TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Special Edition Project by Steinhart Timepieces

Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition Forum Saati Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, TSF Special Edition Project Bölümünde Steinhart Timepieces ve TSF İşbirliği İle Üretilecek Olan TSF Special Edition Modeli Hakkında Detaylı Bilgilere ve Paylaşımlara Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: TSF Special Edition Project by Steinhart Timepieces

Mesaj razz » 24 Eyl 2010, 21:13

Ben tercihimi açık ve net bir şekilde belirtmiştim, bu başlık altındaki mesajım aynen duruyor.. Saatin Special Edition olduğuna dair detaylar/indikasyonlar barındırması gayet normal bir talep ve benim de buna bir itirazım muhakkak ki olamaz.. Ancak saati kolumuza taktığımız zaman en çok gözümüze çarpacak olan kısmını yani kadranını bu tip detaylarla doldurmaya lüzum görmüyorum.. Ayrıca bu tip detayların, yapmaya karar verdiğimiz saatin çıkış noktası olan Pilot's Watch dizaynından da uzaklaşmasına neden olacağını düşünüyorum.Ben tüm detayların arka kapak metali üzerinde gravür olmasından yanaydım hala da aynı fikrim geçerlidir.Eğer TSF SE indikasyonunun kadranda yer alması ise çoğunluğun kararı buna da uyarım.. Ama mevzu harita, bayrak, ayyıldız, lale, Osmanlıca karakter, padişah tuğrası, Yavuz zırhlısının dümeni, İsmail Dümbüllü'nün kavuğu vs boyutlara gelecekse kusuruma bakmayın, ben müsade isteyeyim.. :)

Bu düşüncem sadece yukarıda bahsettiğim örneklerle sınırlı değil bu arada.. Kadranında Comex yazan Submariner'ı da sevmem, Indianapolis 500 Edition TAG Heuer'i de, America's Cup Seamaster'ı da.. Yukarıdaki tavrım yanlış anlaşılmasın, sonuçta zevk ve görüş meselesi bu.. :thumbup:
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj tourby » 24 Eyl 2010, 22:09

sosyalcan yazdı:Tebin çok uzun bir yazı yazdım yine gitmemiş bu üçüncü defa oluyor! Kısaca şunu belirtmek isterim saati biz üretmediğimiz için içinde Türk vs yazmasına bence gerek yok. İçi ne kadar sade olursa o kadar hoş olur.TSF logosu ve Steinhart marka ibaresi sadece bunlar. Bu arada Erdal bey değerli yorumlarını katmış ama fiyatda bizim için önemli yoksa Tourbynin Navigator BB3Chiç fena değil 500 Euro bile şu sıra beni zorlayacak ama ne yapalım?

sayin "sosyalcan"

ben hic demedimki: Steinhartdan almayin ve benden alin. Ben zaten Forum saati yapmam. Ben yanliz kendi saatlerimi yaparim.

fiyata gelirsek... Steinhart size fazla indirim vermemis... 530 Euro zaten onun "list" fiyati. Ben sayin Bülent bey söylemistimki... benim bir "Othmann Pilot" model yapida... bir özel Pilot model türk osmanli rakamlarla... 10 gisi toplam bulun ve ben size 20% indirim veririm... ozaman gine Steinhart fiyata mal olur. Steinhartin fiyatlari "online" fiyati ve onun "distributor" yok. Ben saatlerimi en fazla "distributor" den satiyorum (CHIN, TAIWAN, SINGAPORE, AMERIKA, ROMANIA, ISVICRE, POLAND) ve onlarin alici 20% fiyatlarin icinde. Ben her zaman 20% indirim vere bilirim. Steinhart veremez. Ama bu baska bir konu...

burda benim saatleri konusmiyalim... TSF forum saati... yapici Steinhart...

beni dinlerseniz o siya "PVD" yada "gun metal" diyen makina asla almayin... cok problemli... cok zor onu "temiz" hale getirir Steinhart... bendede vardi o makinalar... bidaya almiyorum... ve fiyati 50€ yüksek... neye gerek var? Ama bu yanliz bir fikir...
Kullanıcı avatarı
tourby

Mesaj sosyalcan » 24 Eyl 2010, 22:18

Razza ; aynen görüşlerine katılıyorum , kadranda Tsf yazabilir bence ! Erdal bey ben sadece sizin ürettiklerinizden o modeli beğendiğimi belirttim. İleride elime biraz nakit geçerse öyle bir modelde almak isterim onu demek istemiştim sanırım yanlış anladınız.
Kullanıcı avatarı
sosyalcan

Mesaj Clk » 24 Eyl 2010, 23:24

Bu mesaj ile Erdal Bey kendiliginden benim önceki sayfalarda belirtmis oldugum Steinhart-Tourby fiyat farkina da aciklik getirmis oldu.

Bu aciklama da zaten olmayan kalite farki konusunu da ortadan kaldirmis oldu. Tesekkürler...

Benim tek merak ettigim neden antrasit renkli mekanizmanin problemli oldugu? PVD mekanizmalar hakkinda bazi olumsuz yazilar okumustum ama antrasit mekanizmalar ile ilgili bugüne kadar ne duydugum ne de gördügüm bir olumsuzluk var. Nedenlerini aciklarsaniz arastirmak, sorup sorusturmak isterim.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Clk » 24 Eyl 2010, 23:30

Sosyalcan, benim Chrono yalan oldu :D

Saka bir tarafa Günther her seferinde tamam diyor ama bu aralar nasil yogun ise cevap almak bile bayagi bir uzun sürdü. Bakalim yapip gönderecegim dedi saati ama 1 hafta oldu ses yok :) 1 hafta daha beklerim, olmaz ise tekrar temasa gececegim.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Clk » 25 Eyl 2010, 00:02

Heyecan yaratayim :D

Cizimler geldi.... Yükleyeyim mi? :D
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Clk » 25 Eyl 2010, 00:14

Resim
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Clk » 25 Eyl 2010, 00:16

Resim
Kullanıcı avatarı
Clk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Special Edition By Steinhart Timepieces

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners