TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Ve Tercihim Rolex Explorer II Polar Oldu!

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Ve Tercihim Rolex Explorer II Polar Oldu!

Mesaj Clk » 23 Şub 2010, 11:02

Saat göz alici, can yakici bir güzellige sahip. Önce güzel bir uyku cek, sonra detaylari dinleyelim senden fotograflar ile birlikte :)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj nickynick » 23 Şub 2010, 13:39

Welcome home :)
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj Frax » 23 Şub 2010, 21:12

Tekrar hayırlı olsun.İyi günlerde kullanın :)
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj nickynick » 23 Şub 2010, 22:54

Kaan uyanamadın mı hala :lol:
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj 2fast4u » 24 Şub 2010, 11:41

Nyc cok sik gittigim bir sehir.Ozellikle manhattan adasi.Su an TR deyim .Onumuzdeki aylar icinde magazayi tekrar goruntulerim kapisinda copler ve polis araci olmadan tabiiki...Forumdan kopmadim mutlaka hergun bir kere giriyorum fakat bilgim olmayan konu basliklarina yazmak yerine bakarak hizli geciyorum .Ucus fotograflari sanatsal umarim diger yolcularda koleksiyona katkida bulunmayi teklif etmislerdir:)
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Clk » 24 Şub 2010, 11:48

Nasil yani :) Saati alirken fikir belirten güzel asyali gibi mi? :)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj 2fast4u » 24 Şub 2010, 12:00

http://www.egmcartech.com/wp-content/up ... age003.jpg

Bond, Bentley merakini takdir ettim .Fakat benim buna cevabim Hamann ile tam ortusuyor. Asagida pek bu sitede gecerli olmayan bir marka olan BULGARI nin PIAGET le 5.cadde kapismasi .Bulgari biraz onde gibi......:) mucevher farkiyla diyenleri duydum.

Resim
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Bond » 26 Şub 2010, 15:48

2Fast4U ilk linki tekrar koyup url kodu içine alırmısın, direk anasayfaya bağlanıyor. Resim linkinde Hamann 911 olabilir belki diye düşündüm ama emin değilim. Benimde beğendiğim bir individualisation firması ama politika olarak eskiye göre biraz marka segmentini yaydılar son zamanlarda diye düşünüyorum. 3-4 sene önce bazı araçlara uyguladığımız için bir fikir belirtebilirim, Aero ekipmanlarının kalitesi optik olarak oldukça başarılı ama kullanılan malzeme ve kitlerin üretim yapısı halen Japon Ings+ vb firmaların seviyesine gelmedi bence. Kitleri PRF kullanmalarına rağmen esneme payı az ve kırılma olasılığı yüksek. Almanyada urethane kit üretimi yasak olabilir tam emin değilim. Engine ve diğer upgradeleri ise çok başarılı buluyorum.

Bentley Mulsanne'ı otomotivle yoğun ilgilenen çoğu kişi ilk görüşte tanır, dev gibi bir araç :) Retro futuristic tasarımın beğendiğim örneklerinden biri. Foto için teşekkürler her gün hareket haline böyle görülebilecek bir araç değil. Otomobille ilgili güzel konularımız var, seninde yakından ilgilendiğini otomobil ve saat konusundan hatırlıyorum, oralarda da aramızda konuşuruz sanırım.

Kötü şans, Bulgari köşe mağazayı kapmış, Piaget iyice sönük kalmış yanda :) Resimler için teşekkürler tekrardan.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: kesikparmak, ringrang ve 215 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners