Cok haval覺 [emoji106]nzmokur yazd覺:[emoji3590][emoji3590][emoji3590]
SM-G965F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
SM-N935F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Cok haval覺 [emoji106]nzmokur yazd覺:[emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Acun'dan kelli bir t羹rl羹 sevemedim u g羹zellii... Alg覺 operasyonu bir nevi... [emoji39]nzmokur yazd覺:[emoji3590][emoji3590][emoji3590]
simge0606 yazd覺:Merhaba, ak覺ll覺 saatlerle ilgili ne d羹羹n羹yorsunuz? evremde 癟ou kii ak覺ll覺 saat kullan覺yor bende tissot veya seikodan bir saat almay覺 d羹羹n羹yordum karars覺z kald覺m
nzmokur yazd覺:[emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Sahip olunca neden buna bu kadar para verdim diyordum.moy yazd覺:nzmokur yazd覺:[emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Her nekadar bu segmente 癟覺kt覺覺mda tercihim olm覺yacak bir marka olsada
繹nceden sahip olduundan dolay覺 yak覺覺r Naz覺m hocama diyorum [emoji106]
Ad覺m sayar gibi ozellikleri cezbetsede ger癟ek saatin yerini tutmas覺 m羹mk羹n deil elbette. Birde radyasyon yayma endiesi ta覺d覺覺m i癟in mesafeliydim. Dediginiz gibi otomatik saatlere y繹nelmek en mant覺kl覺s覺 olacak [emoji106]moy yazd覺:simge0606 yazd覺:Merhaba, ak覺ll覺 saatlerle ilgili ne d羹羹n羹yorsunuz? evremde 癟ou kii ak覺ll覺 saat kullan覺yor bende tissot veya seikodan bir saat almay覺 d羹羹n羹yordum karars覺z kald覺m
Ak覺ll覺 saatin 繹zelliklerin bir 癟ou zaten telefonlar覺m覺zda varken hayat覺m覺za neden arj edilecek bir 羹r羹n daha sokal覺m ki ?
pili bitince tabiri caizse 繹len dirilmesi i癟in d覺ardan bir takviyeye ihtiyac duyan bieye nas覺l g羹venelim ki.
Son otomatik saatimi 30 ocak 2018 de sat覺n ald覺m. Ald覺覺mdan beri kolumdan hi癟 癟覺kmad覺 yakla覺k 15 ayd覺r bana hizmet veriyor [emoji106]
B羹t癟enize ve zevkinize uygun bir otomatik saat al覺n akan saniyenin tad覺n覺 癟覺kart覺n.
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: kesikparmak, ringrang ve 244 misafir
|