TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Yabancı Dizi Tavsiyeleri

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Yabancı Dizi Tavsiyeleri

Mesaj eyimen » 01 Eki 2019, 14:07

The Boys, bu senenin en güzel dizilerinden biri kesinlikle :champ:
Tarz olarak anti-hero diyebiliriz :D En yakın örnek Watchmen filmi :thumbup:
Kullanıcı avatarı
eyimen

Mesaj BeastLy » 01 Eki 2019, 16:38

eyimen yazdı:The Boys, bu senenin en güzel dizilerinden biri kesinlikle :champ:

The Boys dizisi ilk çıktığında, “Yeni bir süper kahraman dizisine daha başlamayacağım,” demiştim. Takip ettiğim süper kahraman dizileri birbirlerine o kadar benzerlik gösteriyorlardı ki yeni bir tanesine daha ihtiyacım yoktu. Süper kahramanların sürekli buhran içerisinde oldukları ve “bu benim sorumluluğum” diyerek gezdikleri yeni bir diziye daha başlamayı hiç düşünmüyordum. Yine de biraz merakla biraz da arkadaş ve kız arkadaşımın tavsiyesiyle The Boys’un ilk bölümünü zorlana zorlana açtım. Bilgisayar başından kafamı kaldırdığımda ise sezon finalini çoktan bitirmiştim.Normalde süper kahraman dizilerine olumsuz yaklaşma sebebim; Bütün bunlar iyi hoş ama bizim dünyamıza uyarlandığında gerçekçi gelmiyor işte. Hani hiç mi kötü bir karar vermez bu süper kahramanlar? Aralarında kadınlara düşkünlüğü başına bela olan biri olamaz mı mesela? :D Ya da uyuşturucu bağımlığı olan bir süper kahraman olamaz mı yani? :D :D The Boys dizisi de tam olarak süper kahramanlar aramızda yaşasaydı nasıl olurdu sorunun gerçekçi bir cevabı.Kesinlikle güzel tercih abi :thumbup:
Eğer şimdi uyuyakalırsan rüya göreceksin. Eğer şimdi çalışırsan rüyanı yaşayacaksın.
Kullanıcı avatarı
BeastLy

Mesaj Ankthas » 01 Eki 2019, 16:49

BeastLy yazdı:

The Boys dizisi ilk çıktığında, “Yeni bir süper kahraman dizisine daha başlamayacağım,” demiştim. Takip ettiğim süper kahraman dizileri birbirlerine o kadar benzerlik gösteriyorlardı ki yeni bir tanesine daha ihtiyacım yoktu. Süper kahramanların sürekli buhran içerisinde oldukları ve “bu benim sorumluluğum” diyerek gezdikleri yeni bir diziye daha başlamayı hiç düşünmüyordum. Yine de biraz merakla biraz da arkadaş ve kız arkadaşımın tavsiyesiyle The Boys’un ilk bölümünü zorlana zorlana açtım. Bilgisayar başından kafamı kaldırdığımda ise sezon finalini çoktan bitirmiştim.Normalde süper kahraman dizilerine olumsuz yaklaşma sebebim; Bütün bunlar iyi hoş ama bizim dünyamıza uyarlandığında gerçekçi gelmiyor işte. Hani hiç mi kötü bir karar vermez bu süper kahramanlar? Aralarında kadınlara düşkünlüğü başına bela olan biri olamaz mı mesela? :D Ya da uyuşturucu bağımlığı olan bir süper kahraman olamaz mı yani? :D :D The Boys dizisi de tam olarak süper kahramanlar aramızda yaşasaydı nasıl olurdu sorunun gerçekçi bir cevabı.Kesinlikle güzel tercih abi :thumbup:

Bu tarz seviyorsanız misfits, umbrella academy ve doom patrol'e de bakabilirsiniz :thumbup:
Deniz
Kullanıcı avatarı
Ankthas

Mesaj BeastLy » 01 Eki 2019, 17:05

Ankthas yazdı:
BeastLy yazdı:

Bu tarz seviyorsanız misfits, umbrella academy ve doom patrol'e de bakabilirsiniz :thumbup:

3 Diziyide not aldım.Özellikle umbrella academy ile başlıcağım.Dizi önerileri için teşşekürler abi :thumbup: İlk umbrella yazısını görünce aklıma istemsizce Resident Evil serisindeki virüsü yayan şirket aklıma geldi :D Keşke şu Resident Evil ve Silent Hill filmlerinin dizilerini çıkarsalar.Hastasıyım şu 2 serinin ( hem film hem oyun olarak) :D
Eğer şimdi uyuyakalırsan rüya göreceksin. Eğer şimdi çalışırsan rüyanı yaşayacaksın.
Kullanıcı avatarı
BeastLy

Mesaj Oguzhanm » 27 Eki 2019, 00:35

Netflix yapımı olan The Spy benim çok hoşuma gitti. Dönemi güzel yansıtmışlar. Tavsiye ederim

https://youtu.be/5UijUOy0MmE
Kullanıcı avatarı
Oguzhanm

Mesaj cengawer42 » 27 Eki 2019, 12:21

Tavsiye edilen dizilerin pek çoğunu izledim. Ancak izlemediklerimi de not aldım. Teşekkürler.
For Watch Strap
İnstagram: cengcraft
Kullanıcı avatarı
cengawer42

Mesaj anarkh » 28 Eki 2019, 00:25

11.22.63 adlı diziden daha iyi bir mini dizi izlemedim.

izlemediyseniz, arayıştaysanız kesinlikle tavsiye ederim.
Kullanıcı avatarı
anarkh

Mesaj BeastLy » 28 Eki 2019, 00:34

Bende The punisher dizisini tavsiye ediyorum kesinlikle
Kullanıcı avatarı
BeastLy

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 34 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners