TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Forumda覺m覺z Maradona' ya destek hakk覺nda

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Forumda覺m覺z Maradona' ya destek hakk覺nda

Mesaj Mandos » 20 Oca 2020, 10:39

moy yazd覺:
Mandos yazd覺:Bir ey sormak istiyorum. Farkl覺 hesaplardan s羹rekli para transferi olan bir hesap i癟in banka taraf覺ndan sorun 癟覺kart覺l覺r m覺?

Banka sorun 癟覺kartmaz.Devlet taraf覺ndan tespit edilirse gelir vergisi 癟覺kart覺r. Millet milyon TL'leri irket hesab覺ndan ah覺sa ah覺stan irkete hoplat覺r ortaklara bor癟lanma/ ortaklara bor癟 繹deme ad覺 alt覺nda kimse ses edemez, asgari 羹cretlinin 2 ay maa覺 100 tl fazla yats覺n vergiye tak覺l覺r.

襤sizlik maa覺 da kesilmesin 羹st羹ne ger癟ekten iyilik yapal覺m derken daha k繹t羹 duruma d羹羹rmeyelim. Yok mu bunun 癟aresi a癟覺klamaya ne yazabiliriz?
Kullan覺c覺 avatar覺
Mandos

Ya: 45
Kay覺t: 10 May 2013, 14:33

Mesaj vysaknc » 20 Oca 2020, 10:51

Banka hesab覺ndaki paran覺n isizlik maa覺na olumsuz bir etkisi yok,kendimden biliyorum..

HTC One cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
H覺rs sebebi hasarettir..
Kullan覺c覺 avatar覺
vysaknc

Ya: 53
Kay覺t: 07 Mar 2017, 17:01

Mesaj debra » 20 Oca 2020, 10:56

Hen羹z burada banka ilemlerimi oturtamad覺覺mdan benim ad覺ma destekte bulunabilicek olan var m覺? ubat ay覺nda t羹rkiyeye gelince kendisine ileteyim.

SNE-LX1 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
En son debra taraf覺ndan 21 Oca 2020, 21:00 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
Kullan覺c覺 avatar覺
debra

Kay覺t: 16 Nis 2018, 21:43

Mesaj Tolgi06 » 20 Oca 2020, 11:01

Ben de dahil olmak isterim.

SM-A705FN cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
Tolgi06

Ya: 35
Kay覺t: 03 Nis 2010, 23:20

Mesaj danGerfuLL » 20 Oca 2020, 11:03

Ben de dahil olurum. [emoji1303]

Redmi Note 7 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
danGerfuLL

Ya: 40
Kay覺t: 16 Ara 2015, 14:45

Mesaj cs875 » 20 Oca 2020, 11:12

Evet arkadalar u an 18 gibi destek verecek arkada 19..20eklinde devam ederse en az覺ndan bir iki g羹n i癟inde 100 kii olursak derhal yard覺ma balayal覺m . Konu sahibi arkada uygun g繹r羹rse ayr覺 bir bal覺k alt覺nda da detaylar覺 payla覺r覺z . Yat覺r覺lacak miktar gizli tutulur tarih belirlenir , aksi durumlar g繹z 繹n羹nde bulundurularak ayr覺 bir hesap m覺 a癟mak gerekir bankac覺 arkadalar yard覺mc覺 olur diye d羹羹n羹yorum.
Kullan覺c覺 avatar覺
cs875

Ya: 47
Kay覺t: 31 Eki 2010, 00:03

Mesaj Umutt » 20 Oca 2020, 11:31

Arkadalar, aram覺zda mali m羹avir 羹yemiz varsa tabi. ki daha iyi bilir ama 7.000 TL 羹zerindeki tek seferi aan ba覺lar veraset ve intikal vergisine tabi, bunun d覺覺nda herhangi bir vergi vs.. ilem olmuyor diye biliyorum. (bir mali m羹avir abimize de sordum, bizim durumumuzda o tutar覺 asa bile sorun olmaz, rahat olun diyor)

ahsi hesaptaki bakiye konusuna gelirsek, kiisel mevduat hesaplar覺nda 癟ok y羹ksek rakamlar (yedi s覺f覺r ve 羹st羹nden bahsediyorum) olan 癟ok insan var, burada esas olan paran覺n kayna覺n覺n a癟覺klanmas覺. Kald覺 ki bizim 繹rneimizde, paran覺n niye g繹nderildii belli niye al覺nd覺覺 belli ve zaten 癟ok k羹癟羹k rakamlardan bahsediyoruz. zetle ne ilgili finansal kurum ne kamu a癟覺s覺ndan s覺k覺nt覺l覺 bir durum olabileceini hi癟 ama hi癟 sanm覺yorum.

LYA-L09 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
Umutt

Kay覺t: 01 Oca 2011, 23:13

Forumda覺m覺z Maradona' ya destek hakk覺nda

Mesaj mlm » 20 Oca 2020, 11:38

Resim
En son mlm taraf覺ndan 20 Oca 2020, 23:54 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Ya: 44
Kay覺t: 03 Au 2010, 02:59

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 101 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners