TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

"Yurtd覺覺" S覺cak Saat F覺rsatlar覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: "Yurtd覺覺" S覺cak Saat F覺rsatlar覺

Mesaj Ankthas » 25 May 2019, 09:52

1500 tl bu saat i癟in gayet iyi, u zamanda. Yaln覺z ben yine de erhimi d羹eyim; amil saatle ilgili 癟ok iyi yorumlar yoktu diye hat覺rl覺yorum, forumda ufak bir search yap覺labilir almadan 繹nce.
Deniz
Kullan覺c覺 avatar覺
Ankthas

Ya: 35
Kay覺t: 09 May 2017, 19:29

Mesaj mturann » 25 May 2019, 10:26

Hay覺rl覺 olsun g羹le g羹le kullan覺n.
Kullan覺c覺 avatar覺
mturann

Kay覺t: 13 Kas 2014, 18:00

Mesaj HknDrsn » 25 May 2019, 11:00

Tkler iyi dilekleriniz i癟in fakat saate bir t羹rl羹 覺s覺namad覺m art覺 elimde 3 tane diver var bunuda al覺rsam fazla olacak. r羹n羹 iade etmeyi d羹羹n羹yorum ama 繹nce d羹羹nen almak isteyen varsa ald覺覺m fiyattan verebilirim.
referans
http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=244&t=22863
Kullan覺c覺 avatar覺
HknDrsn

Ya: 45
Kay覺t: 13 Oca 2014, 15:27

Mesaj Umutunal » 25 May 2019, 14:24

Ankthas yazd覺:1500 tl bu saat i癟in gayet iyi, u zamanda. Yaln覺z ben yine de erhimi d羹eyim; amil saatle ilgili 癟ok iyi yorumlar yoktu diye hat覺rl覺yorum, forumda ufak bir search yap覺labilir almadan 繹nce.

amilsaatten daha 繹nce al覺 veri yapm覺t覺m. Saati garanti belgesi olmadan yollam覺lard覺. Unutmuuz/kar覺覺kl覺a gelmi hemen g繹ndereceiz demelerine ramen 羹癟 ayda defalarca aramam sonucunda g繹nderdiler.
@ugurla.kirksaat
Kullan覺c覺 avatar覺
Umutunal

Ya: 43
Kay覺t: 08 Kas 2018, 20:12

Mesaj Mandos » 25 May 2019, 14:39

Ben amil Saat ile bir sorun yaamad覺m hatta ekstra kutu istedim Orient g繹nderemeyiz say覺l覺 geliyor ama farkl覺 g繹nderelim demilerdi. Ben n11de hem kendi isimleriyle hem baka isimle bulunma sebeplerini anlamad覺m ama. Fatura da bambaka isimle gelmi hatta.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullan覺c覺 avatar覺
Mandos

Ya: 45
Kay覺t: 10 May 2013, 14:33

Re:

Mesaj schavelle » 25 May 2019, 16:17

Mandos yazd覺:Ben amil Saat ile bir sorun yaamad覺m hatta ekstra kutu istedim Orient g繹nderemeyiz say覺l覺 geliyor ama farkl覺 g繹nderelim demilerdi. Ben n11de hem kendi isimleriyle hem baka isimle bulunma sebeplerini anlamad覺m ama. Fatura da bambaka isimle gelmi hatta.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Fenomen Saati bu aralar hem kendi sayfas覺ndan hem de N11, Hepsiburada gibi e-ticaret platformlar覺ndan takip ediyorum.
Kendi web sayfas覺nda "r羹nlerimizi resmi T羹rkiye distrib羹t繹rlerinden almaktay覺z. 2 y覺l garantili, orijinal kutulu ve fatural覺 bir ekilde 羹r羹n g繹nderimi yapmaktay覺z." eklinde bir ibare var.

Yani yukar覺daki saati satan Fenomen Saat, kendisi amil Saat'ten alm覺 oluyor diye anl覺yorum. Sorun 癟覺karsa burada muhattap amil Saat deil. Ayr覺ca e-ticaret platformunda sat覺c覺n覺n amil Saat olmamas覺n覺 da a癟覺kl覺yor.

Ben amil Saat'ten yak覺n zamanda Seiko saat ald覺m. r羹n orijinal kutusunda, jelatini a癟覺lmam覺 vaziyette geldi. Garanti kitap癟覺覺 Ayd覺n Saat damgal覺yd覺. 襤mza tarih vs. vard覺. Sadece Seiko garanti kart覺 yoktu ama zaten garanti kitap癟覺覺 AD imzal覺 olduundan 2sinin birden gelmesini beklemiyordum.
En son schavelle taraf覺ndan 25 May 2019, 19:14 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
Kullan覺c覺 avatar覺
schavelle

Ya: 48
Kay覺t: 29 Oca 2018, 10:45

Mesaj ekdellal » 25 May 2019, 17:07

amil'den sorunsuz al覺veri yapanlardan覺m. [emoji106]

Sent from Mi 8 6/128 via Tapatalk
"T覺rt覺l覺n kaderi kelebek olmak ve g羹zel 繹lmekdir"
Kullan覺c覺 avatar覺
ekdellal

Ya: 55
Kay覺t: 15 Kas 2016, 20:42

Mesaj tt59 » 27 May 2019, 09:39

Sat覺c覺s覺 Aslan saat,%30 indirim ile 711 TL ye geliyor,ihtiyac覺 olan ka癟覺rmas覺n bence :thumbup:

https://urun.n11.com/erkek-kol-saati/or ... P322038095
Kullan覺c覺 avatar覺
tt59

Ya: 43
Kay覺t: 30 Au 2015, 17:43

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Afterburner, Google [Bot], kogan, Majestic-12 [Bot] ve 235 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners