Serxx, bunlar ne şeker şeyler böyle, özelliknen paçalı tavığa bittim Kedimiz de agresif bakıyor çok
Ben de çilekeş japon balığımı sizle tanıştırayım bir ara, uzun süre açlığa dayanabilir kendisi, zira 10 gün yem verEmemişliğim vardır, ama hayattan kopamıyor
İleride alırsam bir Samoyed, veyahut Golden Red River, kararlıyım, çok güzel köpekler ikisi de..
Thevenin orjinal adı Duman ama önceki kurt köpeklerinden kalma alışkanlık Toni Mlm paçalı tavuk çok tatlı küçük kuru bişey Teşekkürler Herojd bahar bi gelse daha şamata olacak.. Msturan bu kadar sayıyı bir araya getirebilirsem çekerim bir aile fotoğrafı
Hachiko: A Dog's Story (2009) - IMDb rating 8.0 Bu filmi izlediniz mi beyler? İzlemeyenler için şiddetle tavsiye edilir, gerçek bir hikayeden uyarlanmış ailecek izlenebilecek çok hoş bir film, yalnız biraz hüzünlü (patlamış mısır yanında mendil ile izlenmesi tavsiye edilir.. - ağlamak garanti )
Japonların Tokyo'da diktikleri Hatchi heykeli.. Filmin Traileri
Hikayeyi anlatan bir haber videosu
Bu cins köpek bulunur mu, bulunması zor mudur bilmiyorum fakat ileride bir Akita cinsi köpeğim olsun isterim doğrusu..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein