Deville müthiş bir koleksiyon, ne kadar çok pipon var, Petersonlar, Savinelliler, Şahinler (yanlış görmüyorsam)

Müsait bir vaktinde tek tek pipolarının paylaşımını yapabilirsen, marka/modeller hakkında da fikir sahibi olmuş oluruz
Tütünlerini de, gözümüz görmesin kaldır kaldır

Henüz bir çoğunun tadına bakmış değilim, benimkiler başlıkta da paylaştığım birkaç tütünle sınırlı şimdilik ve sonu da yok gerçi ama senin de çok zengin de bir tütün stoğun varmış be abi

Davidofflar, Erinmore'lar, Balkan'lar..

Ben de yakın zamanda iki farklı Brigg(coco-ananas ve kavunlu), Amphora Full Aroma, Mac Baren çeşitleri, ve Captain black Cherry (çakma olmayanını bulabildim nihayet) aldım, anladım ki bu işin sonu yok mirim

Kişinin pipo içim tarzını kendisinin zamanla belirlediği konusunda haklısın, ve bu hadisenin belli kalıplar içerisinde yapılması alınan keyfi azaltıyor diye düşünüyorum. İçim keyfi açısından göz ardı edilmemesi gereken birkaç temel kaide olsa da her pipo kullanıcısının pipoya dair yazdığı diğerlerinden çok çok farklı başka bir kitap var

Hoş geldin, 10 yıllık pipo kullanıcısı olarak paylaşım ve deneyimlerini merakla ve dört gözle bekliyoruz