Genel sohbet konusunda açtım konuyu.Biraz da sayın yöneticilerin dikkatini çekmek istedim

AKlıma gelen ve oldukça şık ve göz alıcı duracağını hayal ettiğim,maddi ve manevi anlamda büyük çoğunluğun katılım sağlayabileceğini düşündüğüm, bir saat hayalim var.
Tabi ben tasarım yapamadığım için saatin genel hatlarından bahsedip,sizinde görüşlerinizi almak isterim.Gözünüzde canlandırmanızı istirham ediyorum.

Saat ilhamını bir nevi 1. dünya savaşının efsane uçaklarından,yani Fokker dan alıyor.Kırmızı beyaz hayali de buradan geliyor.Ayrıca bunun bizim milli renklerimiz olması bana gurur veriyor.

Pilot tasarımlı,beyaz full lume sandviç kadran,rakamlar veya çizgiler kırmızı,unitas 6497 göstergeli, saniye göstergesinin olduğu yer kırmızı,saniye göstergesi beyaz, akrep ve yelkovan dış çizgisi siyah

Yani kaba hatlarıyla ana konsept bu...Ayrıca tekrar hatırlatmak isterim ki forumun biraz daha uzanılabilir bir güzele ihtiyacı var olduğunu düşünüyorum.Belki de yanılıyorumdur.Bununla ilgili bir anket açılabilir. Orta seviye veya orta orta seviye bir saat (tabi kişinin bütçesine göre orta kavramı farklılık gösterebilir) bir saat çalışmasının en kısa sürede değerli forum üyelerine sunulması dileğiyle