TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Alman saat marka ve model önerisi

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Alman saat marka ve model önerisi

Mesaj justaguy » 05 Mar 2019, 15:24

Steinhart çok ilgimi çeken bir marka olmasa da, aşağıdaki saat çok ilgimi çekiyor

Resim
Kullanıcı avatarı
justaguy

Mesaj Alkım » 05 Mar 2019, 16:02

Steinhart düşünülebilir. Bütçeyide çok yormaz.
Kullanıcı avatarı
Alkım

Mesaj Kakefe » 05 Mar 2019, 17:57

Nacizane tavsiye :Ne alacaginizin yaninda nerden alacaksiniz onu da arastirsaniz iyi olur. Her markanin fiziksel olarak dukkanda satisi yok. Internetten alip EU ici adrese gonderirseniz vergi gelir ustune.. Boyle nuanslar var. Kolay gelsin.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
Kakefe

Mesaj toudainiwa » 05 Mar 2019, 20:37

Selamlar. Bu konu hakkında benim de tavsiye babında söylemek istediğim bazı şeyler var. Ben Almanya’da yaşayan biriyim ve burada saatlerin ucuz değil aksine pahalı olduğunu düşünüyorum. Dikkat edilirse bu forumda genel olarak yurtdışı sıcak fırsatlar adı altında verilen linklerin neredeyse tamamı Amerika’yı kapsıyor. Avrupa birliği içinde istediğiniz bir yerden saat sipariş edebilirsiniz ancak ben daha Amazon ve Ebay dışında ( bunların da Avrupa birliğini kapsaması gerekiyor) kaliteli bir saatin çok iyi bir fırsatla satıldığını göremedim. Bu sitelerde de aman aman fırsatlar yok yani. Avrupa birliği dışından alınan bir saat için ise 150 euro yu geçerse eğer minimum %19 da vergilendirmesi var. Düşünün Aliexpresste 50 euro ya satılan bir saat eBay ya da Amazon.de ( o da bulunabilirse) direk 150-200 euro ları buluyor.

Sonuç olarak bence artınız ancak şu olur; belki Türkiye de bulamayacağınız bazı markaları bulup alabilirsiniz ama bence bu ucuza mal olmayacaktır çünkü neticede burada euro olarak ödeyeceksiniz ve inanın bana içinde Eta 2824-2 ya da sellita bir mekanizma, safir cam oldu mu zaten direk 500 -1000 euro arası, bilinen bir de marka eklendi mi + 1000 euro yu gözden çıkarmanız gerekecektir. Ben hem Türkiye hem de buradaki piyasaya bakıyorum da bazen Türkiye deki inanılmaz indirimlerle çoğu markalar burdakilerden ucuza alınabilecek duruma geliyor.

Son olarak ise, eğer bütçeniz yeterli ise zaten sıkıntınız olmaz, ancak hazır Almanya’ya gidiyorum kaliteli bir saati çok iyi fiyata kapatırım herhalde düşüncesinde hayal kırıklığı da yaşayabilirsiniz. Bir saat bulduğunuzda yine de Türkiye deki fiyatı ile mutlaka iyice kıyaslayın derim ben. İyi tatiller bu arada.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Kullanıcı avatarı
toudainiwa

Mesaj özgürörnek » 05 Mar 2019, 21:05

görkemk yazdı:damasko ta olabilir eğer sinn e bütçe yetmez se

bütçe arttırımı yapabilme imkanım olursa damoska da iyi bir tercih gibi görünüyor.
Teşekkür ederim hocam tercihiniz için.
Kullanıcı avatarı
özgürörnek

Mesaj özgürörnek » 05 Mar 2019, 21:12

Kakefe yazdı:Nacizane tavsiye :Ne alacaginizin yaninda nerden alacaksiniz onu da arastirsaniz iyi olur. Her markanin fiziksel olarak dukkanda satisi yok. Internetten alip EU ici adrese gonderirseniz vergi gelir ustune.. Boyle nuanslar var. Kolay gelsin.

Frankfurt da aile büyüklerimiz var. Gezme amaçlı bol fırsatımız olacak diye düşünüyoruz. Artık hangi mağazadan hangi model denk gelirse ve fiyatı uygun olursa onu almayı düşüneceğim.Açıkçası biraz spontan gerçekleşecek. Güzel fikirleriniz için teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
özgürörnek

Mesaj Kakefe » 05 Mar 2019, 21:34

özgürörnek yazdı:
Kakefe yazdı:Nacizane tavsiye :Ne alacaginizin yaninda nerden alacaksiniz onu da arastirsaniz iyi olur. Her markanin fiziksel olarak dukkanda satisi yok. Internetten alip EU ici adrese gonderirseniz vergi gelir ustune.. Boyle nuanslar var. Kolay gelsin.

Frankfurt da aile büyüklerimiz var. Gezme amaçlı bol fırsatımız olacak diye düşünüyoruz. Artık hangi mağazadan hangi model denk gelirse ve fiyatı uygun olursa onu almayı düşüneceğim.Açıkçası biraz spontan gerçekleşecek. Güzel fikirleriniz için teşekkürler.
Madem frankfurta gideceksiniz, almayacaksaniz bile sinn in magazasina ugrayin. Baska bir yerde o kadar cesit bulup deneyemezsiniz. Ben mest olmustum cok ilgili personelleri vardi.

Kullanıcı avatarı
Kakefe

Mesaj özgürörnek » 05 Mar 2019, 21:53

Kakefe yazdı:
özgürörnek yazdı:

Madem frankfurta gideceksiniz, almayacaksaniz bile sinn in magazasina ugrayin. Baska bir yerde o kadar cesit bulup deneyemezsiniz. Ben mest olmustum cok ilgili personelleri vardi.

Gittiğimde inşallah aklımın ve gözümün takıldığı mağazalara uğrayacağım
Kullanıcı avatarı
özgürörnek

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 39 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners