Denediğim organik çaylar içinde ÇAYKUR Hemşin organik çayı çok kötü çıktı. Onu kimseye önermiyorum. Karali organik çayı ise kesinlikle öneririm:

asymptote yazdı:Bu çayı denemedim, market raflarında pek karşıma çıkmıyor.. Ama en yakın zamanda deneyeceğim..![]()
Denediğim organik çaylar içinde ÇAYKUR Hemşin organik çayı çok kötü çıktı. Onu kimseye önermiyorum. Karali organik çayı ise kesinlikle öneririm:
asymptote yazdı:Miriel yazdı:Gün aşırı bir bardaktan fazlası neden önerilmiyor Cengiz abi ?
Bu konu aslında teknik bir konu ve muhtelif görüşler mevcut. Yeşil çayda antioksidan etki gösteren etken madde çok fazla var. Çok fazla antioksidan madde alımının bağışıklık sistemini tembelleştirdiğini savunanlar var. Gün aşırı bir büyük fincan tüketmek en sağlıklısı. Tabi içimizde doktorlar varken bu konularda konuşmak bize düşmez. Konuya sedir hocamı davet ediyorum..
Tirebolu'nun bazı paketleri çok iyi çıkıyor, bazıları da vasat oluyor Miriel. Sanırım hasat yeri, zamanı ve konumu kaliteyi önemli ölçüde değiştiriyor.. Ben 200 gramlık paketlerden alıyorum, iyi çıkarsa gidip aynı marketin rafından birkaç tane daha alıyorum..
asymptote yazdı:...
Bu konu aslında teknik bir konu ve muhtelif görüşler mevcut. Yeşil çayda antioksidan etki gösteren etken madde çok fazla var. Çok fazla antioksidan madde alımının bağışıklık sistemini tembelleştirdiğini savunanlar var. Gün aşırı bir büyük fincan tüketmek en sağlıklısı. Tabi içimizde doktorlar varken bu konularda konuşmak bize düşmez. Konuya sedir hocamı davet ediyorum...
Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 10 misafir
|