asymptote yazdı:Yalnız bunun kadro, maşa ve saddle bar komple karbonmuş, benim karbona karşı bir çekincem var, yol bisikletlerinde kadro üzerinde ekstrem bir zorlanma olmuyordur muhtemelen ama ben yine de ön yargılıyım karbona karşı. Trek yol bisikletlerini beğeniyorum genel olarak. İleride bir yol bisikleti alırsam (ki kuvvetle muhtemel alacağım) ya Trek yada Scott olur.
Şehirler arası tur yapmayacaksan karbona hiçbirşey olmaz, karbona heybe koyamıyorlar çok zorda olsa ön birleşme yerlerinden kırılabiliyor ama hafiflik ve yol titreşimlerini daha az hissetmen bakımından süper
Trek Domane, Scott Cr1, Specialized Roubaix şuan bisiklet alsam bakıcam 3 marka ve model olur, Roubaix Paris'deki bozuk yollarda yapılan Roubaix yarışlarında 5 inde 4 birinciliği var, Domane Trek'in bu sene Roubaix'e karşı çıkardığı model, CR1 lerde hafif
Birde alacağın yol bisikleti mümkünse Ultegra'lı olacak değilse 105, Benim Madone 3.1 başlangıç seviyesi karbon 105, Sram (crankset) karıştırmışlar, Ultegra'ya upgrade etmek mümkün tabi ama daha pahalıya geliyor birde başlangıç seviyesi karbonlar daha ağır
Geçen Aktif pedalda 60 yaşlarında bir abiyle tanışım, adamın bisikleti benimkini 3 kere alır

Jant setlerini Mavic upgrade etmiş, değerli bir insan, beraber 50 km. kullandık ertesi gün komaya girdim

, Bisiklet fed. düzenlediği 'Kuruluşdan kurtuluşa' diye bir yarış var Söğüt'den Çanakkale'ye 480 km. etap etap 5 gün sürüyor, zorla benide yazdırdı, onda birde aluminyum tur bisikleti var o onla katılacak, Muğlada falan yarışlara katılmış, 200 civarı bisikletli oluyormuş karı koca katılanlar yanlız katılanlar yolda 2,5 km lik bir gurup oluyormuş polis korumasında gittiğin yerde vali yada kaymakam karşılıyormuş, akşam otellerde kalıyorsun, ben katılmıyacağım daha okadar hazır değilim ama çok keyifli olacağı kesin