TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Omega Seamaster Planet Ocean 39,5 mm Kutu A癟覺l覺覺 (Bol Foto)

襤svi癟re ve Avrupa Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, 襤svi癟re Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii 襤svi癟re ve Avrupa retimi Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Omega Seamaster Planet Ocean 39,5 mm Kutu A癟覺l覺覺 (Bol Foto)

Mesaj kocak04 » 24 Mar 2025, 16:44

Herkese selamlar,

Forumun eski 羹yelerindenim ama uzun zamand覺r aktif deildim. 襤lk saatim otomatik Seiko 5 military nin mavi versiyonuydu 癟ok severek kullan覺rd覺m kolumdan 癟覺karmazd覺m. Daha sonra biraz daha iyi bir saat aray覺覺na girmi ETA 2824 l羹 bir Oscar alm覺t覺m. Marka bilindik bir marka deildi ama ekli ve mekanizmas覺 houma gitmiti. O zamanlar P覺rlant sat覺yordu bu markay覺 yanl覺 hat覺rlam覺yorsam. Bu arada iki saatimde biraz eskimelerine ramen hala 癟ekmecemde durur. Gel zaman git zaman hayat覺m覺za ak覺ll覺 saatler girdi. Belki 10 y覺ld覺r ak覺ll覺 saatler ile devam ederken otomatik saat ak覺m eime doum g羹n羹nde vitrinde g繹r羹p beendii Longines Conquest (L3.430.5.02.6) saati almakla yeniden alevlendi. Y覺llar ge癟miti ya覺m覺z oturmutu. Art覺k san覺r覺m pahal覺 saatler takabilecek hem b羹t癟emiz hemde olgunluumuz olmutu.

Peki ne almal覺yd覺m? Asl覺nda cevap basitti. Her zaman saatlerini 癟ok sevdiim favori markam Omega olmal覺yd覺.
Peki hangi model? Burda biraz s覺k覺nt覺 vard覺 癟羹nk羹 Moonwatch 覺 da 癟ok isterdim Seamaster Planet Ocean 覺 da. Ah Daniel Craig senin Bond serisindeki performans覺n beni Seamaster a a覺k etti.

Model de tamamd覺 PO mavi olacakt覺. 17 cm bileim i癟in 43,5 mm lik versiyon biraz b羹y羹k gibi duruyordu. Arat覺rmalara balad覺m hemen. Google, Youtube 癟eitli siteler derken 39,5 mm 17 cm lik bileime uygun gibiydi.

Eeee nereden alacakt覺m peki? ansl覺yd覺m 癟羹nk羹 繹n羹mde bir yurtd覺覺 gezim vard覺. Burda y繹neticimiz Bond devreye girdi ve bana TSF Shop arac覺l覺覺yla m羹thi bir fiyat verdi. Ama bir sorun vard覺 saat stokta yoktu ve 1 ay kadar beklemek gerekiyordu. Neyse dedik bi gidip geleyim Amsterdam a d繹n羹te haberleiriz.

Amsterdam a gitmeden 繹nce 1-2 yere mail att覺m. Schaapcitroen Saati istediim tarihte temin edebileceini s繹yledi. Schripol Airport Omega Boutique direk sizin i癟in ay覺rd覺k fiyat bu dedi. Saati denemek i癟in f覺rsat覺 bulmutum. Amsterdam da ilk olarak Schaapcitroen maazas覺na gittim ve h羹srana urad覺m. Saati getirmemilerdi. Maalesef beni pek 繹nemsememilerdi. Kendileri bilir para kazanmak istemeyen insana ben ne yapabilirim ki? Bunlar b繹yle davrand覺k癟a Gassan daha 癟ok para kazan覺r :D Neyse gezimizin sonunda havaalan覺nda Omega Boutique ye rezervasyonum olduunu s繹ylediimde gerekli ilgi alakay覺 g繹sterdiler. Saati takar takmaz ite bu dedim tamamd覺, 癟ok beenmitim. 6446 Euro Taxfree fiyat覺 vard覺. al覺an bayana benim i癟in ekstra bir indirim yap覺p yapamayaca覺n覺 sordum. Oda yan maaza Rolex ti san覺r覺m ordan birine sordu. Surats覺z bir abi geldi biey yapamayacaklar覺n覺 zaten indirimli olduunu s繹yledi bende 癟ok 羹stelemedim. Asl覺nda forumda Bond un verdii fiyat 癟ok hat覺r覺 say覺l覺r oranda daha iyiydi ama hem beklemek istememem hem de eimin destei ile mutlu sona ulat覺m.

ok uzun oldu fark覺nday覺m kusura bakmay覺n. art覺k resimler konusun..

