bybatu yazd覺:omega g繹rd羹m bittimhi癟 konuyu okumad覺m bile
ozanozi yazd覺:arkadalar elbette f/p oran覺nda fena say覺lmayacak bir noktada gibi g繹z羹kebilir orient ama eta mekanizmayla aras覺ndaki tek fark覺 k繹t羹 i癟ilik ile basite indirgemek bence eta ya haks覺zl覺k oluyor gibi. bug羹n eta mekanizmaya sahip bir swiss made i elinize ald覺覺n覺z da size hissettirdii ilk ey kalite hissiyat覺d覺r. bu sadece marka imaj覺ndan kaynakl覺 bir ey deil. hi癟 saatten anlamayan birilerine de verseniz iki mekanizma aras覺ndaki kaliteyi size direkt s繹yleyebilecektir. eta mekanizma kullanan bir saatin bi kere standartlar覺 vard覺r hele ki swiss made ise. dierlerinin zaten pazar da eta ile rakip olmas覺 kanaatimce 癟ok m羹mk羹n deil. zaten kendilerini farkl覺 bir kulvara 癟ekmi durumdalar. eta mekanizmalar覺 mercedes audi wolkswagen bentley porche gibi g繹relim dierlerinide renault fiat mazda vb. b繹ylece konu daha iyi anla覺lm覺 olabilir diye d羹羹n羹yorum. her iki klasman da salamd覺r fiyat覺na g繹re belkide orient daha makuldur ancak hi癟 bir zaman bir eta hele de swiss made deildir. ...
raven yazd覺:ozanozi yazd覺:arkadalar elbette f/p oran覺nda fena say覺lmayacak bir noktada gibi g繹z羹kebilir orient ama eta mekanizmayla aras覺ndaki tek fark覺 k繹t羹 i癟ilik ile basite indirgemek bence eta ya haks覺zl覺k oluyor gibi. bug羹n eta mekanizmaya sahip bir swiss made i elinize ald覺覺n覺z da size hissettirdii ilk ey kalite hissiyat覺d覺r. bu sadece marka imaj覺ndan kaynakl覺 bir ey deil. hi癟 saatten anlamayan birilerine de verseniz iki mekanizma aras覺ndaki kaliteyi size direkt s繹yleyebilecektir. eta mekanizma kullanan bir saatin bi kere standartlar覺 vard覺r hele ki swiss made ise. dierlerinin zaten pazar da eta ile rakip olmas覺 kanaatimce 癟ok m羹mk羹n deil. zaten kendilerini farkl覺 bir kulvara 癟ekmi durumdalar. eta mekanizmalar覺 mercedes audi wolkswagen bentley porche gibi g繹relim dierlerinide renault fiat mazda vb. b繹ylece konu daha iyi anla覺lm覺 olabilir diye d羹羹n羹yorum. her iki klasman da salamd覺r fiyat覺na g繹re belkide orient daha makuldur ancak hi癟 bir zaman bir eta hele de swiss made deildir. ...
Kasa kalitesi deil mekanizmalar k覺yaslan覺yor
AKadir yazd覺:K覺s覺tl覺 da olsa elimdeki saatler i癟inde bezeli, kasas覺 ciddi 癟izilen tek saat Orient.eraslani yazd覺:benim izlenimim kasa ve camlar覺n 癟izilmelere kar覺 hassas olduu..f/p olarak baar覺l覺 saatler ancak ederinin 癟ok alt覺nda sat覺ld覺覺na kat覺lm覺yorum.
+1
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 84 misafir
|