TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hobilerimiz

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Hobilerimiz

Mesaj Monarch » 26 Haz 2012, 01:42

Mekanik herhangi bir saatin mekanizmasına, azıcık da olsa anlayarak bakıldığında hayranlık uyandıran, adeta canlıymış gibi çalışmasının oluşturduğu merak, öğrenme duygusu sayılmazsa; çalarken büyük keyif aldığım, geçmişte öğrenme dönemimde baş parmağıma hiç geçmeyen bir nasır hediye eden, hüznümü de neş'emi de içine üflediğim, aslında öneminin hiç fakında olmadığımız her nefes'in önemini bana hep anımsatan; klarnetim...
Temsili;
Resim
Kullanıcı avatarı
Monarch

Mesaj asymptote » 26 Haz 2012, 09:30

Baran sen nasıl bir otomobil tutkunusun ya.. :shock: :roll: :champ:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Vector » 26 Haz 2012, 19:22

Yaklaşık 6 - 7 yıl önce statik maketçiliğe başlamıştım. Hala devam ediyorum.

http://enescaldir.com/2012/01/13/148-revel-f-4u-7/

Bunun yanında bisikletçilik ve ekstrem sporlara ilgi duyuyorum vesaire vesaire...
Kullanıcı avatarı
Vector

Mesaj mucadeleci » 26 Haz 2012, 20:44

*Enewwss ellerine sağlık :thumbup: F4-U Corsair ilgimi çeken çok güzel bir uçaktır, 1997 yılında ustam Fatih Özer yaklaşık 1/6 boyutunuda (boyutu tam hatırlamıyorum) bir modelini yapmıştı, üzerine de çok sevdiği, iyi rodaj olmuş kuvvetli bir motor takmıştı, uçak gerçekten görsel bir şölen olmanın yanında estetik uçuş karakterisliği ile hayranlık uyandırıcıydı, bende o projede çırak olarakda olsa Fatih abimle çalışmış olmaktan gurur duyar ve bu uçağa hep bir sempati beslerim. Pek tabi favori uçağım P/51-D :thumbup: Bu arada model arabada senin kullandığın HPI markası sevdiğim bir markadır f/p olarak (benim bu işle aktif olarak ilgilendiğim dönemde) en iyi markaydı ama "Serpent" performans olarak 1 numaraydı.

*Baran, temizlik setini görünce ağzım açık kaldı :shock: takdir ediyorum :thumbup: ama sana tavsiye oto kuaför işine sakın girme bu titizlik ile günde ortalama 1 araç temizliği ile batarsın :D
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj mucadeleci » 26 Haz 2012, 21:08

Özellikle lise yıllarımda yoğun ilgilendiğim model uçak hobisi benim için önemlidir. Bana çok şeyler kazandırdığı su götürmez bir gerçek. Şu an fotoğraf paylaşamıyorum ama aşağıdaki linkte paylaştığım kupa ve madalyalar o dönemde Türkiye 1.liği ve 3.lüğü olduğumda aldıklarımdı. Gerçi bunlar model uçakçılıkta başlangıç seviyesinin hemen bir basamak üzeri seviyesindeki f2/a diye adlandırdığımız gözde çok fazla büyütülmemesi gereken bir branşta alınmıştı ama ismi güzel; "Türkiye şampiyonu", "Türkiye 3.sü" 8-) Bununla birlikte "it isn't pipe" :)
viewtopic.php?f=197&t=661&p=100132&hilit=Seiko+%C5%9Fampiyonlar+i%C3%A7in#p100132
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj espinosa » 27 Haz 2012, 11:31

yazılanlara paylaşılanlara şöyle bir baktımda... kendi adıma konuşmam gerekirse, ot gelip ot gidiyoruz :oops:
Kullanıcı avatarı
espinosa

Mesaj doone » 27 Haz 2012, 13:14

otomobil ağırlıklı ekstra havalı tabanca&tüfek atış tahribat vs.
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
doone

Mesaj Baran » 27 Haz 2012, 13:37

Asymptote arabalarla kafayı yedim desem yeridir :D

Mücadeleci ; Oto bakım ürünlerine harcadığımla şu yaşıma kadar IWC alırdım :lol:
Kullanıcı avatarı
Baran

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 12 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners