TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Claude Bernard Gentlemen's Collection By TSF Kat覺l覺m / Bilgi

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Claude Bernard Gentlemen's Edition By TSF Bilgi ve Tasar

Mesaj kethuda57 » 11 Tem 2017, 19:36

K覺van癟 :lol: :thumbup:
Senin kular覺n olurdu mevsimi yolculuklara 癟a覺ran...
襤nstagram : kethuda57
Kullan覺c覺 avatar覺
kethuda57

Ya: 41
Kay覺t: 26 Tem 2011, 21:02

Mesaj ozbugday » 11 Tem 2017, 20:05

ncelikle hepimize hay覺rl覺 uurlu olsun.
Hem kat覺laca覺m ilk forum projesi olmas覺, hem de koleksiyona dahil olacak ilk swiss made otomatik saat olmas覺 nedeniyle epey heyecanland覺rd覺 beni desem yalan olmaz. Saolsun forumdaki b羹y羹klerimiz 癟ar覺lar覺m覺z覺 kar覺l覺ks覺z b覺rakmad覺 ve 癟ok cazip artlarla boyumuzu amayacak bir projeyi bizlere sundular. Emei ge癟en, ge癟ecek olan herkese imdiden teekk羹rler.
Bal覺覺 g羹nlerdir takip ediyorum fakat bir t羹rl羹 bilgisayardan girip de verilen linklerdeki modelleri inceleme f覺rsat覺m olmad覺 bug羹ne kadar. 襤yerinde mesai bitimine yak覺n biraz nefes alma imkan覺 bulur bulmaz hemen ilk i g繹z gezdirdim. O kadar se癟enein i癟inde beni en 癟ok cezbeden 39 mmlik u quartz model oldu. Zarif kollar ve indeksler, small second -ki 癟ounluun arzu ettii bir 繹zellik- ve 羹st k覺s覺mda benim ahsen 癟ok estetik bulduum bir date konumlamas覺. Opsiyon bu kadar geni tutulduu i癟in bu modelin otomatik bir versiyonunu da olas覺 se癟enekler aras覺na alabiliriz diye d羹羹nd羹m. nceki postlarda da g羹zel fikirler gelmi. Ben mevcut tasar覺mlar i癟inden en akl覺ma yatan覺 s繹yledim ama el birlii ile tamamen orjinal yeni bir 羹r羹n ortaya 癟覺kmas覺 da muhtemeldir. Sayg覺lar.ResimResim
Kullan覺c覺 avatar覺
ozbugday

Ya: 38
Kay覺t: 26 May 2016, 20:05

Mesaj doc » 11 Tem 2017, 20:29

kethuda57 yazd覺:Paintle bu kadar yapabildim ama b繹yle biey olabilir mesela :D

Resim

Gayet g羹zel olmu. Elinize sal覺k. Benimde istediim bunun gibi birey.

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
doc

Ya: 46
Kay覺t: 13 Mar 2015, 17:25

Mesaj Bond » 13 Tem 2017, 14:23

Arkadalar 繹rnek saatleri sadece renk index vb kombinasyonlara bakabilmek i癟in y羹kledim. Elbette ayn覺s覺n覺n yap覺lmas覺 gibi bir durum s繹z konusu deil zaten. Claude Bernard i癟erisinde bir 癟ok model mevcut bunlar覺n 羹zerinden deitirme yapmam覺z laz覺m. Tamamen yeni bir kadran dizayn覺 da olabilir hepsini soraca覺z. Yoksa JLC veya Moser Cie saat modelinin 羹st羹ne CB yaz覺p yap覺lmas覺 zaten uygun olmayacakt覺r. Kaplama bir ey olmaz uzun y覺llar ancak 癟elik kasa elbette daha iyi. 襤ndeks ve kollarda farkl覺 renk alt覺n vb kullan覺lmas覺 pek sorun olmayacakt覺r san覺r覺m.

El yaz覺s覺 繹zel logoyu soraca覺z ancak teknik ve yasal a癟覺dan pek kolay olmayabilir diye d羹羹n羹yorum. renelim :thumbup: Yap覺labilirse 癟ok ho olur bence :champ:

Mesajlar覺 tekrardan okuyup t羹m ka癟覺rd覺覺m 繹nerileri firmaya iletmek 羹zere not alaca覺m. T羹m 繹neriler i癟in teekk羹rler :champ: zerine konutuk癟a g羹zel modeller 癟覺kacak. K覺sa s羹re sonra bir 癟ok g繹rsel denemesi haz覺rlar覺z :thumbup:

Tempus'tan Sezin Han覺m ( TSF Uizas ) genel yaz覺lanlar 羹zerine bir ka癟 deneme modeli haz覺rlam覺 :champ: Olduk癟a g羹zel olmu :thumbup: Bu tip kadranda indeks olarak gene g羹zel olacakt覺r.

Resim
Resim
Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

Mesaj retrograde » 13 Tem 2017, 15:31

Bu 癟ok ho olmus elinize salik.

Resim

'El-farah seb'ate eyy璽m vel huzn t羶l羹l 繹mr'
Kullan覺c覺 avatar覺
retrograde

Ya: 38
Kay覺t: 01 Ara 2011, 17:56

Mesaj Cruciatus » 13 Tem 2017, 16:48

Claude Bernard'覺n tek g繹rsel sorunu markan覺n ad覺n覺n fontu... 癟ok ucuz g繹steriyor markay覺. Bu sebeple el yaz覺s覺 model 癟ok iyi olmu..

Kullan覺c覺 avatar覺
Cruciatus

Kay覺t: 18 Oca 2017, 13:49

Mesaj gkarinca » 13 Tem 2017, 17:02

Bond yazd覺:Arkadalar 繹rnek saatleri sadece renk index vb kombinasyonlara bakabilmek i癟in y羹kledim. Elbette ayn覺s覺n覺n yap覺lmas覺 gibi bir durum s繹z konusu deil zaten. Claude Bernard i癟erisinde bir 癟ok model mevcut bunlar覺n 羹zerinden deitirme yapmam覺z laz覺m. Tamamen yeni bir kadran dizayn覺 da olabilir hepsini soraca覺z. Yoksa JLC veya Moser Cie saat modelinin 羹st羹ne CB yaz覺p yap覺lmas覺 zaten uygun olmayacakt覺r. Kaplama bir ey olmaz uzun y覺llar ancak 癟elik kasa elbette daha iyi. 襤ndeks ve kollarda farkl覺 renk alt覺n vb kullan覺lmas覺 pek sorun olmayacakt覺r san覺r覺m.

El yaz覺s覺 繹zel logoyu soraca覺z ancak teknik ve yasal a癟覺dan pek kolay olmayabilir diye d羹羹n羹yorum. renelim :thumbup: Yap覺labilirse 癟ok ho olur bence :champ:

Mesajlar覺 tekrardan okuyup t羹m ka癟覺rd覺覺m 繹nerileri firmaya iletmek 羹zere not alaca覺m. T羹m 繹neriler i癟in teekk羹rler :champ: zerine konutuk癟a g羹zel modeller 癟覺kacak. K覺sa s羹re sonra bir 癟ok g繹rsel denemesi haz覺rlar覺z :thumbup:

Tempus'tan Sezin Han覺m ( TSF Uizas ) genel yaz覺lanlar 羹zerine bir ka癟 deneme modeli haz覺rlam覺 :champ: Olduk癟a g羹zel olmu :thumbup: Bu tip kadranda indeks olarak gene g羹zel olacakt覺r.

Resim
Resim
Resim

Burak abi dress saatin hakki kurmali mekanizma olmali diye dusunuyorum. Ben sadece ona takildim ha birde roma rakamlarina...

Kullan覺c覺 avatar覺
gkarinca

Kay覺t: 06 Au 2011, 16:43

Mesaj eyimen » 13 Tem 2017, 17:17

Haz覺rlanan tasar覺m g羹zel olmu, Sezin Han覺m'覺n eline sal覺k. Kiisel g繹r羹羹m dresswatch small second'da kesinlikle "15,30,45,60" yazmamal覺, kal覺n birer 癟izgi i g繹r羹r. Small second dairesi ise 6 rakam覺na biraz daha yak覺n olmal覺.
Kullan覺c覺 avatar覺
eyimen

Ya: 44
Kay覺t: 13 Tem 2015, 22:54

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: 29mr, Boagrius ve 217 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners