TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tüm Bisikletçiler Buraya

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Tüm Bisikletçiler Buraya

Mesaj Archezia » 22 Tem 2011, 20:39

Evet, 2 gün önce taaa Denizli'ye gidip(Burdur'dan) aldım bisikletimi. Öğrenebildiğim en yakın orada vardı zaten aradığım bisiklet. Son sorumdan bu yana biraz daha araştırma yaptım ve Amoeba'dan vazgeçtim. Bisiklette kadro en önemli parça olarak görüldüğü için -diğer parçalar yavaş yavaş değiştirilebiliyor çünkü- çoğu kişi kadrosu sağlam ve ömür boyu garantili olduğundan Kron tavsiye ediyor bisiklet forumlarında. Ben de Kron XC 1000'den yana kullandım tercihimi. Zaten 800TL civarlarında alabileceğim en iyi donanıma sahip bisiklet buydu. Alivio set var üzerinde, kadro konusunda da yorumlar iyi olunca içim rahat bir şekilde gittim almaya.(Hem tipi de güzel :) ) Maşa ise XCM V3, kiltilenebilir maşa. Ama benim hoşuma gittiği için(eski Bianchinin maşası pek güzel değildi :D ) yoracak da olsa kapatmıyorum düz yollarda. Hevesim gidince kapatırım/kilitlerim heralde. Zaten Burdur'un düz yolları bile dağ yolu gibi :lol: Bir fotoğraf koymadıktan sonra bu postun bir anlamı olmadığına göre hemen fotoğrafı ekleyelim:

Resim

Farkedeceğiniz gibi bisikleti kullandım hemen (: Dün 20KM'lik ufak bir tura çıktım göl kenarında. Oldukça memnun kaldım diyebilirim bisikletten. Ama eve az kala kaldırımdaki binlerce kırık bira şişesi(Abartmazsak 100 tane falan vardı yol boyunca, ne yapıyorlar anlamıyorum :evil: ) sağolsun arka lastik patladı, onu yamadım bugün. Kilometre saati, suluk vs. alacaktım en başta(Denizli'de çok vaktim olmadı 5dkda aldım çıktım :D ) ama onlardan önce jel bir sele veya sele kılıfı almaya karar verdim. Bacaklarda falan bir ağrı olmadı ama selede rahat edemedim fazla. Eğer alışamazsam değiştireceğim inşallah. Eski kondisyonuma kavuştuktan sonra daha uzun turlara çıkmayı planlıyorum arkadaşlarla. Hayırlısı bakalım...

Doruk kardeşim sağolsun bu bisikleti almamda büyük etkisi oldu açtığı başlık ve yazdıklarıyla. Önce eski bisikletimi kullanmaya başladım şimdi de buna geçtim. Doruk'a teşekkürlerimi sunuyorum (:Çoğu arkadaşımın yaz okulunda olmasından dolayı çok oynayamadığım basketbolun yerini de güzel doldurdu bisiklet doğrusu (: Forumdaki diğer arkadaşların da kendilerine uygun birer bisiklet edinmelerini tavsiye eder ve gönülden isterim. Spor amaçlı olmasa bile sabah erken saatte veya akşamüstleri gezmesi zevkli oluyor. Spor olarak da herşeyden önce(Basketbol vs. oynamıyorsanız) spor salonlarının tekdüzeliği ve sıkıcılığı yok bisiklette. Bir ekstra amatörün düşüncelerini okudunuz. Herkese iyi akşamlar dilerim efendim, saygılar :lol:
Resim

Almayı düşünenler için fiyat bilgisi de ekleyeyim. Peşin 780TL'ye aldım. Ama dediğim gibi 5dk'da alıp çıktım. Biraz daha pazarlıkla 750 olurdu sanırım.
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj Frax » 22 Tem 2011, 21:46

Denizliye geldin yanıma uğramadın mı :D

Hayırlı olsun yeni bisiklet :champ:
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj 2fast4u » 22 Tem 2011, 22:05

Hayirli olsun guzel renk iyi gunlerde kullan kazasiz belasiz archezia
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Archezia » 22 Tem 2011, 22:33

Sağolun ikiniz de (: İsmail dedim ya hemen geldim aldım döndüm zaten kusura bakma :? Vaktim olsa bi çayını içerdim mutlaka, bi dahaki sefere artık :D
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj msturan » 23 Tem 2011, 01:13

Hayırlı olsun archezia, basketbol açlığı bir bende yokmuş demek ki, bir Hoop TSF yapılır öyleyse :D
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj Bond » 23 Tem 2011, 02:58

Tebrikler Archie :champ: Dizayn ve renk olarak çok iyi duruyor. Güle güle ve dikkatli kullan ;)
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj nickynick » 23 Tem 2011, 06:55

Tebrikler archezia, sağlam kazığa bağlamışsın :D
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj kızılkaya » 24 Tem 2011, 10:12

Bende TREK LİME kullanıyorum tiptonik vitesli çok memnunum ..
Kullanıcı avatarı
kızılkaya

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 30 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners