kahveniz bol olsun.
kahveniz bol olsun.
ShinigamiShinigami yazdı:kahve meraklıları için 2 haftalık araştırma sonucu karar verdiğim ekipmanlar şu şekilde. birkaç kere deneme imkanı buldum kurduktan sonra, kahve severler için kesinlikle önerebileceğim ekipmanlar.kahveniz bol olsun.

Güle güle kullanın. Makine çok komplike gibi, rakı da damıtabiliyor mu? [emoji48]Shinigami yazdı:kahve meraklıları için 2 haftalık araştırma sonucu karar verdiğim ekipmanlar şu şekilde. birkaç kere deneme imkanı buldum kurduktan sonra, kahve severler için kesinlikle önerebileceğim ekipmanlar.kahveniz bol olsun.
Bir kahve sever olarak, en kısa sürede tavsiye ederimeraslani yazdı:ShinigamiShinigami yazdı:kahve meraklıları için 2 haftalık araştırma sonucu karar verdiğim ekipmanlar şu şekilde. birkaç kere deneme imkanı buldum kurduktan sonra, kahve severler için kesinlikle önerebileceğim ekipmanlar.kahveniz bol olsun.
Güle güle ,keyifle kullan.
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Denemek lazım belki yaparozgtegin yazdı:Güle güle kullanın. Makine çok komplike gibi, rakı da damıtabiliyor mu? [emoji48]Shinigami yazdı:kahve meraklıları için 2 haftalık araştırma sonucu karar verdiğim ekipmanlar şu şekilde. birkaç kere deneme imkanı buldum kurduktan sonra, kahve severler için kesinlikle önerebileceğim ekipmanlar.kahveniz bol olsun.
Bir hayli kalın aslında bende beklemiyordum.Maradona yazdı:Güle güle kullanın... Kullanma kılavuzu ansiklopedi kadar vardır bunun... [emoji257][emoji56]
Shinigami yazdı:kahve meraklıları için 2 haftalık araştırma sonucu karar verdiğim ekipmanlar şu şekilde. birkaç kere deneme imkanı buldum kurduktan sonra, kahve severler için kesinlikle önerebileceğim ekipmanlar.kahveniz bol olsun.

asymptote yazdı:Hayırlı olsun..Bu bir Fransız markası mı?
Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 133 misafir
|
||||||||||||||