Baran » 19 Haz 2012, 11:46
Acunun aldığı motoryat üst segmentte yer alıyor.Yelkenlilerden anlamak lazım denizcilik olması lazım bünyede o bana gelmez.Motoryata belli bir metreden sonra kaptanın yanına birde miço lazım.Ortalama 15metre bir teknedede kıçta oturunca miçoyla kaptanla yuzyuze bakmak hoş olmuyor bu sefer onlar flybrich te sen aşağıda sen yukardıkayken onlar aşağıda köşe kapmaca oynamak zorunda kalıyorsun.Genelde tekne sahipleri kışın istanbul marinada tutuyorlar tekneyi ki kirası cok fazla.İstanbuldan bodruma teknenın gitmesi milyarlarca mazot anlamına geliyor oda bir masraf.Bodrumdada illa sıkılıyor insan o koy benım bu koy senın geziyorsun..Benim için jetski siz tekne tekne olmadığından illa birtane vinc ve jetski gerekiyor.Onun yanında sabah ekmek gazete almaya sıkıldınmı iki turlamak için kıçtan motorlu ufak bir bot gerekiyor oda extra aksesuar.Yazın vakit bulupta gidip takıldıktan sonra kışın karaya cıkıp bakımlarının yapılması gerekiyor oda masraf.Motoryatlarda hernekadar ahşap tekne kadar olmasada cila gerekiyor bolca kromaj var ve tuzlu su beyaz gövdede harelenme yaratıyor.Puff yoruldum babamla cok düşündük taşındık birtane 2.el 18metre princess almak için ama benım 2 yaz arkadaşımın teknesinde yaşamamdan sonra o keyif için bu kadar giderin gereksiz olacağına kanaat getirip bu defteri kapattık.