Böyle yetenekli ve başarılı insanlar yüzyılda bir gelir.
Amy i hatırladım o da çok yetenekliydi.
Clk yazdı:BasarYapariz güzel olur. Buna ek olarak ben hayatimda bir kere bile olsa Wall Of Death icerisinde yerimi almak istiyorum
![]()
Led Zeppelin Whole Lotta Love ile güne güzel basladim![]()
Bg17 yazdı:Mert iyiki acikladin, boylece muzik tarihi ve kulturu senin yasindan fazla olan 3 adam ogrenis oldu.
Clk yazdı:Bg17 yazdı:Mert iyiki acikladin, boylece muzik tarihi ve kulturu senin yasindan fazla olan 3 adam ogrenis oldu.
![]()
![]()
Mert, senin sayende kültürümüz gelisiyor walla
Ahmetrefik yazdı:Clk yazdı:Bg17 yazdı:Mert iyiki acikladin, boylece muzik tarihi ve kulturu senin yasindan fazla olan 3 adam ogrenis oldu.
![]()
![]()
![]()
![]()
Mert bence bu konuda akıl vermesen iyi olur bak baban yaşında rockçular var burda,Lütfi Kırdarda 1992 de Ian Gillan konserindeydim sen o zaman 1 yaşındaydın sanırım.
afl yazdı:Ahmetrefik yazdı:Clk yazdı:Bg17 yazdı:Mert iyiki acikladin, boylece muzik tarihi ve kulturu senin yasindan fazla olan 3 adam ogrenis oldu.
![]()
![]()
![]()
![]()
Mert bence bu konuda akıl vermesen iyi olur bak baban yaşında rockçular var burda,Lütfi Kırdarda 1992 de Ian Gillan konserindeydim sen o zaman 1 yaşındaydın sanırım.
Ahmetrefik, Clk, Bg17, Kadıköy SHAFT'a dördüncü lazım mı beyler? Ankara da sıkıdır bu konuda. Hatta İstanbul'dan iyidir derim.
80 ler ortaları ve ikinci yarısı Ankara'da sınıf arkadaşlarım olan Dr. Skull' ın sahnesini ve konser şarkı sıralarını yapmış biri olarak eskiye dönmek iyi olur. AC/DC, Iron Maiden, R.J. Dio, Twisted Sisters, Scorpions, Judas Priest ve White Snake günlerini özledim
afl yazdı:Ahmetrefik yazdı:Clk yazdı:Bg17 yazdı:Mert iyiki acikladin, boylece muzik tarihi ve kulturu senin yasindan fazla olan 3 adam ogrenis oldu.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ahmetrefik, Clk, Bg17, Kadıköy SHAFT'a dördüncü lazım mı beyler? Ankara da sıkıdır bu konuda. Hatta İstanbul'dan iyidir derim.
80 ler ortaları ve ikinci yarısı Ankara'da sınıf arkadaşlarım olan Dr. Skull' ın sahnesini ve konser şarkı sıralarını yapmış biri olarak eskiye dönmek iyi olur. AC/DC, Iron Maiden, R.J. Dio, Twisted Sisters, Scorpions, Judas Priest ve White Snake günlerini özledim
Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 96 misafir
|