watchstore yazd覺:herojd11 yazd覺:kusura bakmay覺n ama ben Steinhart m覺 Rolex mi durumundaki kimseye Rolex 繹neremezdim
neyse karar覺n覺z覺 vermisin hay覺rl覺 olsun, umar覺m i癟inize siner
Neden herojd11 . Bana d羹羹nceni a癟覺klarm覺s覺n ama l羹tfen rolexi seviceksin 繹nce a覺k olucaks覺n arzulayacaks覺n gibi eyler soylemeyin art覺k. Ben direkt bak覺yorum oyle duygusall覺覺m yok ona g繹re bir a癟覺klama isterim sizden
zaten bu konuya 5 kere yazd覺ysam 4'羹nde duygusal deil direkt nedenleri yazd覺m yaln覺zca 1'inde Rolex ancak Rolex almak isteniyorsa al覺n覺r dedim
yazd覺klar覺m覺 tekrar ediyorum Toyota Corolla m覺 BMW 5 diye arat覺rma yapan birine ben vicdanen BMW diyemem ve demedim 癟羹nk羹 pahal覺y覺 繹nermek kolayd覺r ve yanl覺 yap覺l覺rsa da 羹z羹nt羹s羹 ve masraf覺 癟ok daha b羹y羹k olur.
yine aynen yazd覺klar覺m覺 tekrar ediyorum ; imkan varsa ve seviliyorsa BMW al覺n覺r , yok araba olsun aya覺m覺 yerden kessin , az masrafl覺 olsun , ikinci eli h覺zl覺 gitsin deniyorsa Toyota al覺n覺r olay bu kadar basit. BMW almak i癟in para biriktirmi , hayal etmi biri de Toyota'ya bakmaz ya da bakarsa da bu iin k覺覺 k覺yameti var der Land Cruiser bakar ama ee Corollo'da iyi gidiyormu hem de daha az yak覺yormu dediini g繹rmedim,duymad覺m,bilmiyorum
ayr覺ca bu forumda Rolex 繹nerince de 繹nermeyince de bir ekilde kabahatli olunuyor (bunu sizin 繹zelinize yazm覺yorum) ve bu durumdan ciddi s覺k覺ld覺m ne markaym覺 anas覺n覺 satay覺m