TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Saatlerimizin Güvenliği İçin Neler Yapıyoruz?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Saatlerimizin Güvenliği İçin Neler Yapıyoruz?

Mesaj vtechno » 27 Ara 2015, 21:47

Buzdolabina kola şise gibi gözüken zulalar var internette. Üsttarafi açılmamış gibi bir şişe hatta içinde kolasida var ama şişeyi ikiye ayirdiginizda alt tarafinin boş bir hazne oldugunu anliyorsunuz :)
Kullanıcı avatarı
vtechno

Mesaj mehmetalpcan » 27 Ara 2015, 21:54

Kapı pencere demir alarm en önemli koruyucu Ayetle kursi okuyoruz herkese okumayı gece gündüz tavsiye ediyoruz
içki bütün kötülüklerin anasıdır Hz Muhammed SAV.
Kullanıcı avatarı
mehmetalpcan

Mesaj r2d2 » 27 Ara 2015, 23:17

Arkadaşlar önemli olan hırsızın eve girmemesini sağlamak, hırsız eve girdikten sonra yapacak pek birşey yok, saydığınız yerlerin hepsini okudum, klozetin içi, buzdolabında bir obje, yastık altı vs. gerekirse duvara kaynaklanmış kasa vs. bunların hiçbirisi hırsızı durduramaz maalesef. Adamlar banka kasasını açıyorlar.
Hırsızlar genelde hedef seçtikleri bir eve girmezler, hedef seçtilerse zaten yapabileceğiniz pek birşey yok, o yüzden hedef olmamak önemli. Bunun için en başta kapınızı kilitlemeniz ve kilidin+kapının güvenliği çok önemli, adamlar 10 katlı 20 daireli bir binada ben atıyorum 15. daireyi soyacağım diye girmiyorlar, en üst kattan başlayıp kolaylıkla açabilecekleri kapıları hedef alıyorlar. Yani diyelim ki siz gece yatarken kapınızı kilitlemediniz, sadece çekip yattınız, o kapı kolaylıkla açılır. Öncelikle kapınız güzel bir kilit alın.
Hedef olmamak için ise posta kutunuzu düzenli olarak kontrol edin, gelen faturaları kutuda bırakmayın, posta kutusunda çok fazla fatura&mektup bekleyen evin sahipleri evde yok demektir.
Balkona veya kapıya koyacağınız 200-300 liralık bir alarm bile hırsızı sizden uzak tutacaktır.
Eve hırsız girmesi sadece maddi değil, manevi olarak da çok zarar veriyor insana.
Kullanıcı avatarı
r2d2

Mesaj abice » 27 Ara 2015, 23:33

vtechno yazdı:Buzdolabina kola şise gibi gözüken zulalar var internette. Üsttarafi açılmamış gibi bir şişe hatta içinde kolasida var ama şişeyi ikiye ayirdiginizda alt tarafinin boş bir hazne oldugunu anliyorsunuz :)

Ya bu benim kaçıncı araya girişim olacak bilmiyorum ama. Havlulara yok dedim ayakkabı kutusuna yok olmaz dedim. En son bu kola olayını görünce dayanamayıp buna da yazacam. Benim açılmamış 2 güzel viskim vardı onu götürmüşler bunun dışında dolapta duran 4 kutu kolayı da almışlardı. [emoji23]
Kullanıcı avatarı
abice

Mesaj vtechno » 28 Ara 2015, 00:23

Kolami yok artik :D ozaman torbaya koyup evdeki saksilarin dibini zula yapabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
vtechno

Mesaj MertYe » 28 Ara 2015, 00:43

abice yazdı:
vtechno yazdı:Buzdolabina kola şise gibi gözüken zulalar var internette. Üsttarafi açılmamış gibi bir şişe hatta içinde kolasida var ama şişeyi ikiye ayirdiginizda alt tarafinin boş bir hazne oldugunu anliyorsunuz :)

Ya bu benim kaçıncı araya girişim olacak bilmiyorum ama. Havlulara yok dedim ayakkabı kutusuna yok olmaz dedim. En son bu kola olayını görünce dayanamayıp buna da yazacam. Benim açılmamış 2 güzel viskim vardı onu götürmüşler bunun dışında dolapta duran 4 kutu kolayı da almışlardı. [emoji23]

Keşke bu salağa denk gelseymişsiniz

http://m.hurriyet.com.tr/girdigi-evde-i ... i-12886007
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj abice » 28 Ara 2015, 02:23

MertYe yazdı:
abice yazdı:

Keşke bu salağa denk gelseymişsiniz

http://m.hurriyet.com.tr/girdigi-evde-i ... i-12886007

Bu baya ayrı bir konseptmiş [emoji23] [emoji23]
Kullanıcı avatarı
abice

Mesaj manil » 28 Ara 2015, 08:45

Hırsızdan eşyayı korumak için en iyisi olabildiğince açık bi yere koymak.
“Some people feel the rain. Others just get wet.”

Bob Marley
Kullanıcı avatarı
manil

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 221 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners