TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Kahve ve Çay Meraklıları / Coffee & Tea Fans

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Kahve ve Çay Meraklıları / Coffee & Tea Fans

Mesaj khef » 26 Şub 2019, 13:19

Arkadaşlar termos konusunda dünyanın en iyisi Stanley’dir. Ömür boyu garanti verir ve çok uzun süreler yalıtım sağlar. Tereddüt etmeden alabilirsiniz. :thumbup:

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
khef

Mesaj mertk » 26 Şub 2019, 13:25

khef yazdı:Arkadaşlar termos konusunda dünyanın en iyisi Stanley’dir. Ömür boyu garanti verir ve çok uzun süreler yalıtım sağlar. Tereddüt etmeden alabilirsiniz. :thumbup:

Tam bende onu sorucaktım, arkadaşımda stanley al dedi, contigo ya göre nasıldır ?

Sıcak tutma süresi 1.5 saat diyor yalnız dnr'ın sayfasında.Biraz az geldi süre.
IVAN BEBEK BİR GÜN TÜRKİYE'YE YOLUN DÜŞECEK!!!
Kullanıcı avatarı
mertk

Mesaj burakyigit » 26 Şub 2019, 13:31

mertk yazdı:
khef yazdı:Arkadaşlar termos konusunda dünyanın en iyisi Stanley’dir. Ömür boyu garanti verir ve çok uzun süreler yalıtım sağlar. Tereddüt etmeden alabilirsiniz. :thumbup:

Tam bende onu sorucaktım, arkadaşımda stanley al dedi, contigo ya göre nasıldır ?

Sıcak tutma süresi 1.5 saat diyor yalnız dnr'ın sayfasında.Biraz az geldi süre.

Khef doğru söylemiş, contigo ve stanley kullanıyorum ama stanley daha iyi kesinlikle. Özellikle filtre kahveyi daha uzun süre yalıtım sağlıyor. Bahsettiğim model "Stanley Classic One Hand Vacuum Mug" . Doların normal olduğu zamanlar amazondan birkaç adet almıştık. Amazona bakın bence.
Kullanıcı avatarı
burakyigit

Mesaj kiwi21 » 26 Şub 2019, 13:48

Stanley'nin sicak ve soguk tutma suresi boyutuna bagli olmak uzere 15 saatten 32 saate, buzlu muhafaza etme suresi de 60 saatten 160 saate kadar degisiyor [emoji1303]
https://instagram.com/kiwiwatch
Kullanıcı avatarı
kiwi21

Mesaj raven » 26 Şub 2019, 15:06

mertk yazdı:
raven yazdı:
mertk yazdı:Kupalarda çok çabuk soğuyor kahve.Bir mug almayı düşünüyorum,starbucksinkiler idare eder mi yoksa başka markaya mı kaymalıyım?

Yarın almam lazım gibi yerde bilmiyorum nerde satılıyo starbucks ve tchibodan başka nerelerde satılıyo?Birde starbucksun üstü kapalı servis bardaklarından mı alsam acaba?

Bir yardımınızı bekliyorum.

İyi ve kaliteli bir termos almak istiyorsanız acele etmeyin. İnterneten alın bir kaç gün sonra iyi bir termosunuz olur.

Ben Contigo Huron ve Thermos ns 403 kullanıyorum. Contigo kaynamış suyu tam dolu olursa 5 saate kadar çay içilecek ısıda tutabiliyor. Filtre kahveyi ise en fazla 2,5 saat tutuyor.
NS 403 ise her ne kadar üzerinde 12 saat sıcak tutuyor dese de kaynamış suyu 20 saate yakın çay içilecek sıcaklıkta tutabiliyor. Filtre kahveyi ise 8 saat içilebilir sıcaklıkta tutuyor. Kendim test ettim.
Ayrıca Contigo Tchibo'da var fakat o kadar para verilmez ve üzerine biraz daha konur ve thermos ns 403 alınır.
Tchibo'da trendx diye bir marka var bir kırtasiye ithal ediyor. Uzak durun. Daha düne kadar 50 TL ye satılan mal 139 TL olmuş. Bu marka vakum termos değil ve en çok 1,5 saat sıcak tutar.
Starbucks termos ise yine 1,5 saat sıcak tutar ve sızdırmazlık garantisi yok.
NS 403 ün ve contigo nun var.
Ayrıca kahve köşeniz hayırlı olsun. O köşeye bir kahve değirmeni güzel olur. Ayrıca kahveyi ya kotu renk bir kavanoza koyun ya da vakumlu bir kahve kutusu alın. :thumbup:

Öneriler için teşekkür ediyorum raven :champ:

Contigo'nun içme ağızlığı var ama thermos' da göremedim, kapağı açıp mı içmek gerekiyor onu ? Vakumlu kap aldım da değirmen daha bakamadım malesef.Bir bodrum bir istanbul yaptığım için hızlı alayım dedim ama aceleye getirmemek en iyisi gibi bu durumda.

Thermos NS 403 de içme ağazlığı daha derin ve güvenli. Dudağını yakmadan rahatlıkla içebiliyorsun. Kapağı açtığında o derin içme ağazlığı seni karşılıyor :D
Ayrıca ns 403 ü almadan önce stanley den laken e bütün kaliteli termos markalarını inceledim. En zarif kullanışlı ve performansı iyi olan termos ns403. Stanley termoslar kaliteli fakat çok kaba. Zaten asıl üretim amacı abd de inşaat işçilerinin kullanımı içindi. Ns 403 al pişman olmazsın :thumbup:
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

Mesaj mertk » 26 Şub 2019, 15:35

https://www.hepsiburada.com/stanley-adv ... HEEALw_wcB

Thermos'lar daha pahalı geldi.Türkiğyeden şunu alayım diyorum stanley ne diyorsunuz?

Yurt dışından gelicek 20-30 günde.Stanley fiyatı baya uygun.
Kullanıcı avatarı
mertk

Mesaj mertk » 26 Şub 2019, 15:38

Yalnız bu attığım linkteki Stanley vakumlu değil mi ?
Kullanıcı avatarı
mertk

Mesaj raven » 26 Şub 2019, 17:07

mertk yazdı:Yalnız bu attığım linkteki Stanley vakumlu değil mi ?

Vakumlu fakat kapak kısmından çok ısı kaybeder. Stanley bu mug termos için 1,5 saat sıcak tutar yazıyor.
Ayrıca tüm termoslar için verilen ısı koruma değerleri tam dolu ve belirtilen sürelere kadar hiç açılmama şartıyla geçerlidir. Ayrıca dışarın ın ısısı da bu sürelere etki eder.
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 108 misafir

RGY Globak Golden Visa Yunanistan

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners