TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Saat Kayışı Proje Fikri

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: TSF Saat Kayışı Proje Fikri

Mesaj sentez42 » 26 Şub 2019, 17:24

raven yazdı:
sentez42 yazdı:Forum yaptırıp üyelere toka hediye etsin :D

Tamam işte forum olarak yaptırıp kendimize hediye edeceğiz :D

Ufak şeyler tahmin edilmeyecek ücretlere malolabiliyor hocam. Dandik bi aparat bastırayım metal dedim 2 çift ufacık şeye 150 euro+kdv çektiler. Ha Böyle bi şey yapılsa alibabadan bir tokaya satıcı logo ve isim basar ama ona da yüksek sipariş adedi gerekir. Uygun bir meblaya halloluyorsa destek veririz :champ:
Kullanıcı avatarı
sentez42

Mesaj ibrahim223 » 26 Şub 2019, 19:59

Memnuniyetle katılırım [emoji106]

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
ibrahim223

Mesaj mGundogdu » 27 Şub 2019, 13:57

Adımın böyle bir projede akla gelmesi benim için sevindirici, çok teşekkür ederim. Emre Bey ve Cengiz Bey bu işte hem Türkiye'nin hem de Avrupa'nın en iyilerinden. Kesinlikle abartmıyorum. Eğer bir proje olacaksa bu 2 üstadın işin içinde olması gerekir.

Ama bu projenin hayata geçirilebilmesi biraz zor geliyor bana. Şu sebeplerden ;

- Her kayış ustasının kendine has bir tarzı var. Dikiş şekli kesim şekli vs. Yani birden fazla usta işin içinde olacaksa aynı üründen çıkması zor.

- Her kayış ustasının hali hazırda siparişleri oluyor. Bu projede örneğin 50 kişilik bir katılım oldu diyelim. Bu sayı kendi siparişlerinin teslim süresini de etkileyecektir.

- Deri renk seçimi, ip renk seçimi vs. sınırlı olmalı ki, bir proje olduğu belli olsun. Yoksa herkese öze bir kayış olacaksa bu duruma proje demenin bir anlamı kalmaycak. Örneğin, Siyah deri beyaz dikiş ve kahve deri bej dikiş gibi 2 model olmalı.

Toka üzerine TSF ibaresinin veya logonun işlenmesi zor bir olay değil, eğer proje gerçekleşecekse bu konuyu ben çözmeye çalışırım.
PUHU Leather Goods
Kullanıcı avatarı
mGundogdu

Mesaj Mandos » 27 Şub 2019, 14:33

İnsanlar yeni proje saati bekliyor. O yüzden arayıştalar. Sayın Bond duy sesimizi :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
Mandos

Mesaj raven » 27 Şub 2019, 16:30

mGundogdu yazdı:Adımın böyle bir projede akla gelmesi benim için sevindirici, çok teşekkür ederim. Emre Bey ve Cengiz Bey bu işte hem Türkiye'nin hem de Avrupa'nın en iyilerinden. Kesinlikle abartmıyorum. Eğer bir proje olacaksa bu 2 üstadın işin içinde olması gerekir.

Ama bu projenin hayata geçirilebilmesi biraz zor geliyor bana. Şu sebeplerden ;

- Her kayış ustasının kendine has bir tarzı var. Dikiş şekli kesim şekli vs. Yani birden fazla usta işin içinde olacaksa aynı üründen çıkması zor.

- Her kayış ustasının hali hazırda siparişleri oluyor. Bu projede örneğin 50 kişilik bir katılım oldu diyelim. Bu sayı kendi siparişlerinin teslim süresini de etkileyecektir.

- Deri renk seçimi, ip renk seçimi vs. sınırlı olmalı ki, bir proje olduğu belli olsun. Yoksa herkese öze bir kayış olacaksa bu duruma proje demenin bir anlamı kalmaycak. Örneğin, Siyah deri beyaz dikiş ve kahve deri bej dikiş gibi 2 model olmalı.

Toka üzerine TSF ibaresinin veya logonun işlenmesi zor bir olay değil, eğer proje gerçekleşecekse bu konuyu ben çözmeye çalışırım.

Güzel :thumbup:
Bu proje sayesinde değerli kayış ustaları da birbirlerinden etkilenerek yeni teknikler geliştirebilirler.
Tabi ki herşey belli bir sınırlılıkta olacak.
Ustalar kendi aralarında biraz beyin fırtınası yapıp burada paylaşsın. :thumbup:
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

Mesaj raven » 27 Şub 2019, 16:31

Mandos yazdı:İnsanlar yeni proje saati bekliyor. O yüzden arayıştalar. Sayın Bond duy sesimizi :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sevgili Bond şu an kesin bu fikir üzerinde düşünüyordur. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
raven

Mesaj Ground » 27 Şub 2019, 17:52

Projeyi ve sonucunu merakla bekliyorum.

Sanırım @raven koordinatörlüğünde profesyonel bir iş çıkacak.

Bu konuda diğer (ELW ve AS) üstadların yorumlarının da çok yararlı olacağı kanaatindeyim.

@raven başarılar şimdiden

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
Ground

Mesaj raven » 27 Şub 2019, 18:21

Ground yazdı:Projeyi ve sonucunu merakla bekliyorum.

Sanırım @raven koordinatörlüğünde profesyonel bir iş çıkacak.

Bu konuda diğer (ELW ve AS) üstadların yorumlarının da çok yararlı olacağı kanaatindeyim.

@raven başarılar şimdiden

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Teşekkürler :D :thumbup:
Kayış ustalarımızın tecrübe ve bilgileri yol gösterici olacak. Bond başkan da el verirse yürürüz :D
Kullanıcı avatarı
raven

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Engineer1153 ve 46 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners