TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

"Yurtd覺覺" S覺cak Saat F覺rsatlar覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: "Yurtd覺覺" S覺cak Saat F覺rsatlar覺

Mesaj syndrome23 » 04 Au 2020, 06:21

Saatin tasar覺m覺n覺 beendim ben o y羹zden biraz arat覺rd覺m. nceden markay覺 duymam覺t覺m hi癟, internette arad覺m pek bilgi de bulamad覺m inceleme falan. T羹rkiye i癟in bir sat覺 sitesi g繹rd羹m sadece. Bu modeli kendi sitesinde de bulamad覺m, ancak global sitesinde benzer modellerde sellita sw200-1 mekanizma kulland覺覺 yaz覺yor.

襤svi癟re mekanizmal覺 safir caml覺 otomatik ve iyi bir saat i癟in 2700 癟ok ucuz asl覺nda, ama bana 癟ok g羹ven vermedi. O fiyata daha iyi alternatif bulunabilir. zellikle 襤svi癟re mekanizmal覺 bir ey istiyorsan覺z tam o fiyata olmasa da biraz daha 羹st羹ne kesin bulunur.

Bir de, adamlar覺n kendi sitelerinde ve baka kaynaklardao tomatik saatleri 4,5 - 5 bin civar覺ndan bal覺yor. En ucuzu 680 dolar falan 繹rnein kendi sitesinde. Buradaki fiyat bana 癟ok ucuz geldi.
Kullan覺c覺 avatar覺
syndrome23

Kay覺t: 07 Eki 2019, 22:47

Mesaj Ankthas » 04 Au 2020, 11:03

syndrome23 yazd覺:Saatin tasar覺m覺n覺 beendim ben o y羹zden biraz arat覺rd覺m. nceden markay覺 duymam覺t覺m hi癟, internette arad覺m pek bilgi de bulamad覺m inceleme falan. T羹rkiye i癟in bir sat覺 sitesi g繹rd羹m sadece. Bu modeli kendi sitesinde de bulamad覺m, ancak global sitesinde benzer modellerde sellita sw200-1 mekanizma kulland覺覺 yaz覺yor.

襤svi癟re mekanizmal覺 safir caml覺 otomatik ve iyi bir saat i癟in 2700 癟ok ucuz asl覺nda, ama bana 癟ok g羹ven vermedi. O fiyata daha iyi alternatif bulunabilir. zellikle 襤svi癟re mekanizmal覺 bir ey istiyorsan覺z tam o fiyata olmasa da biraz daha 羹st羹ne kesin bulunur.

Bir de, adamlar覺n kendi sitelerinde ve baka kaynaklardao tomatik saatleri 4,5 - 5 bin civar覺ndan bal覺yor. En ucuzu 680 dolar falan 繹rnein kendi sitesinde. Buradaki fiyat bana 癟ok ucuz geldi.

Hamilton ve Tissot modelleri var hala bu fiyatlara. Michel Herbelin aksesuar markas覺 diye biliyorum, ii saat yapmak olan markalara y繹nelmek daha mant覺kl覺 :thumbup:
Deniz
Kullan覺c覺 avatar覺
Ankthas

Ya: 35
Kay覺t: 09 May 2017, 19:29

Mesaj sylvester » 12 Au 2020, 18:53

4 adet saat ald覺m. Seiko SRPB03J1 ve SRPB07J1 ( bu saatleri tanesi 1900 TL den N11 den 6 taksit olarak ald覺m.) 3. Saat ise HB de G羹rb羹z Saat癟ilik ten 3590 ye Seiko SPB037J1. (Taksitle) Son olarak ise Longines Conquest Classic L2.785.5.76.7 (White Dial) Saati ise sahibinden hi癟 kullan覺lmam覺 olarak 6600 ald覺m. :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
sylvester

Ya: 47
Kay覺t: 17 Tem 2020, 20:52

Mesaj syndrome23 » 12 Au 2020, 20:45

Hay覺rl覺 olsun bence dierine g繹re gayet g羹zel saatler
Kullan覺c覺 avatar覺
syndrome23

Kay覺t: 07 Eki 2019, 22:47

Mesaj sylvester » 13 Au 2020, 02:01

https://urun.n11.com/kadin-kol-saati/se ... P261616152 Bu bayan saati hakk覺nda ne d羹羹n羹yorsunuz?
Kullan覺c覺 avatar覺
sylvester

Mesaj sylvester » 13 Au 2020, 02:02

syndrome23 yazd覺:Hay覺rl覺 olsun bence dierine g繹re gayet g羹zel saatler

Teekk羹rler.
Kullan覺c覺 avatar覺
sylvester

Re:

Mesaj sylvester » 16 Au 2020, 20:13

eraslani yazd覺:Bal deresi gibi m羹barek,yersen.

SM-G965F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi

Bu laf bana m覺?
Kullan覺c覺 avatar覺
sylvester

Mesaj CptOz » 16 Au 2020, 21:12

'' syndrome23'' Buyrun size ger癟ek bir saat markas覺ndan yine 2700 TL ye safir caml覺, 100 mt su ge癟irmez, otomatik bir 襤svi癟re saati. Ayn覺 saat bende mevcut 2 y覺ld覺r kullan覺yorum 癟ok memnunum...
襤ncelemem:
https://r.tapatalk.com/shareLink/topic? ... source=appResim
Kullan覺c覺 avatar覺
CptOz

Kay覺t: 01 Au 2018, 11:27

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: onurkoseoglu ve 181 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners