TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Fotoraflar覺m覺z

Genel Yaam Stili Konular覺n覺 Bulabileceiniz B繹l羹m

Re: Fotoraflar覺m覺z

Mesaj Miriel » 08 Eyl 2013, 21:28

asymptote yazd覺:Miriel mekana kuruldun art覺k, senden 癟ok g羹zel fotoraflar bekliyoruz. Boazi癟i'nin en g羹zel fotoraflar覺n覺 sen 癟ekmelisin. Paylat覺klar覺n i癟inde son kareyi 癟ok beendim, kadraj biraz eik ama olsun.. ;)

Tesekkurler Cengiz abi. . :champ: Son fotoraflar覺 telefonla 癟ektim. 襤ngilizce sinavi sonras覺 makine yan覺mda deildi. :)
Merak ettiim bir konu var internette farkl覺 platformda g繹rd羹羹m羹z fotoraflarda ki renk canl覺l覺覺n覺 elde etmek i癟in illa ki kontrast 覺覺k g繹lge gibi bir癟ok ayarla oynama yapmam覺z m覺 gerekir? Onerebileceginiz bir program var m覺?
NOBLESSE OBLIGE!
Kullan覺c覺 avatar覺
Miriel

Kay覺t: 03 Au 2011, 20:08

Mesaj basto » 08 Eyl 2013, 21:46

Photoshop :D
Murat
Kullan覺c覺 avatar覺
basto

Kay覺t: 03 Ara 2012, 14:02

Mesaj asymptote » 08 Eyl 2013, 21:47

Muafiyet s覺nav覺na m覺 girdin? Nas覺l ge癟ti?

O g繹rd羹羹n fotoraflar覺n bir癟ou prime lensler ile 癟ekilmitir ve baz覺lar覺nda 癟ok kaliteli filtreler kullan覺lm覺t覺r. Ben Picasa kullan覺yorum bir tek, Photoshop cahiliyim.. ;)
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj Miriel » 08 Eyl 2013, 21:50

asymptote yazd覺:Muafiyet s覺nav覺na m覺 girdin? Nas覺l ge癟ti?

O g繹rd羹羹n fotoraflar覺n bir癟ou prime lensler ile 癟ekilmitir ve baz覺lar覺nda 癟ok kaliteli filtreler kullan覺lm覺t覺r. Ben Picasa kullan覺yorum bir tek, Photoshop cahiliyim.. ;)

D羹zey belirlemeye girdim. Muafiyete girmedim bile. . :P 襤T olsayd覺 belki ge癟erdim de Boun un haz覺rl覺覺 mehur :D

Adobe Lightroom u tavsiye ediyorlar ama..??

Murat abi photoshop 癟ok karma覺k degil mi??
NOBLESSE OBLIGE!
Kullan覺c覺 avatar覺
Miriel

Mesaj asymptote » 08 Eyl 2013, 21:57

Simple Present Tense'ten balars覺n art覺k.. :lol:

PS kar覺覺k ama 繹renmek laz覺m, en iyisi o baka b羹y羹k yok. Bir de onu muadili a癟覺k kaynak kodlu Gimp var..
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj Miriel » 08 Eyl 2013, 22:01

asymptote yazd覺:Simple Present Tense'ten balars覺n art覺k.. :lol:

PS kar覺覺k ama 繹renmek laz覺m, en iyisi o baka b羹y羹k yok. Bir de onu muadili a癟覺k kaynak kodlu Gimp var..

Simple Present Tense olsa yine iyi.. Beginnerlar alfabeden bal覺yor diyorlar :D

Bu renk ii moralimi bozuyor. DSLR belki kalite olarak kat kat iyi ama bir kompakt makine veya telefonla cekilen fotoraflar覺n renkleri daha canli 癟覺k覺nca moralim bozuluyor. :evil:
NOBLESSE OBLIGE!
Kullan覺c覺 avatar覺
Miriel

Mesaj Marvin » 10 Eyl 2013, 08:43

Kompakt makinalar & cep telefonlari vb biraz fast food gibidir. Son kullaniciya yonelik, cekim sonrasi islemlerde fazla vakit gecirmemek icin makina islemcisi bir cok isi / ayari otomatik olarak neredeyse maksimum degerlerde halleder. Bunlardan jpg e donusturulen fotograflara cok mudahale sansi olmaz. Dslr dada mantik aynidir esasinda. Ama islemci/donusturucu biraz daha toleranslidir. Daha once soyledigim Raw formati ise kontrolu size birakir. Oda islenmis bir formattir ama az pismistir. Servis payiniz vardir. Evet photoshop guzeldir iyidir ama tek isi fotograf islemek degildir oyuzden diger bazi fotograf isleme programlarina gore biraz hantaldir.
Kullan覺c覺 avatar覺
Marvin

Ya: 49
Kay覺t: 15 May 2011, 21:17

Mesaj basto » 10 Eyl 2013, 08:48

Miriel, PS 癟ok kar覺覺kt覺r doru ki ama asl覺nda her 繹zelliini kullanmak zorunda deilsin. Sadece renkler, kontrast, shadow ve boyutlama 繹zelliklerini bilsen ilk etapta 癟ok iine yarar. Yine de zor geliyorsa Picasa gibi programlar kullanabilirsin.
Murat
Kullan覺c覺 avatar覺
basto

Kay覺t: 03 Ara 2012, 14:02

ncekiSonraki

D繹n TSF Yaam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 15 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners