vtechno yazdı:Buzdolabina kola şise gibi gözüken zulalar var internette. Üsttarafi açılmamış gibi bir şişe hatta içinde kolasida var ama şişeyi ikiye ayirdiginizda alt tarafinin boş bir hazne oldugunu anliyorsunuz
abice yazdı:vtechno yazdı:Buzdolabina kola şise gibi gözüken zulalar var internette. Üsttarafi açılmamış gibi bir şişe hatta içinde kolasida var ama şişeyi ikiye ayirdiginizda alt tarafinin boş bir hazne oldugunu anliyorsunuz
Ya bu benim kaçıncı araya girişim olacak bilmiyorum ama. Havlulara yok dedim ayakkabı kutusuna yok olmaz dedim. En son bu kola olayını görünce dayanamayıp buna da yazacam. Benim açılmamış 2 güzel viskim vardı onu götürmüşler bunun dışında dolapta duran 4 kutu kolayı da almışlardı. [emoji23]
MertYe yazdı:abice yazdı:vtechno yazdı:Buzdolabina kola şise gibi gözüken zulalar var internette. Üsttarafi açılmamış gibi bir şişe hatta içinde kolasida var ama şişeyi ikiye ayirdiginizda alt tarafinin boş bir hazne oldugunu anliyorsunuz
Ya bu benim kaçıncı araya girişim olacak bilmiyorum ama. Havlulara yok dedim ayakkabı kutusuna yok olmaz dedim. En son bu kola olayını görünce dayanamayıp buna da yazacam. Benim açılmamış 2 güzel viskim vardı onu götürmüşler bunun dışında dolapta duran 4 kutu kolayı da almışlardı. [emoji23]
Keşke bu salağa denk gelseymişsiniz
http://m.hurriyet.com.tr/girdigi-evde-i ... i-12886007
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 221 misafir
|