Sosyalcan, saat benim koluma tam oturuyor. 47 mm'lik Steinhart LSE'in b羹y羹k geldigini c羹mle alem g繹rd羹 ama fotograflara tekrar bakarsan bu saat bana uyan en b羹y羹k cap. Dolayisi ile tasima konforu da gayet y羹ksek. Asiri y羹ksek olmayan ama yinede optik anlamda ki beklentileri %100 karsilayan kasa ve gayet dogru sekilde formlandirilmis luglar sayesinde saat kolda hissedilmiyor. Hissedilmiyor derken 44'mm lik bir saatten bahsediyoruz. Saat ben buradayim diyor ama rahatsizlik kesinlikle yok.
Siyah pilot kayis ile bilek capinin cok 繹nemli oldugunu d羹s羹n羹yorum. Bilek capiniza g繹re buckle tam ortada olabilir yada sola dogru kayabilir (acilacak ekstra delik sayisina g繹re degisiyor). Bende minimal sekilde sola kaydi ama rahatsizliktan bahsedemem. Ekstra delik demisken, sizlere tavsiyem, saatlerinize ulastiktan sonra eve gitmeden ilk is bir saatciye gidip kayisa bir iki delik deldirmeniz. Kahverengi kayisin b繹yle bir isleme ihtiyaci yok
Diger t羹m pilot saatlerimde oldugu gibi (Tourby, Steinhartx2) bu saatin tepe'de koluma bir rahatsizlik vermedi. Bu saati celik kayisli bir saat gibi gevsek takarsaniz o zaman elinizi temastan dolayi rahatsiz edecegini garanti ederim ancak ben bu g羹ne kadar deri kayisli bir saati gevsek tasiyan kimseyi g繹rmedim.
Saatin agirligi optimal, kayislarin kalinliklari (siyah kayis kahverengi kayisa g繹re daha ince) saati daha da dolgun g繹steriyor.Okunabilirlikte en ufak bir sorun yok, y羹ksek isik kaynagindan direkt karanliga gecince Lunapark gibi isil isil lumelere sahip

Su an saati karanlikta hicbir ekstra enerji sarfetmeden okuyabiliyorum ki saat en az 1,5-2 saattir isik g繹rmedi. (Tabii ki 2 saat sonra ki lume g羹c羹 ile ilk saniyede ki ayni degil)
Daha saatin ne kadar hata yaptigini 繹lcmedim ama ayarladigim saat ile karsilastirinca hatanin (eger varsa) kesinlikle 1 dakika altinda oldugunu s繹yleyebilirim. Bildiginiz 羹zere ceyrek g羹nde 30 dakika hata yapan saatlerde g繹rd羹k

Yorumlarim kullandikca devam edecek
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...