Eterna yazd覺:Ben Orient hastas覺 olduum i癟in akl覺mda da bu marka oluyor doal olarak. Kolumda Orient MAKO 2 var. Ama akl覺mda ki saat kesinlikle aa覺da ki diver. Y羹ksek fiyat覺 sebebi ile alamad覺m ama 襤nallah al覺r覺m birg羹n.

Eterna, bu Orient'i Sirkeci'de bulunan sat覺 noktas覺nda incelemitim ben de.. Ger癟ekten 癟ok 覺k bir saat.. Hatta Rolex DSSD ile Seiko Marine Master Power Reserve Spring Drive'dan esintiler ta覺yor diyebilirim.. Kasa i癟iliii m羹kemmel, cam saate 覺k bir derinlik katm覺, bilezik zaten aslan par癟as覺, e power reserve var, soldan date display gibi bir de tezat var

Yan覺nda kau癟uk kay覺 bulunduran g羹zel bir tool kit'i de geliyor..
Dier Orient'lerden 癟ok daha kaliteli ve titiz bir i癟ilie sahip olduunu da farkeden ve diver saatlere zaaf覺 olan ben k覺saca saati 癟ok beendim.. Hatta almaya karar verdim.. Akl覺ma tak覺lan yegane mevzu kalibrenin hack 繹zellii olmamas覺yd覺 "ama Panerai Pam005'de de yok"

diyerek bu garip detay覺 da g繹zard覺 ettikten sonra kesin karar覺m覺 vermi oldum.. Buraya kadar herey 癟ok g羹zel.. Lakin fiyat覺 繹renince resmen ok oldum diyebilirim

Zira 1000 TL.'nin biraz 羹zerinde bir fiyata haz覺rlam覺t覺m kendimi ancak 1650,00 USD bana "pla覺n 羹zerinde kayarak duran ine sesi" efektini yaatt覺 diyebilirim

Belki de sorduum g羹n 1 Nisan'd覺, hat覺rlam覺yorum.. Neyse..