kuyur yazdı:Bond yazdı:Alttaki Claude Bernard serisi için Moser Cie'de kullandıkları kadran renkleri nasıl olur acaba?![]()
[/center]
Bir önceki mesajımda belirttiğim gri renk, işte buna çok yakın. Renk tonlamaları ve geçişler bence çok başarılı. Özellikle gri,mavi ve yeşil tonlarına bayıldım.
Benimde aklımdan geçen model ve kadran rengi tam olarak bu oldu Bond'un Moser paylaşımlarına bakarken.
Yalnız affınıza sığınarak sormak istesiğim bişey var. Buradaki altın rengi kaplama olarak yapılacak tahminimce. Zaten 18 ayar altın böyle bir saati yapmayı geçtim kasada kullanılacak olan altın zaten belirlenen fiyatın çok üzerinde olacaktır. Daha önce forumda da okuduğum birkaç konuda kaplama olan altın kasalarda zamanla kaplamanın renginin açılması, atması gibi problemler meydana gelebiliyordu.
Ben buradaki gri kadran altın kasa kombinadyonunu cidden inanılmaz beğenmiş olmama rağmen kaplama yerine çelik tercih edilmesi daha uzun ömürlü olması adına daha doğru mu olur diye merak ettim.
Tekrardan söylüyorum daha önce herhangi bir altın (kaplama veya 18 ayar) saat kullanmadığım için danışmış olmak istedim.
Başta Burak abi ve Tempus saatçilik olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürler

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi