Evet, 2 gün önce taaa Denizli'ye gidip(Burdur'dan) aldım bisikletimi. Öğrenebildiğim en yakın orada vardı zaten aradığım bisiklet. Son sorumdan bu yana biraz daha araştırma yaptım ve Amoeba'dan vazgeçtim. Bisiklette kadro en önemli parça olarak görüldüğü için -diğer parçalar yavaş yavaş değiştirilebiliyor çünkü- çoğu kişi kadrosu sağlam ve ömür boyu garantili olduğundan Kron tavsiye ediyor bisiklet forumlarında. Ben de Kron XC 1000'den yana kullandım tercihimi. Zaten 800TL civarlarında alabileceğim en iyi donanıma sahip bisiklet buydu. Alivio set var üzerinde, kadro konusunda da yorumlar iyi olunca içim rahat bir şekilde gittim almaya.(Hem tipi de güzel

) Maşa ise XCM V3, kiltilenebilir maşa. Ama benim hoşuma gittiği için(eski Bianchinin maşası pek güzel değildi

) yoracak da olsa kapatmıyorum düz yollarda. Hevesim gidince kapatırım/kilitlerim heralde. Zaten Burdur'un düz yolları bile dağ yolu gibi

Bir fotoğraf koymadıktan sonra bu postun bir anlamı olmadığına göre hemen fotoğrafı ekleyelim:

Farkedeceğiniz gibi bisikleti kullandım hemen (: Dün 20KM'lik ufak bir tura çıktım göl kenarında. Oldukça memnun kaldım diyebilirim bisikletten. Ama eve az kala kaldırımdaki binlerce kırık bira şişesi(Abartmazsak 100 tane falan vardı yol boyunca, ne yapıyorlar anlamıyorum

) sağolsun arka lastik patladı, onu yamadım bugün. Kilometre saati, suluk vs. alacaktım en başta(Denizli'de çok vaktim olmadı 5dkda aldım çıktım

) ama onlardan önce jel bir sele veya sele kılıfı almaya karar verdim. Bacaklarda falan bir ağrı olmadı ama selede rahat edemedim fazla. Eğer alışamazsam değiştireceğim inşallah. Eski kondisyonuma kavuştuktan sonra daha uzun turlara çıkmayı planlıyorum arkadaşlarla. Hayırlısı bakalım...
Doruk kardeşim sağolsun bu bisikleti almamda büyük etkisi oldu açtığı başlık ve yazdıklarıyla. Önce eski bisikletimi kullanmaya başladım şimdi de buna geçtim. Doruk'a teşekkürlerimi sunuyorum (:Çoğu arkadaşımın yaz okulunda olmasından dolayı çok oynayamadığım basketbolun yerini de güzel doldurdu bisiklet doğrusu (: Forumdaki diğer arkadaşların da kendilerine uygun birer bisiklet edinmelerini tavsiye eder ve gönülden isterim. Spor amaçlı olmasa bile sabah erken saatte veya akşamüstleri gezmesi zevkli oluyor. Spor olarak da herşeyden önce(Basketbol vs. oynamıyorsanız) spor salonlarının tekdüzeliği ve sıkıcılığı yok bisiklette. Bir ekstra amatörün düşüncelerini okudunuz. Herkese iyi akşamlar dilerim efendim, saygılar

Almayı düşünenler için fiyat bilgisi de ekleyeyim. Peşin 780TL'ye aldım. Ama dediğim gibi 5dk'da alıp çıktım. Biraz daha pazarlıkla 750 olurdu sanırım.