Teşekkür ediyorum.
Abi şık diyecem ama şık ötesi olmuş[emoji106]abi deri kalemlik galiba nasıl bir ürün?ercment45 yazdı:Lamy Safari Terra Red
Lamy Safari Savannah Green
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim kardeşim. Carens 6'lı hakiki deri kalemlik. Çok memnunum fiyatıda güzel. Linkini bırakıyorum [emoji846] hâlâ indirimde.prx yazdı:Abi şık diyecem ama şık ötesi olmuş[emoji106]abi deri kalemlik galiba nasıl bir ürün?ercment45 yazdı:Lamy Safari Terra Red
SM-J610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güzel bende alayim.yalniz çantama sığar mi diye sorayim ebatlarını yazabilirmisin rica etsem.cantam 28 cm ene sahip.ercment45 yazdı:Teşekkür ederim kardeşim. Carens 6'lı hakiki deri kalemlik. Çok memnunum fiyatıda güzel. Linkini bırakıyorum [emoji846] hâlâ indirimde.prx yazdı:Abi şık diyecem ama şık ötesi olmuş[emoji106]abi deri kalemlik galiba nasıl bir ürün?ercment45 yazdı:Lamy Safari Terra Red
https://www.markakalem.com/carens-crazy ... yesil-k251
Kalemlik ebadı 13.5 cmX16.5 cmprx yazdı:Güzel bende alayim.yalniz çantama sığar mi diye sorayim ebatlarını yazabilirmisin rica etsem.cantam 28 cm ene sahip.ercment45 yazdı:Teşekkür ederim kardeşim. Carens 6'lı hakiki deri kalemlik. Çok memnunum fiyatıda güzel. Linkini bırakıyorum [emoji846] hâlâ indirimde.prx yazdı:Abi şık diyecem ama şık ötesi olmuş[emoji106]abi deri kalemlik galiba nasıl bir ürün?ercment45 yazdı:Lamy Safari Terra Red
https://www.markakalem.com/carens-crazy ... yesil-k251
Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 8 misafir
|