Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
Ben Saat&Saat mazalar覺nda Tag Heuer hi癟 g繹rmedim. Belki baz覺 zengin muhitlerindeki mazalar覺nda vard覺r oras覺n覺 bilemem. Markalar覺 b覺rakmas覺n覺n sebebi ekonomik sebeplerdendir. Yani 1 tane Tag Heuer sat覺p elde edecei kar覺 4-5 adet Casio G-Shock'tan elde ediyor olabilir. Bu sayede 癟al覺anlar覺n覺n maalar覺n覺 ve d羹kkan kiras覺n覺 daha kolay 繹d羹yor olabilir. Yani T羹rkiye artlar覺nda herkesin hakl覺 bir sebebi vard覺r.
Ayn覺 ey konyal覺 saat maazalar覺 i癟inde ge癟erli, konyal覺 4-5 sene 繹nceye kadar tag, longines, morice, oris sat覺yordu onlarda baya bir g羹癟 kaybetti. Bu arada saat ve saat, iban a gelenler bize yeter kampanyas覺na 1 milyon tl g繹ndermi.
Sanayi olmadan ekonomi, ekonomi olmadan ba覺ms覺zl覺k olmaz.
Saat ve Saat Welder, Greenwich ve benzeri markalarla kendi m羹teri kitlesine hitap ediyor. Satt覺klar覺 quartz Welder, Armani, Guess gibi markalar覺n maliyetleri ve sat覺 fiyatlar覺n覺 d羹羹n羹rsek 癟ok ciddi bir kar marjlar覺 oluyordur.
Saat saat'in iyi saat markalar覺n覺 b覺rakmas覺 deil de iyi saat markalar覺n覺n saat saat'i b覺rakmas覺 gibi bir durum da olabilir. in mal覺 癟er 癟繹p saatlerin aras覺nda oris, tag heuer g繹rmek bence marka deerini d羹羹ren bir durum. Distrib羹t繹r firmalar da bunu fark etmitir diye d羹羹n羹yorum. Yine de baz覺 saat saat ubelerinde oris ve tag heuer hala bulunabiliyor.