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Saat 4 bakla eksilmi ekilde 170 gr. A覺r m覺? evet biraz a覺r ama 癟ok da 繹nemsemiyorum al覺t覺m bile.
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kim kullan覺yor ki He valfini? :D :D
Resim
Makinemize de 繹yle bir bakal覺m.
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
17 cm lik bileimde bence g羹zel durdu.
Resim
Resim
Saatin kal覺n olduu ile ilgili 癟ok fazla yorum okudum ama bana pek 繹yle gelmedi.Ger癟i Suunto Vertical den sonra herey normal gelir :D
Resim

Okuduunuz i癟i herkese 癟ok teekk羹r ederim. Tekrar burda olmak g羹zel. Umar覺m 癟ok daha iyileri sizlerin olur. 襤yi forumlar..
En son kocak04 taraf覺ndan 24 Mar 2025, 18:11 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 2 kere d羹zenlendi.
Kullan覺c覺 avatar覺
kocak04

Ya: 42
Kay覺t: 28 ub 2010, 21:57

Re: Omega Seamaster Planet Ocean 39,5 mm Kutu A癟覺l覺覺 (Bol F

Mesaj ogeday » 24 Mar 2025, 16:54

Saatin 39,5 mm olmas覺 harika. bileinize tam oturmu. Benim de bir zamanlar listemdeydi, ancak tarih penceresi nedeniyle 覺s覺namam覺t覺m.

Hay覺rl覺 olsun, sal覺kl覺 g羹nlerde kullan覺n :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
ogeday

Kay覺t: 01 Ara 2014, 01:25

Mesaj runo34 » 24 Mar 2025, 17:07

Harika se癟im tebrikler [emoji1374]

2201116TG cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Eer ger癟ek bir Patek Philippe sahibiyseniz,art覺k 繹lebilirsiniz demektir...
Kullan覺c覺 avatar覺
runo34

Ya: 35
Kay覺t: 12 Oca 2016, 23:12

Mesaj Eterna » 24 Mar 2025, 17:18

"ok uzun oldu fark覺nday覺m kusura bakmay覺n" demisiniz. Kendi ad覺ma rica ederim :) Tam tersi b羹y羹k keyifle okudum. ok g羹zel 癟ok samimi bir yaz覺 olmu.

Saatiniz zaten muhteem. G羹zel g羹nlerde keyifle kullan覺n. Kolunuza 癟ok yak覺m覺 39,5mm 癟ap ile.

Bu arada dediiniz gibi 10-15 sene sonra foruma geri d繹nm羹s羹n羹z. ok g羹zel yapm覺s覺n覺z.
En son Eterna taraf覺ndan 24 Mar 2025, 17:32 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
Kullan覺c覺 avatar覺
Eterna

Ya: 50
Kay覺t: 28 May 2010, 13:44

Mesaj azizkaya » 24 Mar 2025, 17:22

Keyifle kullan覺n. Hay覺rl覺 olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Al覺nca ya da sat覺nca piman olmad覺覺m bir saat olmad覺.
Kullan覺c覺 avatar覺
azizkaya

Kay覺t: 14 Nis 2017, 01:02

Mesaj vysaknc » 24 Mar 2025, 17:33

Hay覺rl覺 olsun saat 癟ok g羹zel bileinize de 癟ok yak覺m覺,tebrikler..[emoji106]

Redmi Note 7 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
H覺rs sebebi hasarettir..
Kullan覺c覺 avatar覺
vysaknc

Ya: 53
Kay覺t: 07 Mar 2017, 17:01

Mesaj Meng » 24 Mar 2025, 18:08

Keyifle kullan覺n 癟ok g羹zel

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
Meng

Kay覺t: 18 Ara 2019, 18:22

Mesaj Bond » 24 Mar 2025, 18:49

Kocak04 癟ok tebrikler :champ: G羹zel g羹nlerde :thumbup:

Speedmaster ve Seamaster Professional kadar pop羹ler deil belki ama bence Seamaster Planet Ocean serisi kalite hissiyat覺 olarak Omega i癟in en baar覺l覺 羹r羹n gamlar覺ndan birisi. Kadran, bezel, indeks ve kol detaylar覺n覺 seviyorum. Ayr覺ca okunabilirlii 癟ok y羹ksek ve baya yak覺覺kl覺 bir saat :champ: I覺l 覺覺l parlam覺 baz覺 fotolarda :thumbup:

Uzun zaman 繹nce 42'lik eski seriden kullanm覺t覺m. 39.5 denememitim ama bilekte gayet 繹l癟羹l羹 durmu. Model baz覺nda piyasada 43.5 biraz daha fazla bulunuyor.

Luminova ve Alfa fotosu i癟in :thumbup: :champ: :D

Yani ne var biraz indirim yapsalar tax free fatura kesince sanki kendi kazanc覺ndan gidecek. Vergi iadeli al覺veri kanuni vatandal覺k hakk覺. Piyasada 羹r羹n羹n belirli iskontosu zaten var 羹st羹ne art覺 olarak havaliman覺 al覺m覺nda tax free fatura kesilmesi normal olan覺. Ah bu saat癟iler yok mu :twisted: :D

Kullan覺c覺 d羹羹nceleri ve fotoraflar i癟in teekk羹rler :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

Sonraki

D繹n TSF 襤svi癟re Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 289 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners