TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Steinhart ile Rolex'in Fiyat / Performans K覺yaslamas覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Steinhart ile Rolex'in Fiyat/Performans K覺yaslamas覺

Mesaj Baran » 11 Ara 2012, 12:15

Baz覺 konular uzad覺覺nda ac覺k ac覺k yazmak laz覺m heleki durum y覺llarca biriktirilmi bir butce ile saat almak ise.Ayn覺 segmentte olan saatler kar覺lat覺r覺labilir hatta ac覺mas覺zca kar覺lat覺r覺labilir fakat butce olarak ucurum olan saatlerin kar覺lat覺r覺lmas覺 bence yanl覺.Steinhart kendi fiyat segmentinde gayet makul ve kaliteli doyurucu bir saattir fakat Rolex bambaka bir dunya.Rolexin segmenti bambaka.Bu aynen Borusana gidip 5 serisi bakarken oradan c覺k覺p Fiat bayisinde Linea bakmaya ordanda eve gidip hangisini alsam ikiside aya覺m覺 yerden kesiyor demeye benziyor.Steinhart guzel bir saat al覺p bay覺la bay覺la kullanabilirsiniz ama Rolexde saati g繹steriyor kaliteside ehh pehh bu kadar para verilirmi yahu ikiside otomatik ikiside saati g繹steriyor diyorsan覺z Rolex almay覺n derim.Saatten beklenti kolunuza takt覺覺n覺zda ne hissettiinizdir.Ben覺m g繹rd羹羹m kadaryla yorumlamam gerekirse Rolex almay覺n.Rolexe o paray覺 vermek i癟in onu gercekten sevmek baglanmak arzulamak gerekir ben覺m g繹z羹mde.Az para deil yaz覺k kolay kazan覺lm覺yor.Zaten arzulasan覺z b繹yle bir kar覺lat覺rma yapmaz kutu ac覺l覺覺 yap覺yor olurdunuz steinhart ile k覺yaslamak yerine.Ayr覺ca kim steinhart ile k覺yaslay覺p rolex nedir yahu k覺yaslanmaz mant覺kl覺 olan steinart almakt覺r ikisinin aras覺nda fark yok demisse kum saati d繹neminde kalm覺t覺r.Bence biraz forumu okuyup birazda saat癟ileri dola覺p bileinizde deneyip doru karar覺 繹yle verin.Belki kafan覺zda olmayan bambaka bir saat begeneceksiniz ve onu alacaks覺n覺z.Omegas覺ndan TagHeuere cok geni bir yelpaze var ay覺rd覺覺n覺z butcelerde.Ne al覺rsan覺z al覺n imdiden hay覺rl覺 olsun diyorum.
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Ya: 40
Kay覺t: 02 ub 2011, 23:10

Mesaj fsinan » 11 Ara 2012, 12:25

Harbiden iyi laf olmu f/p ekran kart覺nda olur. Kald覺 ki orda dahi s覺n覺flar var.

Buradan bak覺nca her ikisinde de birer saat al覺yorsunuz, bu durumda Stein 癟ok daha iyi f/p olarak. Burdan gidersek 癟覺k覺覺 yok.

Ama kaz覺n aya覺 繹yle deil. 襤ki saati elinize al覺nca neye para verdiinizi g繹r羹yorsunuz. Diyeceksiniz ki yine o kadar etmez, ama arkas覺nda bir marka da al覺yorsunuz.

Bir BMW 1.16 al覺rken 繹dediiniz paraya 2 tane Corolla al覺rs覺n覺z. Kar覺n覺z ve siz binersiniz, harika olur. ok iyi arabad覺r, g羹venlidir, problemsizdir. Ama bir BMW deildir, ite o kadar. Bu ikisinin de f/p kar覺lat覺rmas覺 yap覺lmaz. Segment ayn覺 ama klas farkl覺.

Yani Rolex'e para 繹deyip al覺rsan覺z f/p bak覺 a癟覺s覺 ile k繹t羹 i yapm覺 olmazs覺n覺z.
"Money has no owners, has spenders". -Omar嚜
Kullan覺c覺 avatar覺
fsinan

Ya: 50
Kay覺t: 11 Mar 2010, 17:35

Mesaj Kerem77 » 11 Ara 2012, 14:35

sedir yazd覺:Art覺k yorumu b覺rakal覺m tahminlere ge癟elim.
Tahminim: watchstore Rolex al覺r.
羹nk羹 onu istiyor, para biriktirmi, her ey haz覺r, sadece minik bir itici g羹癟 ar覺yor. Bunu da forumdan bekledi ama imdilik olmad覺.
Bence Steinhart al覺rsa birka癟 ay sonra Rolex ak覺 depreir, yine ayn覺 konuda konuma ihtiyac覺 hisseder.
nerim: Eer biriktirdiin paray覺 bir saate vermek, b羹t癟ende 繹nemli bir defekt oluturmayacaksa Rolex al rahat et. Dier merhemler yaran覺 bir s羹reliine yat覺t覺racak, ama tedavi etmeyecek. Ama birikimini harcamak senin b羹t癟eni sarsacaksa unut bunlar覺. Hatta Steinhart'tan daha ucuza da "benzer" saatleri alabilirsin.

Evet abi asl覺nda bunu ar覺yordum ama nedense baz覺 arkadalar mesafeli davrand覺. Ne Steinhart ne de Rolex bizim markam覺z deildir . Daha s覺cak tavsiyeler bekledim genelde yard覺mc覺 olan arkadalar覺ma teekk羹r ederim . Evet karar覺m覺 verdim Rolex al覺ca覺m . 5 sene para biriktirdik dediysek saat i癟in biriktirdik bu s羹rede evimizi ald覺k arabam覺z覺 ald覺k neyse kimseyi ilgilendireceini sanmam. Bana golf oynayacaks覺n diyenler bowling oynuyor olmas覺n ? Sanal baz覺lar覺n覺 epeyce cesaretlendirmi yaz覺k.

Sedir abi o itici g羹c羹 nedense sizden ald覺m. B羹t癟emi sarsmaz abi bug羹n veya yar覺n Rhodium a gidiceim kendilerini arad覺m davet ettiler. Gelimelerden haberdar ederim sizleri.
Kullan覺c覺 avatar覺
Kerem77

Ya: 48
Kay覺t: 26 Tem 2010, 03:18

Mesaj Hsnmrycl » 11 Ara 2012, 14:39

imdiden hay覺rl覺 olsun.
Mutlulukla kullan覺rs覺n覺z umar覺m :champ:
繹d tengri aysar; kii ogl覺 kop 繹lgeli t繹r羹mi.
Kullan覺c覺 avatar覺
Hsnmrycl

Ya: 41
Kay覺t: 12 Mar 2011, 03:57

Mesaj vincefb » 11 Ara 2012, 14:40

Watchstore ben fazla m羹dahale etmek istemedim ama en bata s繹yledim ;) One Watch Nirvana = Submariner ;) bence imdiden hay覺rl覺 olsun al覺m s羹recinde her t羹rl羹 destei verebilirim fiyat arat覺rmas覺 konusunda ;) Akam kutu a癟覺l覺覺 var buyrun gelin :D
Kullan覺c覺 avatar覺
vincefb

Kay覺t: 11 Au 2011, 13:28

Mesaj asymptote » 11 Ara 2012, 14:44

imdiden hay覺rl覺 olsun.. :champ:
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj Kerem77 » 11 Ara 2012, 14:45

Hsnmrycl , vincefb teekk羹r ederim eksik olmay覺n. Destek i癟inde ayr覺ca teekk羹r , bakay覺m bug羹n erken 癟覺kabilirsem urayaca覺m . Hay覺rl覺s覺 olur inallah :)
Kullan覺c覺 avatar覺
Kerem77

Ya: 48
Kay覺t: 26 Tem 2010, 03:18

Mesaj vincefb » 11 Ara 2012, 14:46

Bakan fiyat veriyorum :D 12,500 liran覺n 羹st羹 ise alma... alt覺 her fiyata al ;)
Kullan覺c覺 avatar覺
vincefb

Kay覺t: 11 Au 2011, 13:28

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 201 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners