TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Ev Sinema Sistemleri ve Stereo Sistemleri Bal覺覺

Genel Yaam Stili Konular覺n覺 Bulabileceiniz B繹l羹m

Re: Ev Sinema Sistemleri ve Stereo Sistemleri Bal覺覺

Mesaj ersin58 » 15 Kas 2012, 21:16

Def.bp6 kucuk boyutlu ...ben bir sure arkalarda kullandim onlerde bp8 vardi...sonra bp10 ...ve anladimki def. Sadece sinema icin uygun bir hop. Denon zamanin ust seviyesinde bir cihaz tabi simdi kilo hesabi satiliyor ;)
Kullan覺c覺 avatar覺
ersin58

Kay覺t: 03 Oca 2011, 11:53

Mesaj davinci » 15 Kas 2012, 22:04

Ka癟 sene oldu alal覺, zaten ben ald覺覺mdada kolonlar sinemaya daha uygun demilerdi, kolonda B&W 癟ok iyidir diye biliyorum, ama bunlar hep merak ii sonu yok, sistemi tamamen kald覺r覺p Tv al覺cam bir tane bittieskiden merakl覺yd覺m elektronik h覺rdavata
Kullan覺c覺 avatar覺
davinci

Kay覺t: 07 May 2012, 21:21

Mesaj fsinan » 15 Kas 2012, 22:50

Ben bu irileri hi癟 sevmiyorum, muhakkak kalitelilerdir ancak ofiste b繹yle kabinetleri g繹re g繹re evde g繹rmek istemiyorum san覺r覺m :lol:
"Money has no owners, has spenders". -Omar嚜
Kullan覺c覺 avatar覺
fsinan

Ya: 50
Kay覺t: 11 Mar 2010, 17:35

Mesaj ersin58 » 15 Kas 2012, 23:05

davinci yazd覺:Ka癟 sene oldu alal覺, zaten ben ald覺覺mdada kolonlar sinemaya daha uygun demilerdi, kolonda B&W 癟ok iyidir diye biliyorum, ama bunlar hep merak ii sonu yok, sistemi tamamen kald覺r覺p Tv al覺cam bir tane bittieskiden merakl覺yd覺m elektronik h覺rdavata

Dogrudur...def. sert karektere sahip bir marka oldugu icin muzik konusunda rahatsiz edici olabilir...
B&w iyi ve koklu bir markadir...muzik ici uygundur...ama fiyat konusuna gelince rolex misali fiyatlidir...
Size pm attim bilginize...
Kullan覺c覺 avatar覺
ersin58

Mesaj ersin58 » 15 Kas 2012, 23:07

fsinan yazd覺:Ben bu irileri hi癟 sevmiyorum, muhakkak kalitelilerdir ancak ofiste b繹yle kabinetleri g繹re g繹re evde g繹rmek istemiyorum san覺r覺m :lol:

Benim setup da kullandigim kablolar neredeyse parmak kalinligi...birde avr nin arkasindaki baglati seklini gorseniz tabiri caiz ise tam bir arap saci....
Kullan覺c覺 avatar覺
ersin58

Mesaj fbolukbas » 16 Kas 2012, 10:27

fsinan yazd覺:Ben bu irileri hi癟 sevmiyorum, muhakkak kalitelilerdir ancak ofiste b繹yle kabinetleri g繹re g繹re evde g繹rmek istemiyorum san覺r覺m :lol:

Evet evde bir oda i癟in hatta salon i癟in bile gereinden fazla b羹y羹k asl覺nda. G羹癟 ve balant覺 say覺s覺覺n覺n fazlal覺覺 neden oluyor san覺r覺m bu ebatlara..
K羹癟羹klerde de idare eder panasonic d覺覺nda ses kalitesini beendiim 癟覺kmam覺t覺 4-5 sene 繹nce arat覺rd覺覺mda. Anca film izlerken aksiyon sahnelerinde bol g羹r羹lt羹 羹retiyorlar. Bu kadar b羹y羹k olmasa da , bu tiplerden kullan覺yorum.

Bu arada EPSON TW-6000 W projeksiyon i癟in kampanya yapm覺lar, belki ilgilenen olur.
http://forum.donanimhaber.com/m_61774130/tm.htm

ersin58 yazd覺:Spec.

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
fbolukbas

Kay覺t: 11 Mar 2010, 11:23

Mesaj ersin58 » 16 Kas 2012, 14:23

Epson dusunen arkadaslar benim ile irtibata gecebilir...proav tuncay bey ile aram iyidir ...fiyat konusunda yardimci olabilirim...
Sinema ve muzik sistemi icinde olabilir :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
ersin58

Mesaj sandan » 18 Kas 2012, 02:51

@fsinan
B羹y羹k kolonlu sinema sistemi sevmeyip de 癟ok iyi kalite ses isterseniz www.timpani.com.tr deki Q Acuistics 7000 serilerine mutlaka bak覺n, istediiniz kombinasyonu (2+1, 5+1 vs) yapabilirsiniz. Ben de var m覺 derseniz ben streo cuyum. Film olay覺 i癟in mutlaka sinemaya giderim.
ersin58 arkada覺m覺z nokta at覺覺 ile Panasonic V serisi plazma demi zaten. Ger癟ek TV keyfi i癟in bakas覺n覺 tan覺mam 癟ok arat覺rd覺m bende, LCD ve edge Led hikaye biraz; plazma, teknolojisi gerei renkleri en doru g繹steren bir sistem, ben 癟ok memnunum 50V30 dan.
Stereo da ise lambal覺 amfim Primaluna P1, kolonlar覺m ProAc D15 ve kaynak olarak da bluetooth ile haberleen Chordette GEM (ADSL cihaz覺 b羹y羹kl羹羹nde) var. CD player kullanm覺yorum, zaten pek CD im de yok. Yerden tasarruf ve WF (wifefactor) konusunda pozitif bir etkisi var. PC den, iphone veya ipad den, kay覺ps覺z flac formatta veya studiomaster kay覺tlar覺 dinliyorum.
Kullan覺c覺 avatar覺
sandan

Kay覺t: 16 ub 2011, 10:32

ncekiSonraki

D繹n TSF Yaam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 94 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners