seleye hala alışamadım ve bugün sipariş verdim birkaç ıvır zıvırla birlikte(suluk vs.) jelli ve biraz daha geniş bir model. Anladığım kadarıyla özellikle konfor/rahatlık için tasarlanmış. Denemeden alıyorum mecburen umarım karşılar isteklerimi. Kaskı da bir iki güne sipariş vereceğim ama ayrı bir yerden çünkü aynı yerde yok beğendiğim birşey. Onun da ölçüsünü denemeden alacağım artık. Biraz kondisyon kazanayım kilometre saatini de hallederiz. Işığı, mışığı daha birsürü işi var bunun ya :lol:

Bisiklet furyasına gelince benim sayemde değil ama senin sayende başlayabilir. :thumbup: Okuduğum kadarıyla 27 Temmuz'da Trek kampanyası başlayacakmış ikinci bisiklet 50% gibi birşey. Eğer almayı düşünenler olursa iki kişi için güzel bir kampanya...
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj Emre » 25 Tem 2011, 22:30

Archezia gule gule kullan resim dehset :) Jantlarin icine yazilan yazi da Rolex'lerde bezelin icine yazilan yaziyi animsatti bana.

Ayrica bisikleti genel olarak kilo vermek icin aldiysan selenin rahatsiz gelmesi dogal :D Ne durumda su anda kondisyonun?
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj Archezia » 26 Tem 2011, 00:41

Sağol Emre. :) Kondisyonum iyi Allaha şükür hep sporla uğraştım hayatım boyunca ama kilo da vermem lazım biraz. Okulda ödevdi projeydi derken insan ister istemez alıyor. Şu an 60km falan giderim heralde ama yine de zorlar. Benim istediğim ise rampa, mampa tanımadan 150kmlik mesafelere gidebilmek. Bi de ben doğayı, yeşilliği çok seviyorum. Dolayısıyla gitmek istediğim yerler hep dağ taş, o yüzden o yokuşlar için iyi bir kondisyon mutlaka gerekli. Yoksa zevki çıkmaz manzaranın değil mi (:
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj Emre » 26 Tem 2011, 00:59

Gecen sizin okulda dogu kampusunde hali saha maci yaptim Archezia :) Kondisyonu kaybetmemek lazim, bi anda 20-30 kilo alabiliyo insan :D
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj sosyalcan » 03 Eyl 2011, 20:17

Drk bu Bisiklet syfası hoş olmuş ve verdiğin bilgilerle renklenmiş, Ben de yaklaşık 3-4 aydır bisiklet bakıyorum,2 model arasında kaldım Carraro Met-Key ve Salcano city sport modellerden anlıyacağın gibi şehir tur bisikleti arıyorum. Bütçem 500 zorlamayla 600 tl biraz da sonbaharı bekledim ama euro fırladı forum saatine paralar gitti. Senin düşüncelerini alabilirmiyim?
Kullanıcı avatarı
sosyalcan

Mesaj mlm » 03 Eyl 2011, 20:48

Farukcum, biraz geç de olsa bir hayırlı olsun demek isterim, bisikletin çok güzel görünüyor, iyi günlerde kullan.. :champ: :)
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj drk » 03 Eyl 2011, 21:44

Dövizin beklenmedik ve ani artışı malesef her tür ürüne kötü bir şekilde yansıdı. İki bisikletide deneme şansın olursa çok iyi olur ve karar vermen kolaylaşır. İki modelinde birçok versiyonu olduğu için bileşenleri göremedim. Bende biraz araştırayım bu arada :thumbup:
Kullanıcı avatarı
drk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 23 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners