TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

P覺rlant'覺n Saat Kutusu Konusundaki Enteresan Tavr覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: P覺rlant'覺n Saat Kutusu Konusundaki Enteresan Tavr覺

Mesaj fsinan » 13 Oca 2012, 16:23

Ben saat al覺rken vitrinden almak istemiyorum, istisnas覺z vitrindeki her saat 癟izik oluyor. S繹yl羹yorum, alaca覺m ama distrib羹t繹rden getirteceksiniz diye, biraz obsesifim, ama nap覺y覺m? :lol:
"Money has no owners, has spenders". -Omar嚜
Kullan覺c覺 avatar覺
fsinan

Ya: 50
Kay覺t: 11 Mar 2010, 17:35

Mesaj herofb » 13 Oca 2012, 18:14

dismira yazd覺:Emre08 P覺rlant kurumsal bir firma bir maazas覺nda yaanan personel hatas覺ndan dolay覺 firmay覺 gereksiz yorumlara sokman覺z hata bence ,bir sorununuz var ise bunu yetkili kiilerle payla覺rsan覺z yard覺mc覺 olucaklard覺r. www.pirlant.com Merkez bursay覺 aray覺p ikayetinizi belirtmeniz daha uygun.

muhtemelen p覺rlant yetkilisisiniz ama daha 繹nce firmay覺 ne kadar 繹vd羹羹m羹z羹 bilmeden ya da en az覺ndan bun konuyu bile tam olarak okumadan yorum yapman覺z 癟ok yanl覺 癟羹nk羹 defalarca belirtilmi ama癟 firmay覺 k繹t羹lemek deil ama dikkat etmek gerekir diye
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Ya: 44
Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

Mesaj Archimed » 13 Oca 2012, 18:33

Binlerde lira para verip saat al覺rken eer personel kafas覺na g繹re davran覺yorsa bu kabul edilmez bir yakla覺md覺r, firma personelini sat覺 konusunda eitmemitir. Pek 癟ok perakendeci sat覺 elemanlar覺n覺 ie ald覺ktan sonra ya merkezde k覺sa bir eitim verir, veya maaza sorumlusu/reyon efleri yeni eleman覺 eitir.

P覺rlant bildiim kadar覺yla olduk癟a kaliteli ve pahal覺 saatler sat覺yor. Saat al覺rken as覺l amac覺m覺z saati 繹renmek deil; kolumuzde g羹zel ve 覺k bir aksesuar ta覺makt覺r. Eer ben t羹keticiden ikinci el saat alsam kutuyu, sertifikay覺 fazla d羹羹nmeyebilirim; bunlar覺n y覺pranm覺, kaybolmu olma ihtimali y羹ksektir. Ama basit bir amac覺n yan覺 s覺ra b羹y羹k bir arzuyla ciddi b羹t癟eler balad覺覺m覺z saatleri al覺rken de ona g繹re eksiksiz bir ekilde ve d羹zg羹n bir muamele g繹rerek almay覺 tercih ederim.
Kullan覺c覺 avatar覺
Archimed

Kay覺t: 01 Eki 2011, 14:28

Mesaj SeRxx » 13 Oca 2012, 18:43

'' Memnuniyetinizi dostlar覺n覺za, ikayetinizi bize bildirin '' demek istediniz heralde ... Art niyet ve karalama olmad覺覺 s羹rece ikayetlerin foruma yaz覺lmas覺nda hi癟bir s覺k覺nt覺 yok.. Umar覺m P覺rlant yetkilisi deilsinizdir ; 癟羹nk羹 bu mesaj覺n覺z bile P覺rlant i癟in bir eksi olur..
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Ya: 38
Kay覺t: 01 Nis 2011, 22:39

Mesaj Drago » 13 Oca 2012, 19:27

serxx yazd覺:'' Memnuniyetinizi dostlar覺n覺za, ikayetinizi bize bildirin '' demek istediniz heralde ... Art niyet ve karalama olmad覺覺 s羹rece ikayetlerin foruma yaz覺lmas覺nda hi癟bir s覺k覺nt覺 yok.. Umar覺m P覺rlant yetkilisi deilsinizdir ; 癟羹nk羹 bu mesaj覺n覺z bile P覺rlant i癟in bir eksi olur..

+1
Kullan覺c覺 avatar覺
Drago

Ya: 61
Kay覺t: 26 Ara 2011, 01:09

Mesaj dismira » 16 Oca 2012, 21:50

Ben yetkili deilim sadece kendi fikrimi belirttim , benim buradaki anlatmak istediim durum eletiriye her firma a癟覺k olmal覺d覺r ve kiilerde 繹yle ama bir sorunun var ve bu sorunu gerekli yerlere kiilere payla覺r ve ilgi alamaz sorununuzu c繹zememilerse ozaman farkl覺 .
Kullan覺c覺 avatar覺
dismira

Kay覺t: 15 Tem 2011, 12:00

Mesaj 2fast4u » 17 Oca 2012, 12:06

esk覺 b覺r konunun bu kadar uzat覺lmas覺da 覺lg覺nc ben p覺rlant 覺n kutu tavr覺ndan cok son zamanlarda yapt覺g覺 %50 覺nd覺r覺mler覺 daha fazla et覺k d覺s覺 buluyorum.sen marka 覺maj覺 oturtacaksan ayn覺 urunun 80 癟eit f覺yat覺n覺n olmayaca覺n覺 b覺leceks覺n.Yoksa d覺ger saat癟i z覺nc覺r maazalardan fark覺n kalmaz.Ben覺m kafamdak覺 or覺s 覺maj覺 Tr'de bu nedenle hep eks覺ye g覺tmekte.
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Kay覺t: 11 Ara 2009, 11:50

Mesaj dismira » 17 Oca 2012, 13:34

hangi modelleri %50 orisin ?
Kullan覺c覺 avatar覺
dismira

Kay覺t: 15 Tem 2011, 12:00

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Google [Bot], sphinx ve 52 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners