Subjektif beğeninize lafım yok ama iş kıyaslamaya gelince yazmak zorunda hissettim; bu saatin kasa ve bileziğini Seiko 5 ile bir tutmak gerçekten saate büyük bir hakaret olmuş

mrbars yazdı:semsal yazdı:hatta bir arkadaş anlattı; x zengin-ünlü kişi nasıl olsa sahte taktığı düşünülmez diyerek tahtakaleden özel 1.kalite sahte rolexler aldırtıyormuş çeşit çeşit.
Hele bir arkadaş saat ile ilgili biri, orjinal alması mümkün olan, ve o pahalı sahte daytonalardan takan biri, niye oriinal rolex alayım ki sokakta herkeste var ve birçoğu sahte dedi!şok oldum.
Ben sırf bu sahte konusu yüzünden lacoste giymeyenler biliyorum.
Alın size başka bir açıdan prestij,
kinayeli bir yorum, çok hoş hazırlamışsınız. yazının anafikri çok güzel.![]()
![]()
madem prestij önemli değil, neden sahte rolex takıyor bu x zengin? sahte saat takarak toplumsal mesaj mı vermeye çalışıyor, yoksa kendince prestije sahtesiyle mi ulaşmaya çalışıyor?
hele saat işle ilgili olan arkadaşın dahi, sokakta herkesin taktığı rolex'i sahte de olsa takması çok güzel bir örnek. herkeste olması ve saat ile ilgili biri olmasına rağmen, sahtesiyle de olsa rolex taktığında prestijli olduğunu düşünüyor demek ki.
dediğim gibi, ters köşe; kinayeli hoş bir yorum olmuş.![]()
not: konfiçyüs der ki, "sahte saat iç çamaşırınıza çorap sokmaya benzer; uzaktan mal sağlam gözükür ama yakından bakınca işin aslı anlaşılır".
Bora71, Omega'nın web sitesinde kadran zaten grey olarak belirtilmiş ki ben henüz sitedeki fotografı ile gercekte aynı olan bir saat görmedim; mail'in faydasız olacağını düşünüyorum
Subjektif beğeninize lafım yok ama iş kıyaslamaya gelince yazmak zorunda hissettim; bu saatin kasa ve bileziğini Seiko 5 ile bir tutmak gerçekten saate büyük bir hakaret olmuş
saatin fiyatına göre kayışın değişmesi tüm markalarda maalesef aynı hatta bırakın saat sektörünü sunroof farkı bile sanki kasa büyüklüğü değişiyormuş gibi 1.6 motor ile 2.0 motor arabada farklı
Dön TSF Watches And Wonders & Baselworld & SIHH & GTE Fuar Haberler
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 39 misafir
|