Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
"Catch me if you can" filmindeki bu kost羹mleri houma gider leonardo nun (bizim leo ) arabas覺 ve saati de 癟ok houma gitti, araba 1964 malibu hardtop coupe ona 羹phe yok ama saatin marka ve modelini bilemedim/bulamad覺m, bilen arkada var ise yard覺m istiyorum. Ben omega diyorum ama bilemedim...
Arkadalar Will Smithin ''I m Legend'' filminde kulland覺覺 tek saat Hamilton Khaki Sunset deildir, asl覺nda filmde 2 saat birden kullan覺l覺yor fakat en 癟ok dikkat 癟ekeni ve pop羹ler olan覺'' VICTORINOX SPORTECH 4000 ''birka癟 forumda daha buna benzer yaz覺lar ve iddalar g繹rd羹m ama filmde kullan覺lan saat apa癟覺k besbelli victorinox sportech 4000 dir. Bu filmin hayran覺y覺m hatta saati g繹r羹r g繹rmez arat覺rmaya balad覺m fakat yurti癟inde bulunmuyor yurt d覺覺ndada 癟ok ciddi rakkamlar isteniliyordu. Aa覺daki linktende inceleyebilirsiniz...