TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Yurtd覺覺ndan Ald覺覺m Saatin Posta G羹mr羹k Prosed羹r羹 Bilgi

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yurtd覺覺ndan ald覺覺m saat g羹mr羹e tak覺ld覺

Mesaj beycelice » 07 Mar 2019, 09:56

braveagle72 yazd覺:Say覺n hozburun gerekli cevab覺 vermi. Ekleme yapmak gerekirse AB'ne 羹ye 羹lkelerden gelen kargolarda %18, AB d覺覺 羹lkelerden gelen kargolarda ise %20 g羹mr羹k vergisi + g羹mr羹e sunum bedeli 6 TL (yakla覺k) bir mebla 繹demeniz gerekecek.

Y羹zdeler neye g繹re hesaplan覺yor. r羹n羹n fatura bedeline g繹re mi? Kutuda fatura yoksa ne oluyor?
Kullan覺c覺 avatar覺
beycelice

Kay覺t: 17 Nis 2015, 10:43

Mesaj Mandos » 07 Mar 2019, 10:04

beycelice yazd覺:
braveagle72 yazd覺:Say覺n hozburun gerekli cevab覺 vermi. Ekleme yapmak gerekirse AB'ne 羹ye 羹lkelerden gelen kargolarda %18, AB d覺覺 羹lkelerden gelen kargolarda ise %20 g羹mr羹k vergisi + g羹mr羹e sunum bedeli 6 TL (yakla覺k) bir mebla 繹demeniz gerekecek.

Y羹zdeler neye g繹re hesaplan覺yor. r羹n羹n fatura bedeline g繹re mi? Kutuda fatura yoksa ne oluyor?

Kutuda fatura yoksa kendileri bir bedel belirliyorlar. Yakla覺k olarak da tutuyor genelde.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullan覺c覺 avatar覺
Mandos

Ya: 45
Kay覺t: 10 May 2013, 14:33

Mesaj KorayYil » 07 Mar 2019, 11:58

Say覺n Naimnaci. G繹nderi eer faturas覺z geldiyse sizinle iletiime ge癟ilecektir eer ge癟ilmezse bile mutlaka siz UK襤M i aray覺n ve yine eer faturas覺z geldiyse sak覺n ama sak覺n deeri onlar覺n belirlemesine izin vermeyin. Faturay覺 mutlaka bulun. Neden b繹yle diyorum. 3000usd ye ald覺覺m ikinci el saatin faturas覺 olmad覺覺 i癟in kendilerinin belirlemelerini istedim. saatin bedelini 7500 frank(usd yle 1e 1 gibi) olarak bi癟tiler (s覺f覺r isvi癟re fiyat覺) ve benden 3000 frank g羹mr羹k vergisi istediler. Durumu anlatmama ramen yard覺mc覺 olam覺yacaklar覺n覺 s繹yleyip saati kar覺 tarafa iade ettirdiler.
KorayYil

Kay覺t: 05 Haz 2017, 14:55

Mesaj slhgzl » 07 Mar 2019, 12:27

Bug羹n ukimden bana da yaz覺 geldi hesap ekstresi kimlik fotokopisi falan istediler yani bu iler iyice zorlat覺.
Civil Engineer
Kullan覺c覺 avatar覺
slhgzl

Kay覺t: 30 Nis 2017, 15:46

Mesaj sieger » 07 Mar 2019, 13:33

Valla aldigi herseyi gumruge takilan biri olarak size tavsiyem sudur. Eger faturaniz ya da ekstreniz varsa bir sekilde cozulur. Kimlik fotokopisi ve ekstre cok istiyorlar sorun degil. Sadece gelirken mumkun mertebe DHL ile gelmesin. PTT her zaman en hizli ve sorunsuz sekilde size ulastiriyor. Ve size bir sekilde ulasir evet, siz yine de takip edin, baktiniz 1-2 gun ses yok, arayin, en kotu size son durumu soylerler. Ama hakkaten dert etmeyin, simdiye kadar gumrukten geciremedigim saat olmadi evelallah :DD :thumbup:
instagram.com/archpatek
Kullan覺c覺 avatar覺
sieger

Ya: 37
Kay覺t: 18 Kas 2015, 13:01

Mesaj Naimnaci » 07 Mar 2019, 15:29

Bug羹n gittim baakehir pttye d羹n gelmi hen羹z ambardan 癟覺kmam覺 biz size haber vereceiz yada takip edin dediler, adrese gelmezmi dedim g羹mr羹e tak覺lan kargo adrese gelmez siz gelip alacaks覺n覺z dediler, firman覺n bana yollad覺覺 fatura mailinin 癟覺kt覺s覺n覺 ald覺m kutu i癟inde fatura varm覺 bilmiyorum

SNE-LX1 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
Naimnaci

Kay覺t: 15 Eki 2016, 16:15

Mesaj braveagle72 » 07 Mar 2019, 16:55

Naimnaci yazd覺:Bug羹n gittim baakehir pttye d羹n gelmi hen羹z ambardan 癟覺kmam覺 biz size haber vereceiz yada takip edin dediler, adrese gelmezmi dedim g羹mr羹e tak覺lan kargo adrese gelmez siz gelip alacaks覺n覺z dediler, firman覺n bana yollad覺覺 fatura mailinin 癟覺kt覺s覺n覺 ald覺m kutu i癟inde fatura varm覺 bilmiyorum

"G羹mr羹e tak覺lan" diye belirtilmi. G羹mr羹e giren ve 癟覺kan denmemi akl覺n覺z kar覺mas覺n.G羹mr羹e tak覺lan ve geri giden 羹r羹nler olabildii gibi deer tespiti yap覺lamayan ve g羹mr羹e tak覺lan 羹r羹nler de var. Saatinizin deer tespiti yap覺labilirse 羹r羹n elinize ulat覺r覺l覺r, gelen postac覺n覺za vergi+g羹mr羹k sunum bedeli 繹denerek al覺nabilir. ayet deeri tespit edilemezse sizi g羹mr羹e 癟a覺r覺rlar. Ald覺覺n覺z fiyat覺 ispat eder, 繹demelerinizi yap覺p saatinize kavuursunuz.
Kullan覺c覺 avatar覺
braveagle72

Ya: 53
Kay覺t: 02 Haz 2018, 18:45

Mesaj Naimnaci » 07 Mar 2019, 17:16

braveagle72 yazd覺:
Naimnaci yazd覺:Bug羹n gittim baakehir pttye d羹n gelmi hen羹z ambardan 癟覺kmam覺 biz size haber vereceiz yada takip edin dediler, adrese gelmezmi dedim g羹mr羹e tak覺lan kargo adrese gelmez siz gelip alacaks覺n覺z dediler, firman覺n bana yollad覺覺 fatura mailinin 癟覺kt覺s覺n覺 ald覺m kutu i癟inde fatura varm覺 bilmiyorum

"G羹mr羹e tak覺lan" diye belirtilmi. G羹mr羹e giren ve 癟覺kan denmemi akl覺n覺z kar覺mas覺n.G羹mr羹e tak覺lan ve geri giden 羹r羹nler olabildii gibi deer tespiti yap覺lamayan ve g羹mr羹e tak覺lan 羹r羹nler de var. Saatinizin deer tespiti yap覺labilirse 羹r羹n elinize ulat覺r覺l覺r, gelen postac覺n覺za vergi+g羹mr羹k sunum bedeli 繹denerek al覺nabilir. ayet deeri tespit edilemezse sizi g羹mr羹e 癟a覺r覺rlar. Ald覺覺n覺z fiyat覺 ispat eder, 繹demelerinizi yap覺p saatinize kavuursunuz.
Paket a癟覺l覺yormuki pttde a癟覺l覺yorsa fatura olmal覺 i癟inde a癟覺l覺m覺yorsa neye g繹re tespit yap覺lacak, geri gidebilir demisiniz paras覺n覺 繹dediim 羹r羹n羹 nas覺l geri yolluyabiliyorlar, birde g繹revli 覺srarla bu paket size gelmez siz gelip alacaks覺n覺z dedi

Kullan覺c覺 avatar覺
Naimnaci

Kay覺t: 15 Eki 2016, 16:15

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: bluebird64 ve 58 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners